Partyflock

waarom heb ik altijd pech :(

 
soow ik had vroeger een kamer maar die was ineens ook medebewoond door kakkerlakken en ander ongedierte..toen hebik die kamer opgezegd omdat de leefsituatie daar nogal onbewoonbaar werd..

ik zit nu dus al bijna een maand bij de buurman van mijn ouders..omdat er bij mijn ouders simpelweg geen plek meer is..nou d8 ik vandaag een mooie kamer te vinden..ben ik de 2e die reageert en de eerste die een afspraak maakt..word ik opgebeld..het andere meisje neemt het ongezien..pfff dat heb ik weer....dus nu heb ik nog steeds geen kamer...heb ook altijd pech

als iemand wat weet in de straa deventer- arnhem of sow trouwens)
Zeker balen! Hoe kan het dat er bij je ouders geen plek meer is dan?
ehm toen ik een poosje uit huis was hebben ze van 3 slaapkamers 2 slaapkamers gemaakt..dus is er voor mij geen plek..en aangezien ik nou al 3 jaar op mezelf woon...is dat wel weer ineens heel anders!!
ik wil gvd ook wel weer eens een eigen plekkie hebben... en ik wil gewoon zelf kenne bepalen waneer me liefie bij me komt slapen ensow!!
Ik snap t :)
kijk ff op www.marktplaats.nl...daar staat vast wel iets.

veel succes!

(K) Q girl
tnx ja daar was ik nog nie geweest..heel kamernet.nl al afgezocht alle kranten ensow..pff echt veel werk hoor..maar ja een kamer zal en moet ik vinden!!

(K)
waar zoek je precies een kamer?
Aangeboden: dubbele kamer
Prijs: 385 Euro
Beschrijving: mooie dubbele kamer met hoge plafonds (4x5 m + 3x3 m) met balkon, boulevard kwartier (grens spijkerkwartier). Veel privacy! Douche, toilet en keuken wordt gedeeld met een persoon.


deze komt van marktplaats af....misschien is het wat?
ja die had ik dus laatst ook al gezien ja maar ja ik kan dat nu nog niet opbrengen maaar wel lief dat je er aan denkt..hehe als je nou iemand zou weten die ook een kamer zoekt

ik zoek tussen deventer-dieren-arnhem-rheden-velp
best breed dus zou je zeggen maar wel moeilijk zoeken
ik heb ook nog ff gekeken op viavia maar ik kan ook ni vinden.
ik zal in ieder geval me oren en ogen openhouden voor je!
ik weet hoe moeilijk het is om een kamer te vinden namelijk.

(K) Q girl
mag je nie zelf bepalen wneer je liefiej komt pitteh
hmmm dan zou ik ook uit huis willen :S
Niet altijd, meestal zijn dat periodes in je leven , dan gaat het goed en als je het niet verwacht, gaat het fout en dan verdomme het liefst nog tegelijk ook !

Das minder !
ga morgen kijken naar een kamer in deventer..
beter allemaal voor me duimen!! moet er om 2 uur zijn!!

:knuffel: