Partyflock

welke gabbers gaan naar sensation Black??

 
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
summy, die gozer heeft een moeilijke jeugd gehad. hij is 3 keer geadopteert omdat die zo lelijk was en niemand hem wou hebben. en door al zijn vaders is die mishandelt. nu gaat die er van uit dat als de een ZO is de andere ok ZO zijn.
dankje krank ... nu kan ik weer rustig slapen :)
Ik ben benieuwd of iedereen die hier zo'n grote bek heeft tegen kamikaze op Sensation black ook zo stoer doet. Weet zeker van niet, en trouwens wat willen die kneusjes gaan doen dan??

Kamikaze zegt het trouwens allemaal een beetje verkeerd, maar jullie vatten het gelijk weer op de verkeerde manier op.

We'll see at SB.............
2 stalker waarom zou je een feest van 58 euro verpesten door te vechten kom dan gewoon gezellig een keertje langs joh in den haag das tog beter anders verpest zo een groot feest kijk maar.


doei;)
whehe,dus WIJ ALLEMAAL vatten het verkeerd op ? nee, dat denk ik niet. en kneusjes? juist die gene die nog nooit op een gabber feest zijn geweest maar er wel een maffe oordeel over hebben zijn kneusjes, en als jij hem daarop gaat verdedigen ben jij net zo'n een kneus. verder zal ik me niet verlagen om op een feest ruzie te zoeken. en JIJ?
mensen, mensen, mensen! rustig nou ff!

2kamikaze: we begrijpen wat je wilt zeggen, maar je doet het verkeerd. ik heb al eerder gezegd dat er vervelende gabbers zijn maar ook hele chille. we gaan er vanuit dat ze allemaal chill zijn tot tegengestelde bewezen is, right? en zijn het alleen 'die mensen' die ernaar luisteren wat je erg vindt? of vind je de muziek ook sowieso kut? (ik niet:P)

2krankheimer: beetje rustig met die jongen, kan hij er wat aan doen dat ie niet helemaal weet wat ie zegt. hij is 18, ik ben 17 en wat nosferatu zegt; ik vind het ZWAAR kut dat ik die good old days heb gemist...
Alain: je hebt gelijk. hi moet nog volwassen worden. we zijn maken tenslotte ALLEMAAL onderdeel uit van de house-scene. apartheid kennen we niet dus laten we zeggen dat we allemaal gelijk zijn. geen gezeik verder :-)
Summy?? ik :kots: mee,

Wat vind je van TERROR-Freaks dan?? :p
En je vind Gabbers eng omdat ze speed gebruiken?? :s
laat die jongen maar ... die heeft nu d'r wel van geleerd denk ik ..
Hopen, en anders krijgt hij de SCHIJTTYFES maar ofzo,

Wij deden toch ook normaal tegen hem?
Ja laten we dit onderwerp maar stoppen joh, Ik heb idd geen zin om te gaan lopen vechten op een feest waarvoor je 58 betaalt...
En als we met deze discussies zo doorgaat zie ik dat nog wel gebeuren ....
Dus ik zal nix negatiefs meer neerzetten hiero en zal alles zo positief mogelijk proberen te beantwoorden

2 alain: Ik vind die muziek wel kikke niet te lang natuurlijk maar als ik eerlijk ben vind ik het een beetje te monotoom en te eenvoudig in elkaar gezet maar ik heb nix tegen gabbers ik vind het gewoon niet passen op een HH/techno feest

2 Krankheimer: Als je me wil dissen dan moet je me maar een prive birchie sturen ik vond die dis van je over adoptie een beetje triest maja
Kom anders ff battelen op www.battlenet.nl
wat is dissen? is dat nederlands?
dissen is niet echt nederlands nee btje haagse straattaal, ander woord voor voor schut zetten
ahja, ok. weer wat geleert.
"2 alain: Ik vind die muziek wel kikke niet te lang natuurlijk maar als ik eerlijk ben vind ik het een beetje te monotoom en te eenvoudig in elkaar gezet maar ik heb nix tegen gabbers ik vind het gewoon niet passen op een HH/techno feest"

Dus volgens jou zouden er ook geen niet-gabbers op een hardcore feest mogen komen? Dat is een uitspraak die ongeveer hetzelfde is als dat er geen gabbers op een hardstyle feest zouden mogen komen!
ik ga in ieder geval niet daarnaartoe
Ik denk dat als mensen gaan roepen dat b.v.b. gabbers niet naar een ander soort house feest mogen of andersom, niet echt nadenken. House, wat voor style dan ook is voor IEDEREEN!!! Ik ben zelf al jaren een gabber, maar loop soms ook wel eens op een ander feest. Ik vind dat dat gewoon moet kunnen.

En om even to the point te komen: De helft van de Hardhouse dj's is ook van gabber afkomst, dus dat zou dan ook niet mogen ofzo??

