Partyflock

Werken in het Buitenland

 
heeft er iemand hier wel eens gewerkt in het buitenland?

hoe is het bevallen en voor hoe lang ben je gegaan?

ik zit zelf te twijvelen of ik zo iets zou doen volgend jaar, ik wil denk ik wel buiten europa ik heb iets leuks gezien in zuid-amerika maar ik wil toch nog even verder kijken .. als je nog goede adressen weet waar ik informatie kan krijgen please let me know
don't leave us ;)
Ik ken wel iemand die dus in Peru gewerkt heeft -en ik ken iemand die op dit ogenblik in Equador zit, wel vrijwilligerswerk en in n gastgezin.
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Een maat van mij heeft een tijd in finland gezeten maar dat is niet echt zuid amerika :S

de vriendin van mijn neef werkt op het moment in mexico op de universiteit in mexicostad. maar dat lijkt mij zalf geen geweldig land om heen te gaan! :(

wil je werken/stage of vrijwillegers werk?
Belize (Brits Honduras) heel goedkoop leven en zitten te springen om europeaanse ideeen, maar weet niet wat voor werk jij bedoeld eigenlijk..
bij veel mensen valt t ook wel tegen, dat heb ik dan gehoord maar goed,ken ook wel mensen die het wel naar hun zin hebben gehad dus zou er wel goed over nadenken :)
nahh ik wil geen vrijwilligers werk ;) ..
i wanne make money ;D .. tjah het zal niet veel zijn maar tog .. :)

ik wil oowk niet speciaal zuid-amerika .. daar had ik tot nu toe bijna het enige leuke ding gezien en Nieuw Zeeland daar hadden ze oowk wat leuks :)
gewoon de telegraaf in de gaten houden, staan vaak van die Overseas jobs in
Goeie tip TaQno-Freak, ik zal er is in kijken:)
Kheb er zelf ook wel eens over nagedacht, maar er zitten nogal wat nadelen aan. Omdat je dus als buitenlander in dat land werkzaam bent, heb je dus ook de rechten van een buitenlander. Je rijbewijs is of niet geldig, of je moet er bepaalde toestemming voor krijgen. Je sociale lasten worden niet betaald, dus elk jaar dat je werkt in het buitenland moet je die in Nederland er weer bijwerken.

Behalve als het gaat om een Nederlands bedrijf met een vestiging in het buitenland natuurlijk, die hebben dat soort dingen goed geregeld.

En je zit natuurlijk met een taalkloof. Zuid-Amerika is qua taalgebruik natuurlijk Spaans en dat zal je je toch aan moeten leren.
heej sum, wat voor werk wil je dan precies gaan doen?! want als je echt monney wil maken dan zit je nie echt lekker in ZA ben ik bang...
ik wil wel graag veel geld verdienen, maar dan moet het wel leuk werk zijn, dat in zuid-amerika leek (lijkt) me erg leuk daarom noemde ik dat als voorbeeld .. :)
Ik heb stage gelopen in het BL mag dat ook? O.a. samen met Indian en het was een groot gekkenhuis! Whehehe, :)
In turkije werken hoef je nix te doen woont toch geen mens meer :P zitte allemaal hier
Toen ik in Salou was, had ik een keer zware geldnood, dus was ik een tent binnen gelopen en had ik gevraagd of ik voor ze kon proppen. 2 dagen gedaan en was echt vet koel :) Hele tijd sjans enzo :)
Op Kreta ook een keer geldnood en toen was ik achter een barretje gaan werken. Vet gezellig en gratis drinken :)
Ik werkte gewoon zwart, dus no bullshit :)
Verdiende best wel goed, in ieder geval genoeg om mezelf te bezuipen tot me salaris weer gestort werd ;)
ik heb in blanes ook 3 dagen gepropt, dam wat een meiden scoor je dan zeg.

ik heb bij elkaar anderhalf jaar in Curacao gewoond, een cafe gerund voor me opa, was ook erg cool (nou ja niet echt cool, 35 graden :/ )
in de kranten staan vaak advertenties van OVERSEAS JOB EXPRESS en als je daar heen belt kun je een blad kopen voor 20 euro maar daar staat geen hol in , ja pijpleidingen leggen in saudi arabie , maar daar zit je zeker niet op te wachten.. dus doe dat maar niet, ik ga zelf in oktober 3 maanden naar de VS en dan 3 maanden naar australie beetje rondzwerven...
Geen pijpleidingen leggen? Verdient wel meer dan 5000 euro in de maand,als je onder water kunt lassen zelfs nog meer. Wel verrot om daar te zitten.
Jeffrey 24 mei 2002 13:06
ik heb in blanes ook 3 dagen gepropt, dam wat een meiden scoor je dan zeg.
--------------------------------------------

Helemaal mee eens ;D