Partyflock

Impulz (UDC) en foto's..

 
Leuk die organisatie..
Stuur ik een netjes mailtje waarin ik uitleg wie we zijn en wat we hier doen op PF met de vraag of ik maybe perskaarten kan krijgen.. Krijg ik een 1 regelig mailtje terug: 'Impulz aanvraag word afgewezen!'.. Lekker bot (en nog spelvout ook :-D)..

Maargoed, stuur ik vervolgens een mailtje met de vraag of het dan mogelijk is een camera mee te nemen.. Krijg ik weer een 1 regelig mailtje terug met 'is niet mogelijk !'.. Uhm, hoe moeten we hier dan foto's neerzetten ?!

Tnx UDC !!
bij de laatste keer impulz heb ik 2x gemaild of ik als bezoeker mn digitale foto cam mocht meenemen. hun antwoord; 'geen probleem' (tot 2x toe dus!!) , maar bij fouillering mocht het opeens niet dus :-( stelletje hoeren zijn het daaro bij udc
En dan gaat het me dus niet om die kaarten (heb zelf al lang een kaartje gekocht voordat het misschien uitverkocht zou zijn) maar de manier waarop ze antwoorden en dat ik niet eens een camera mee mag nemen :-(
Jo Lange... kga nog het een en ander proberen... we'll see... wat voor een camera hebbie?
Ixus.. Zeg maar zelfde als Tommie maar iets kleiner..
Hmmm nog kleiner... heb zelf de Ixus V ideaal apparaat... we komen er wel uit.... i'm sure!
Ik was op Impulz outdoor op 1 september,
Heb de hele avond in die Hardhouse (UK) gestaan en ik vond het geluid kut en ik vond het er fucking koud en ik was de week daarop ziek omdat ik daar op de tocht had gestaan en ik had vette spierpijn in mn rug----> ook door die tocht!

Voor mij waarschijnlijk geen feesten meer van deze organisatie!
Quinell: Heb dus ook de V :-D
Wat de organisatie UDC betreft: laten we het nog maar niet eens over DanceValley hebben :-D
Voor Dancevalley maak ik dan wel een uitzondering!
emilio, als je ut koud krijgt, trek dan wat extra's aan! vind niet dat je UDC daar de schuld van ken geven.......
Ik heb eveneens gigantisch de balen van UDC/ DV...
na het DV drama heb ik een hele lange mail opgesteld met vrienden en ik kreeg een mail terug dat nadat het rapport over de chaos rond DV ik een persoonlijk antwoord zou krijgen (dat zou iedereen krijgen die een serieuse mail stuurde) maar omdat wij er zoveel werk van hadden gemaakt helemaal. Nou nooit gehad dus. Drie keer nog gemaild maar NADA... Moeten ze ook niet zeggen dat ze gaan reageren. Normaal gesproken uit ik mij altijd zeer beleefd maar ik vind het gewoon een KLOTUH streek.

Vorige week nogmaals een mail gestuurd ditmaal om het rapport op te vragen over de chaos rond DV 2001. En jullie raden het al... geen reactie.
UDC..... kut-organisatie...

Hoe moet dat nou als we niet eens foto's kunnen maken... vage shit.... :(
je moet toch wel zo'n wegwerp ding mee kunnen nemen?????of je moet toch zo'n ding op het feest zelf kunnen kopen???zou anders echt superlauw zijn....
Ja chiel als, je al 2 tshirts en een overhemd met lange mouwen aan hebt mag je toch wel verwachten dat dat genoeg is in september??
Wat had ik dan moeten doen, mijn winterjas aan?
Ze waren zo dom om de zeikant van de hhousetent open te laten waardoor er dus een vette tocht naar binnen kwam!
Tja, wegwerp ding is heel leuk enzow maar heb ik daarvoor een digitale camera gekocht van 1500 piek ? Beetje zonde.. Om over de kwaliteit nog maar te zwijgen..
mag je op feesten van id&t en Q-dance wel een digitale camera meenemen??
want ik zit er ook over na te denken om zo'n camera te kopen

Qreetz PARTYANIMAL (job)
ja ok...ik ga alleen voor de foto's..voor de rest doe ik er niet veel mee(op internet zetten enzo)...maar op innercity hebben ze toch ook op de 1 of andere manier een digitale camera mee naar binnen gekregen??
Op geen enkel feest in Nederland mag je zomaar een "goede" camera meenemen. Een wegwerpding mag zelfs Hemkade niet, herstel mocht...

Waarom ze in Nederland zo moeilijk doen over dit fenomeen vraag ik me nog steeds af. Het is alleen maar positieve publiciteit die een organisatie kan krijgen... of worden er dingen gefotografeerd die niet mogen... nou iedereen weet dondersgoed wat er zich binnen die 4 muren afspeelt.

Ik was het weekend van de 24ste/25ste in Engeland en daar doen ze nergens moeilijk over, terwijl het toch allemaal heel streng lijkt daro.. Je wordt niet eens gefouilleerd.... Mensen hebben daar ook veel meer ontzag voor de beveiliging.

Maar dat is aan de andere kant van de zee, helaas.
We doen ons best en meer kunnen we niet doen, onze hobby wordt door dit soort organisaties wel een stuk moeilijker gemaakt, of moet ik zeggen leuker? Want hoe gaan we die camera binnen krijgen ;-) ??

Pasquinel
Lange, ik weet nou eenmaal hoe jij kan overkomen !! Misschien zit daar het probleem :-)

Maareuh, dat is niet alleen bij Impulz zo, dat was ook bij Marcanti zo.

Enig zins kan IK dat wel begrijpen. Ze krijgen natuurlijk heel veel emails op een dag. en ja, dat is dan niet zo raar.

Lullig, maar waar.
Wat je kan doen is kijken bij die email, wie de afzender is. Dan de camera mee nemen en dan bij de ingang zeggen dat je die persoon heb gesproken en zeggen dat die persoon toestemming heeft gegeven. En dat vol houden.

Is mij toen ook gelukt met dat doek van S2d bij Qlimax. Kostte wat moeite, maar toch gelukt.

Zeggen dat de organisatie in het licht staat bij de des betreffende site !!

Hopen dat je dan gelukt hebt ..

For ever Sai
Saiwin pakt het wel netjes aan. Is wel slim inderdaad.. Maar toch baal ik van ze.

Heb nu wel alle rapporten rond DV 2001 in huis liggen (190 bladzijdes in totaal) Ben ze nu aan het bestuderen.

Krive
Mijn aanvraag is ook afgewezen dus ligt niet aan de persoon neem ik aan....
Zullen we dan maar onze vriend Osama vragen om te helpen? :evil:
Hee waarom niet zo een spy cam kopen van digital dream, nog niet groter dan een bankpasje van formaat, uiteraard wat dikker, maar makkelik te verbergen ;)
ik heb nooit antwoord gehad op mijn aanvraag voor timetable enzo -
Kreeg jij wel n 'net' antwoord of ook oneliners ?
kmail het je wel....