Op wat voor feest je ook loopt:

JE MOET GEWOON KNALLEN MET Z'N ALLEN!!!
wat zeg je dat tog weer mooi :-D
ja goed gezegd maja waarom moet je ruzie maken ja tog is nergens voor nodig vin ik en vooral nie op een feest waar je veel geld uit geeft dus stop maar


doei
ben ik helemaal met je eens. wie heeft het er hier over om ruzie temaken op een feest by the way?
nou t begon dr aardig op te lijken
Kamikaze 3 juni 2002 17:24
--------------------------
dissen is niet echt nederlands nee btje haagse straattaal, ander woord voor voor schut zetten

EGHNNNN Fout! :P

Dissen is officieel surinaams.
en later is het verwerkt in de straat taal
a. dat je op zo'n manier voor je mening ,(ok..nogal kortzichtig maar ok), uitkomt, dan heb je wel lef, MAAR

b. je ziet op deze site, dat er bijna alleen maar aardige gabbers (ex-gabbers) zitten.

c. PEACE en lekkuhr Springuh + stampuh de 13e juli...total blackout..


----------------

las dit ietsje later:


Kamikaze 3 juni 2002 14:21
2Krankheimer: Door mensen als jij krijg ik dus een hekel aan gabbers jij bent het voorbeeld van een doorsnee gabber en volgens mij ben je niet goed bij je hoofd
Dat maak ik op aan die foto's met dat t shirt van lepra 4 ever en je cu2 site en natuurlijk aan je profielpic, jij maakt mensen met zo'n ernstige ziekte belachelijk.

2 alain waarom heb ik me in de nesten gewerkt dan?


haha..heerlijk dit :-D op en top komedie..
2 isios kikke dit he von ik nou ook... sommigen begrijpen de stijlfiguren niet. ,aar eerlijk gezegd zie ik ook niet dat ik me in de nseten heb gewerkt hoor,

en waarom heb ik lef dan, is toch logisch dat je voor je mening uitkomt?

2 beertjuh: Ik weet dat het uit het surinaams komt maja hiero in DH groeit alles door elkaar in het begin waren het allemaal saksische leverworsten
2 Kamikaze!
Euh, je bent het gewoon niet waard om een pfr te zijn!
of je nou gabber bent of Een trance-freak!
tis maar muziek hoor!
Wees blij dat we kunnen feesten en ga nou niet zielig lopen doen!
Ik ben zelf net 20 duz kom net kijken (mysteryland 98 was mijn eerste feest) ben ook naar meerdere edities van MOH in de fun geweest en ik moet zeggen dat de sfeer daar zo ontezettend vet is! zelfs af en toe beter als op een trance feest! en dat alleen maar omdat er onderscheid word gemaakt! we zijn allemaal hetzelfde! de een alleen wat gekker als de andere!
Ben zelf liefhebber van HOUSE!
Dat betekend dat je weet waarvoor je staat!
FEEST!
RESPECT4-ALL!
voor Kamikaze:

-=zucht=- I give up...sommigen hebben echt een megagroot bord voor hun kop. Dat vetgemaakte bedoelde ik nou niet echt positief tegenover jou... En taaltechnisch is het ook niet echt goed te noemen.

Ik ga nu maar eens slapen, word hier een beetje moe van....

c ya :-D Isios

ps. vroeg me af waarom je als nickname kamikaze heette, maar begin het nu te begrijpen. Jijzelf alleen niet..
2 Kamikaze---->

Lees Dit nog maar eens goed door!!!

In the beginning, there was Jack. And Jack had a groove. And from this groove came the groove of all grooves. And while one day viciously throwing down on his box, Jack boldly declared, "Let there be House!" And House music was born. I am, you see. I am the creator. And this is my House. And in my House there is only House music. But I am not so selfish, because once you've entered my House, it then becomes our House, and our House music. And you see, no one man owns House, because house music is a universal language spoke and understood by all. You see, House is a feeling, that no one can understand really, unless you're deep into the vibe of House. House is an uncontrollable desire to Jack your body. And as I told ya before, this is our house, and our House music. And in every house you understand, there is a keeper. And in this house the keeper is Jack. Now some of you might wonder, "who is Jack and what is it that Jack does?" Jack is the one who gives you the power to Jack your body. Jack is the one who gives you the power to do the snake. Jack is the one who gives you the key to the wiggly worm. Jack is the one who learns you how to walk your body. Jack is the one that can bring nations and nations of all Jackers together under one house. You may be black, you may be white, you may be Jew, or Gentile. It don't make a difference in our house. And this is fresh!!!
amen :-D
2 isios sorrie jongen zie je nou dat je dingen anders opvat als je ze leest

Ik heb ook respect voor gabbers en voor anderen, dat weten jullie nou toch wel, jullie zijn toch allemaal me vrind
slijmbal ;)
a. dat je op zo'n manier voor je mening ,(ok..nogal kortzichtig maar ok), uitkomt, dan heb je wel lef, MAAR

b. je ziet op deze site, dat er bijna alleen maar aardige gabbers (ex-gabbers) zitten.

c. PEACE en lekkuhr Springuh + stampuh de 13e juli...total blackout..


