Partyflock

D-boy meschien afgelast

 
C-Baze
Artiest C-Baze
Vandaag Donderdag 23mei, stond er in
Het Noord-Hollands dagblad (dagblad Zaanstreek) het volgende:

het ging eerst over dat het nooit is bewezen over drugsgebruik tijdens het vorige feest van Wasteland toen er 1 van de eerste drugsdoden vielen, maar toen kwam het volgende:

* Voor 7juni a.s staat het feest D-Boy Invasion gepland, de gemeente is aan het kijken of het feest verboden kan worden omdat het in verband wordt gebracht met de hardcore feesten. daarbij kijken ze terug naar het vorige hardcore feest, waar toen ook een dode viel.
Volgens D kwakernaat (van exploitant Zilpa) is het een "Oldstyle Label-party", maar uit onderzoek blijkt dat het wel hardcore publiek aantrekt.

Hij zegt: "als dat echt zo is dan gaat het feest niet door!!, we zijn een half jaar dichtgeweest door 2 drugsdoden dus we kijken nu wel goed uit".
vond het al vreemd hoor dat er nu ineens wel weer een hardcore feest gegeven mag worden, burgemeester schiet al in de stress bij wasteland, nou dan krijgt ie helemaal hartkloppingen bij een hardcore feest.

gewoon lekker een viaduct opzoeken en daar gaan rammen
We gaan wel bij die ouwe voor ze huis staan met ze allh paar boemcars der bij gaan we daar wel feesten kijken of die het dan nog een keer aflast....LOL:):)
ik last et vanmorgen in de krant! :S ik werd wel weer ff zwaar pissig!! hopelijk heeft de organisator een tweede locatie achter de hand! ....let's hope so......
oja! tering leiers zeg!
kaartju nu voor nix gehaald? :(:(:(:(
dan wordt het zeker een feestje bij meneer D. Kwakernaat op de stoep!
to C-Baze_W.A.M.C_ lekker mn eerdere forum gekopieerd????
Moet ie niet flikken nee om het af te lassen... wordt een feestje met HEEL veel gabbers bij meneertje Kwanernaat op de stoep!

Voorlopig geloof ik niks, totdat ik echt bewijs van de organisatie heb dat het niet doorgaat! Wastelands wou die ook verbieden, maar is hem ook niet gelukt!
menesen mensen er zijn in de fun wel meer dode dan 2 hoor kan ze niet eens meer tellen maar goed wij zie ook niet hoeveel ambulances er af en aan rijden niet alleen bij de fun trouwens ook bij andere feesten .dat komt om dat de meeste denken ach ik neem nog een pil of snuif of ze zijn al een nachie door geweest voor ze gingen feesten ,nou ieder gezond mens weet dat dat niet goed voor je is en toch toen er genoeg aan mee drugs drugs en nog eens drugs
de dood van die mensen is hun eugen schuld en dan kan je wel zeggen maar het kwam door dat pilletje maar die had je dan kunnen laten testen bij de brijder stichting nee de dood van feest vrienden is hun eigen verantwoordelijkheid net zo goed als dat ik en ieder ander dat is