Partyflock

I Love '88

 
Net op Net 5 was er de begin periode van Acid House. Die mensen danste echt waus haha.
Heeft het toevallig nog iemand gezien.
Niet gezien, maar zit in me hoofd.... geweldig toen... ruimtes compleet vol met rook, alleen een strobo aan en grote ladingen pallets op de grond...... niets meer zien, 50 keer op je bek gaan en een geweldige nacht hebben.
Tja in die tijd was dat niet echt aan besteed aangezien me leeftijd, maar was wel vet als ik daar als enige peuter had rondgelopen met me pa en ma (ik noem maar ff iets)...Maar ik denk ook dat je er zelf bij had moeten zijn om het leuk gevonden te hebben.
Wreed! Is dat nog bezig? Ga ik zo ff kijken! Alhoewel ik dan wel helemaal naar beneden moet lopen... :)
Ik heb wel net dat stukje met Rick Ashley gezien. Ik was vroeger nog verliefd op die gozer; toen was ik 7...:D
heb ook een stukkie gezien. echt lachu man.....nostalgie! heb een paar afleveringen van de serie gezien. en echt de hele tijd herken je dingen die toen echt coool waren. Knight rider, The A-team, Flodder en de Transformers.
hmmm die goeie ouwe tijd.........
heb je geen video beeldne ervan?
kwil het weleens na bootsen :-D
88?????????????????? toen werden we europees kampioen mensen .!!!!!!dat is ut enige wat ik er nog vcan weet wel heeeel erg off topic geloof ik %)
Phew, dacht even dat dit topic over heeeel wat anders ging.
Deze jongen lag in bed met kippevel te kijken, dat is nml. het jaar dat ook ik house ontdekte. Ik ging de dansvloer op en vanaf dat moment was er geen ontkomen meer aan voor mij, house zat in mijn bloed en het zou er nooit meer uitkomen :D
jaa, ik heb het gezien!!! Vond het wel een grappig stukje. Eddy de Clerq kwam ook nog aan het woord over zijn Roxy tijd!!! Wel lachen!!

Lijkt me leuk als ze meer van dit soort programma's uitzenden. "De geschiedenis van de housemuziek" bijvoorbeeld! Niks voor het nieuwe Veronica????
jah ik heb het toevallig ook ff gezien, was wel lachuh . Nederland in de ban van monotome bass en synthesizer geluiden, dat slaat nooit aan hier in Nederland daar zijn we veel te nuchter voor :D
k heb alleen t stukkie over voetballe gezien!! wheheh, dat was wel ziek, maar daarna ging ik weg.
ik heb t gezien, en ik vond t wel lachen allemaal. allemaal herinneringen ook al was ik toen nog klein, kende die liedjes wel bijna allemaal haha.. echt lomp eigenlijk