Partyflock

Wie naar Q-Base vanavond???

 
Hey dames en heren. wie gaan er vanavond naar Q-base? ik ben van plan om te gaan maar weet niet echt of t nu zo druk zal worden. wie weet hoe het loopt in Q-base en of je vanavond ook komt. ik heb er wel zin in om lekker die qlassics te horen.
Mzzl en maybe tot vanavond!!!
Be naughty and enjoy the Party!!!!
Ben zelf inmiddels wel beter van mijn griepje, maar doe toch nog even rustig aan.. Ga het dus niet laat maken, maar ik ga zowiezo wel ff langs club Q-BASE :-)
Hey Obi maar denk je dat t ook druk zal worden???
Coo -> Q-BASE is qua bezoekersaantallen per stroming steeds in een stijgende lijn geweest. (laatste Hardstyle was drukker dan de voorgaande Hardstyle, laatste Trance was drukker dan de voorgaande Trance.. enz.)

Het is nu nog moeilijk peilen omdat er geen voorverkoop is, maar als de trend zich doorzet zal het redelijk druk worden vanavond. Ook het feit dat het gewoon steeds goede avonden zijn geweest spreekt in het voordeel. Goed licht, goede optredens, veel side-acts en natuurlijk goed geluid en locatie.
Classics spreekt het wat oudere publiek zeker aan en DJ's als Franky Jones staat ook zeker garant voor erg coole muziek. En natuurlijk ook Paul Jay, Flamman en Requez die zich al jaren bewezen hebben.. Ook Ed Real met z'n solo-set ben ik zelf erg benieuwd naar, meer bekend met z'n hardstyle, maar vanavond met een exclusieve 5-uurs classics-set..
In ieder geval is het animo er zeker wel, ik heb deze week rg veel inzendingen voor de 'prijsvraag' op q-dance.nl mogen ontvangen.

Wat misschien wel leuk om te weten is, dat vanavond de hele zomerprogrammering van club Q-BASE bekend gemaakt gaat worden. De luxe-flyer met line-up's en data voor de hele zomer, wordt uitgedeeld vanavond.
Reclame reclame :P hihi!

Geloof dat ik ook kom kijken ;)
ik heb ook zin vanavond naar Q-base te gaan, maar ik heb geen zin, met de trein te rijden, en ook geen eigen auto. Is hier iemand die me van Amsterdam kan meenemen?
vorige maand met qlassic vet weinig mensen binnen
nog geen 250 schat ik maar de sfeer was top en er werd best goed gedraaid het kan vanaaf dus bijna niet zo zijn dat het rustiger word :-)
ok dan obi bedankt voor je heldere reply ik vroeg t me nl gewoon af omdat ik er gewoon weinig over las over vanavond. iedereen heeft t wel altijd over de techno en hardstyle avonden maar over de qlassics hoorde ik weinig. laten we t er maar ophouden dat t allemaal stille genieters zijn die komen vanavond ik kom in ieder geval. en hoop een paar pf'ers te zien. als je iemand met een digitale 4 op de voorkant van zn shirt ziet dan ben ik t. ooftopic is er trouwens al een meeting? zoja hoelaat en waar???
tot vanavond allemaal
toevallig... :-)
Coo-> Van de 4 miljoen mensen in Nederland met een affiniteit met 'Dance' is maar een hl klein percentage fanatiek online op de verschillende forums op het web.. Dus dat er op een site als deze niet zoveel over gepraat wordt als over een hardstyle-avond; tja..Zegt gewoon niet erg veel. Hier zitten meer fanatieke Hardstyle-liefhebbers.. Dat is de enige conclusie die daaruit te halen is.

Zie bijvoorbeeld 'Sensation'. De kaartverkoop gaat sneller dan een Michael Jackson concert (echt ongelovelijk hoeveel kaarten er de eerste dag zijn verkocht) en daar wordt veel minder (en ook vaak minder positief) over gesproken dan over bijvoorbeeld een Shockers, die natuurlijk ook veel kaarten verkoopt, maar niet te vergelijken met een evenement als Sensation..

Het is gewoon een feit dat er maar misschien 1000 dance-freaks in nederland zijn die zo fanatiek met het internet bezig zijn. Op de verschillende forums kom je dezelfde fanatiekelingen tegen.. Moet echt niet overschat worden denk ik.. Wl kijkt een erg grote groep mensen op de grotere sites voor informatie, maar deze maken er geen dagtaak van.
ja ok misschien heb ik te snel een conclusie getrokken. maar goed ik hoop gewoon dat t een beetje druk wordt want ik heb t dan beter naar me zin dan dat t niet druk is snappie. maar goed ik zie t wel. we drinken er wel 1 als we elkaar zien ok?
ps. werk je voor Q-dance ofzo?
Kga ook heen...ff zwaar beukuhhhhh :bounce: