Partyflock

:C :C :C

 
ik heb in tijden niet zo'n KUTDAG gehad, het begon vanmorgen toen de wekker ging om 6:45, pas om 7:45 eruit en toen haalde ik eerste de trein bijna niet waardoor ik door een bloemenperkje heen moest rennen wat net nat was gespoten dus mn nieuwe schoenen onder de bagger. Toen op school kwam ik te laat in de les en vervolgens kreeg ik gezeik in mn projectgroep omdat er motivatie ontbrak ofzoiets. Toen mistte ik een andere les doordat ik aan het computeren was. Toen wou ik naar huis gaan omdat ik geen zin meer had en toenliep ik buiten en dacht: onee we hadden nog afgesproken met de projectgroep. Ik weer terug. Voor 5 minuten ongeveer. Toen naar huis en toen stond de verkeerde bus bij MIJN halte dus toen kwam ik mijlenver bij mn huis vandaan terecht. Ik denk: ik bel mn vriend, heeft mn mobiel het begeven, het "bel" knopje deed het niet meer :C dus toen liep ik daar in de regen en vervolgens kreeg ik een blaar van die nieuwe kutschoenen...
toen hoorde ik TOET TOET en daar was mn vriend met de auto die zag me gelukkig lopen :D
en vervolgens daar ook nog ruzie mee gemaakt :C
en dat allemaal zonder eten en drinken want dat was ik s'ochtends al vergeten en ben mn kaart kwijt waarmee ik dingetjes kan kopen.
en het is nog niet voorbij, nee nee ...
Vervolgens kom ik er net achter dat ik straks door de hosende regen moet met mn spijkerjasje omdat mn winterjas nog bij mn vriend ligt en mn ik zou ook meer studiefinanciering krijgen maar dat is dus ook niet goed gegaan deze maand en ik heb het geld juist zo hard nodig !!!!

:C:C:C

ik ben dus ZWAAR chagerijnig

:S:S:S
(K) Mizz Prinzezz
Best Zwaar Klote,

Hopen dat de rest van de dag wel lekker verloopt en de rest van alle Jare ook
ik kwam om 2 uur uit bed en toen zei mn moeder: moest jij niet om half 3 je lenzen ophalen? en toen zei ik: misschien was het 3 uur, ik bel ze wel ff, toen belden hun mij om te vertellen dat die gast ziek naar huis was gegaan en dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden... en meer heb ik nog niet echt gedaan :)