----------------

las dit ietsje later:


Kamikaze 3 juni 2002 14:21
2Krankheimer: Door mensen als jij krijg ik dus een hekel aan gabbers jij bent het voorbeeld van een doorsnee gabber en volgens mij ben je niet goed bij je hoofd
Dat maak ik op aan die foto's met dat t shirt van lepra 4 ever en je cu2 site en natuurlijk aan je profielpic, jij maakt mensen met zo'n ernstige ziekte belachelijk.

2 alain waarom heb ik me in de nesten gewerkt dan?


haha..heerlijk dit op en top komedie..
---------------------------------------------
ik maak mensen met een mooie ziekte belachelijk? nee joh, ik blaas ze nieuw leven in en geef ze kijk op een nieuw leven. er gaat een wereld open hoor als je een ziekte of een virus hebt waar je aan verminkt word. neem nou Monsieur stompie bijv.
­[img]http://www.lepra.nl/images/prehome-foto%20pastolab.jpg [/img]

maar ff serieus heh, door mensen zo als jouw ga ik trance-addicts bekakte trance-trutjes vinden. gelukkig voor hun dat mijn verstand WEL zo ver genoeg gaat om niet een hele stroming over 1 kam te scheren.
ik wil alles behalve een kant kiezen voor zover dat kan...

maar marko, is het niet een beetje tegenstrijdig als je eens bekijkt wat je eerst schreef over gabbers en wat je erna schreef toen je al die negatieve reacties kreeg? is dat een uiting van lafheid? of wil je de gabbers 'vergeven' voor het feit dat ze gabbers zijn? ik vind het echt een beetje raar hoor:S

2thaopposition: laat m nou maar, anders gaat ie echt met stront in zn broek naar de arena, wat stond er trouwens in die topic 'nazi???'?
wat een onzin zeg dit.. geouwehoer..

gabber of niet.. gewoon stampeh met z'n allen !


gewoon lol maken... iedereen is gelijk. punt.
ja toch?. ik zie ook het probleem nietr=. wat maakt het nou uit of je krankzinnig bent of autoverkoper. je komt er maar voor 1 ding. en das HeiJuhhh
gasteh jullie hebbeh genoeg tegen die kamikaze gezegd kan er geen woord meer aan toevoegen goesoo gastteh :D eneh hackwizzard meeeens
maar wat is tegenwoordig een gabber ??
ik. whehehehehehehe. gabber is door de jaren wel wat verandert. maar het komt nog stteds voor mij op het zelfde neer. alleen draag ik nu londsdale. naja, soms ook nog wel cavello en aussie.
ik ben gewoon mezelf hou wel echt gig veel van hardcore ben er mee opgegroeid om het zo maar te zeggen ben pas 18 maar al heel wat jaartjes hard to da core. ... :D
maarz ja eh lonsdale tja das nou echt zo n trent vind ik iedereen loopt ermee en de meesteh maken er alleen maar gezeik over dus van mij hoeft dat niet...... is pers..mening :D
helemaal mee eens dj kali

iedereen gelijk

vet beuken met zijn allen
Geen gezeik allen aan de hardcore :P
jezus zeg wat maakt t uit of er gabbers komen ja ofnee.je komt toch voor de muziek en voor jezelf,je gaat toch niet naar een feest voor de mensen?of heb ik t een beetje verkeerd begrepen?nah ik zie julie wel op SBlekker van de kaart wordun!!
Yoji Bio...

Als je het eerste gedeelte goed heb gelzen van deze topic kan je zien dat ik NIET naar dat feest ga

En als ik ergens een hekel aan heb is het mensen die aan het vechten zijn

(Was meer als grapje bedoelt die opmerking zal er voortaan wel een ;) bij zetten)

doei ;)
Jongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopend
Jongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopendJongens ik bied me excuus aan bij deze voor dat ik dit topic heb geopend


2 alain Ik wil nog 1 ding kwijt het laatste wat ik zal doen is bang zijn om naar sensation black te gaandoor een meningsverschil op het i-net, en volgens mij probeer jij mensen tegen mij op te stoken maar dat geeft niet hoor...
Snel aangebrande figuurtjes lopen er toch rond.
en er staat niet eens een BBQ aan :P
Pff wat een lomp topic zeg..eikoltje...
DON'T TOUCH THAT STEREO :p
nee ouwe, ik stook helemaal niemand tegen niks op, das het laatst wat ik zou doen, want daar hou ik niet van. ik wil gewoon een mening kunnen geven over een mening zonder daarbij negatieve bijeffecten op te wekken en als dat dan wel zo is dan spijt het mij, goed?