Partyflock

Wat denken jouw buren?

 
Van je, als ze je terug zien komen van een party?

Ik kwam zondag rond 9.00 uur thuis van 4-elements toen mn buuv net naar buiten kwam om naar de kerk te gaan.

Zij: "Goedemorgen"
Ikke: "Morguh" :vaag:
Zij: "Kom je van je werk?"
Ikke: "Mn werk???" "Nee, kom van een feest... :bounce:"

En ik denk bij mezelf: Wat voor werk denk ze wel dat ik doe? Hoertje ofzo? Was nl. behoorlijk sexy gekleed, had kort rokje en lange laarzen daaronder ;p. En mn haren zaten super wild.

Nou ja, mn reputatie in mn straat is nu dus wel duidelijk... :S
he muze, ik weet je nog wel van 4 E:) was toch niet zo erg? je zag er gewoon netjes uit (of heeft zij een heeeeele strenge standaard?;))
Mijn buren zien me nooit, ik ren altijd met een jas over mn kop naar binnen, gordijnen dicht licht uit en 2 dagen binnen blijven... ;)
ik woon in een hele grote stad, in een hele grote straat dus weinig mensen die me zondagochtend zien, of het zijn gasten die ook op stap zijn geweest. Heel soms de buurman, die gaat dan zondagochtend naar de moskee........;)
ik zie altijd van alles behalve me buren:d
ik heb niet zo veel buren, want ik woon buiten de bebouwde kom, maar de buren die ik heb op 50 meter gaan zelf ook naar parties.­ Dus!
buren nogal een beetje ruzie meej

mijn buren hebben afentoe de neiging om 's nachts om 1 uur piano te spelen

nahja dan ga ik dus om half 2 snoeiharde hardcore draaien :)
en zo hoort datweheheh:D
2 Miech: mmmm heb ook andere reactie gehad over mn outfit.

Maar wat betreft de buuv: Zij stond daar in dr Leger des Heils-pakkie (petje op. rok tot over de knie, tutschoenen) en dan is het contrast wel heeel groot hoor :)!
M'n buren zien me geloof ik nooit als ik terugkom van een party, wel jammer eigenlijk, want een beetje shockeren is wel grappig natuurlijk :D
Ja dat is lachen, van die mensen die hun hond aan het uitlaten zijn :p Een keer heb ik ook ff gesproken met een fris struikje (nellie) die ergens in de buurt moet wonen, maarwaaaaar????? Ik was te gaaaar om normaal te doen whehehe.
kweet niet wat ze denken.. interesseert me ook weinig eigenlijk.. :P

Heb een keertje gehad , kwam ik uit de kroeg.. was een uur of 6... had wat teveel gedronken... en liet ik mijn sleutel vallen.. dus ik zoeken...

Viel ik !!! en zat dus zo op mijn billen de sleutel te zoeken...

Komt een buurman van een eindje verder op uit zijn werk .. fietst langs mijn schuurtje.. ziet me zitten... fietst weer terug.. kijkt beetje vreemd en gaat mooi meehelpen zoeken :D :D :D

Wel lachen als ik 'm nu tegen kom :D
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik heb het een keer gehad dat ik zondag thuis kwam om een uur of 1 stond de hele straat vol met mensen, was het huis naast mij helemaal uitgebrand :S allemaal politie enzo erbij en ik dacht alleen maar wat moeten die mensen hier toch? ik wou alleen maar naar mijn bed toe! toen ik dichterbij kwam zag ik wat er aan de hand was, ik onder het lint door gekropen om mijn huisje in te kunnen. de hele buurt stond voor de deur en zaten me echt vaag aan te kijken want ik was zwaar verrot!
wel grappig naderhand :)

