Partyflock

KUT madhouse

 
he mensen worden jullie nou ook niet helemaal gestoord van die kut madhouse!!!
commercieele troep vindt ik het ...­
kunnen ze niet beter verzinnen ofzo
met holiday en like a prayer
zo kan ik het ook!
dit is gewoon nummer neukerij
mee eens ???
Je hebt helemaal gelijk.

Kloooooooooooooooooooootviooooooooooolen ! Zo, dat is ook weer eruit :)
FUCK Commercieel!!!!!!!!!!!!!!
Ik sluit me bij jullie aan!
Ja ik ook, en wij hebben hier ook nog zo'n super commerciele discotheek waar iedereen helemaal uit hun dak gaan op dat nummer, ik vind echt geen reet aan.­ Er zit niet eens een zware beat in en ze draaien het 318655365 keer per dag op de radio dus MEE EENS
vond t de eerste paar keer wel een lekker nummer.­ maar dat komt doordat het origineel gewoon geniaal is.­
en nu is op 538 of een van die andere reclamezenders een of andere klote remake van Holiday de dance smash.­ en geloof t of niet......­t is nog goedkoper dan Madhouse!
dancehallcrasher 28 mei 2002 23:36
Ja ik ook, en wij hebben hier ook nog zo'n super commerciele discotheek waar iedereen helemaal uit hun dak gaan op dat nummer, ik vind echt geen reet aan.­ Er zit niet eens een zware beat in en ze draaien het 318655365 keer per dag op de radio dus MEE EENS
--------------------------------------


toen iedereen 12/13/14/15 was luisterden "­we"­ ook allemaal naar 2Unlimited/2 Brothers on the 4th Floor/Twenty4Seven etc etc etc maw commerciel "­rotzooi".­ je ging later pas minder naar dat commerciele luisteren...­

mijn meninkje hoor...­
2 Unlimited was geen rotzooi :) en dat vind ik nog steeds lekker om te luisteren...maar dat Holiday klinkt voor geen ene meter. dat stemmetje is helemaal mechanisch gemaakt, en klinkt veels te 'ver weg'. verder gewoon te weinig samples in dat nr, waardoor het TE simpel klinkt.

"Black and white....dancing tooooogeeeeether"
2 Unlimited is inderdaad geen rotzooi.­ Die maakten (of lieten maken) tenminste ZELF hun achtergrond muziek, in plaats van een oud housedeuntje te rippen!
aaarrrggh, zet ik net met me slaperige hoofd te teevee aan, wat krijg ik...................holiday-van madhouse, nou is meteen me hele dag verneukt :kots:
Ik heb hem nog niet gezien is het wat??? :P
ze hadden het gewoon bij dat ene nummertje moeten laten, maar nu hebben ze holliday ook gejat....­walgelijk
2 supersjinees: JA ik luisterde er ook naar toen 12/13 was, maar volgens mij hebben we het daar niet over, eigenlijk dat Mad House kutmuziek maakt :P
Wat ik eigenlijk niet snap is dat mensen hier altijd om commerciele muziek lopen te zeuren, maar toch kijken jullie wel gewoon TMF en luisteren Radio 538... :S Gewoon boycotten die hap! Begin je dag met hardstyle of hardcore! :)
Madhouse, Like a Prayer... is KOEWL nummer gheghe
ze zingt over pijpen...
tsja tis toch eg zo...

op der knie-uh zal ze je der heen brengen...

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

:Dgheghe:D
COMMERCIEEL SUCKS
ik vond "like a Prayer" nog wel grappig, maar dat nieuwe "holiday" vind ik echt :bah: Het is allemaal zoveel jatwerk! Niks is meer origineel!

Terwijl de meeste nummers van 2 Unlimited en 2 Brothers on the 4th Floor dat wel waren!!
okee...
okee...

U hept chelijk

:P:D
en gewoon the house of god rippe!! teringlijers!! dat mense t nog kope, ik vind t ECHT triest.­
Ik wordt er ook helemaal scheit ziek van...­bijna elk uur hoor je dat domme wijf weer langskomen met d'r Like a Prayer.­ Loop ik vanmiddag in de stad (Haarlem) ook zo'n hele groep koters jaartje of 12-13 die naar een optreden van madhouse wilden...­niet dat dat er is, maar ik vind het van die commerciële KINDER muziek!!!
Madhouse=naaierij!!! Hebben dat nummer uitgebracht omdat de versie van Marco V niet uitkomt :s:s:s