Partyflock

Speciale vvk DIFFERENT 7 juni a.s.

 
Beste partypeople,

De vorige keer was DIFFERENT in de Lichtfabriek een groot succes. Het enige waar we over kunnen klagen was het lage bezoekersaantal. Niet alleen wij, maar vooral het publiek maakt het feest.

De voorbereidingen voor de volgende editie, die van 7 juni, zijn in volle gang. Het thema is dit keer Cats ´n´ Chicks, dat wordt vormgegeven door onze vj, onze dichter, één acteur, twee etalagepoppen en iets dat zich voordoet als een groep katten.

De lineup liegt er ook niet om: we beginnen met progressive en eindigen met harde house. De muziek wordt verzorgt door San (Kremlin, The Q), C-Jay (The Sessions), Bellie (2-Dance, Base in your face) en Secret Simba (Multigroove). In de lounge brengt Stephanie X een exclusieve 7 uur set.

Deze keer hebben we er niet voor gekozen om te gaan flyeren. Dat is te onpersoonlijk. Vandaar dat we gekozen hebben voor een wat warmere aanpak. Veel mensen hebben we deze tekst dan ook via de mail gestuurd. We zouden het leuk vinden als jij er bij bent, omdat zoals gezegd het publiek het feest maakt.

Omdat we proberen onze feesten te geven zonder tussenkomst van een sponsor en veel met vrijwilligers werken, is de gastenlijst deze editie zeer beperkt. De kaarten aan de deur kosten € 12,50. We willen jou de gelegenheid geven te profiteren van onze speciale voorverkoopkorting van € 2,50 per kaartje.

Alles wat je hiervoor moet doen is een mailtje sturen naar ons en je naam doorgeven.

Ons emailadres is DIFFERENT@designisfunky.com

Wij sturen je dan een kaartje via de mail, met daarop je naam en registratienummer. Als je dat kaartje print en aan de deur laat zien, controleren wij het nummer en je rekent af tegen de gereduceerde prijs.

We zouden het erg op prijs stellen als je er op 7 juni bij bent.

Groetjes,

nEo en B@rr

DIFFERENT events
Hey kanjers:)

heb net doorgegeven op mijn werk dat ik eerder wegga van het afdelingsuitje die avond, dus misschien dat ik het toch ga redden:D:D:D


xxxxx willy