kom wel eens vaker de buren tegen s'morgens dan wensen de buuren me altijd een goede nacht toe en ik hun een goede morgen :D ze kennen me inmiddels wel :)
Franzelare> Joh, zo'n soort iets heb ik ook gehad. Ik kwam een keer LADDERZAT thuis na een verjaardag, ik open zo goed en zo kwaad als het de deur... zitten m'n ouders binnen? Ik zo 'Waaat doen jullie hier?'. Hun zo - 'Ja, heb je die brandweer buiten niet gezien, de auto is in de fik gezet'... VAAAG :S
Ja tering man, kom je thuis om een uur of elf, staan je buren (die een soort opa en oma voor mij zijn) in de tuin te werken. 'hallo :vaag:'
Toch wel beetje een schuldgevoel tegenover die mensen die denken dat je een boodschap hebt gedaan of zo.
gewoon laat in de middag thuis komen !!! bespaart je een hoop ellende !!!
Ik kom de buren niet zo vaak tegen, want als ik naar een feest ga dan slaap ik nooit bij me ouders... en mijn vriendje ze buren slapen zelf altijd heel lang uit... meer hebbik met de mensen bij de benzinepomp..... Ik lul altijd net zo raar daar met iedereen en dan zie je ze denken... MenTal!!!! hahaha, wel 1 keer de buren tegen gekomen en die keken me heel raar aan... daarna mocht mijn zusje alleen nog op hun kindje passen en ik nie meer.... %)
My neighbours mostly just look at my pants & shoes because I always get really really dirty. But I never really talk to my neighbours and I like to keep it that way... :-)
Mijn buren zijn 't wel gewent dat ik wel es met zwarte broekspjpen thuis kom:P
Waar ze alleen niet aan kunnen wennen is dat ik dan lekker nog ff m'n balkon deuren open gooi en onder het genot van een lekker blowtje mijn favo muziek draai....:P T*­E*­C*­H*­N*­O
ten eerste boeit het me helemaal niet van ze van me denken
net als ik niet hoef te weten wat die gelovige ouderwetse stelletjes in de slaapkamer doen :P

wij wonen heel afgelegen en hebben ook maar 6 huizen in de straat staan
denk niet dat iemand mij ooit gezien heeft op zondagmorgen
het zijn eerder mijn ouders die zich steeds afvragen wat ik doe in zo´n nacht als ik weer gaar thuis kom :)
ik heb verder ook niet echt contact met bure, maar vind het in de metro altijd wel geinig, of op de fiets, zie er nl best wazig uit soms. bij 4 elements waren mn ouders om 1100 al op uiteraard, dus ik: hoi hoi, ik ga zo pitten hoor

zij: leuk feest? niet eerst wat eten? goed bedoeld hoor, maarruh, ik ga ECHT niet uitgebreid eten as ik nog half aan het spacen ben (gelukkig hadden ze niets door:D)
whehe, mijn naja buren (huisgenootjes) hebben het altijd direct door, lul meestal nog ff's ff's jointje roken en dan pitten ..

maar de andere buren van mij die zie ik echt bijna nooit, naja ik had een leuke buurman maar die is uit huis gezet, die ging oowk altijd door :) had hij zijn raam op een kiertje (die kon niet verder open) en begonnen we een conversatie via raam en later zat ik altijd binnen :)

buren van mijn ouders wel een paar keer tegen gekomen .. en ik vond het nooit een fijn gevoel :S
Ik heb hele relaxe buren en buurtbewoners. Als ik thuis kom en ik zie ze, zeg ik ze gewoon gedag en kan wel goed met ze opschieten. Heb ook nog 2 voorlopers, die kwamen zo'n 10 jaar geleden ook zo elk weekend thuis(of erger;))

En met m'n verjaardag staken vrienden van mij doodleuk om 6:00 s'ochtends een bompijl af voor me deur en geen hond die naar buiten kwam:)
Niet veel ik nog vrij jonge buren en bij ons is het in de straat meestal in het weekend altijd zuipen als het een beetje relaxed weer is :D
En dan met een zooi buren BBQen :D
Maar in ieder geval denken ze niet veel want ze weten als ik zo vroeg thuis kom dat ik ben wezen stampen :D
ik kom nooit iemand tegen in mijn straat, soms kom ik weleens op zondagochtend (tegen 9 uur ongeveer) de eigenaar van de snackbar tegen die de zaak aan t openen is en de ramen aan t zemen is als ik langsloop, ik groet hem echt nooit als ik er 'sochtends of 'smiddags langsloop maar op die zondagochtenden altijd "Mogguh!".:D