Partyflock

QLUB TEMPO

 
Qlubtempo nog niet uitverkocht!!
Nog anderhalve week geduld voor iedereen die zijn kaartje al veilig in huis heeft, maar zaterdag 1 juni is het toch echt eindelijk weer zover: Qlubtempo is back!

De laatste dagen bereiken ons verontruste vragen of Qlubtempo al uitverkocht is, dit is nog niet het geval! Wel blijkt, dat jullie er steeds meer zin in krijgen, om op 1 juni weer 10 uur lang helemaal los te gaan op die 115 DB aan Hardstyle in de HMH, uit de snelheid waarmee de kaarten nu over de toonbank gaan, maar momenteel zijn er dus nog gewoon kaarten te koop bij de filialen van de Ticketbox, de Free Record Shop en de vaste voorverkoopadressen. Wees er dus wel snel bij, want zoals gezegd gaat de kaartverkoop minstens zo HARD als de avond zelf zal zijn....!!

Kijk daarom nu op de Qlubtempo site, waar je ook alweer exact je kaarten kunt halen bij jou in de buurt. Ook vind je hier uiteraard alle overige info over bijvoorbeeld die hele stevige line up met de beste Hardstyle DJ’s uit Nederland, Duitsland en Italië....klik hier....


Bij voorbaat Dance,

Q-dance
Krijg die email net binnen jij kan snel typen!

;p
haha, kreeg hem ook net, vaag dat ze nog niet sold out zijn, bij qlimax was dat al lang het geval in december!
Rudy 22 mei 2002 22:49
Krijg die email net binnen jij kan snel typen!
---------------------------------

Copy paste olé :)