Partyflock

ajax wel of niet op leidseplein huldigen??

 
mijn mening is dat ik het onzin vind als het niet meer mag.­
Leidseplein is ajax en daar horen ze dan ook gehuldigd te worden als ze iets winnen
seizoen is al afgelopen, volgend jaar openen we deze discussie wel weer
Dan zal je wel heel veel geduld moeten hebben...­ voorlopig zal er de komende tijd voor Ajax NV weinig te huldigen zijn...­
gelukkig heeft dat phillips bedrijf erg veel gefeest afgelopen jaar.

arjan, kom nog is een keer met je statistieken, ik ben ze bijna vergeten :/
Tuurlijk
Ik heb er spijt van dat ik VVD heb gestemd voor gemeenteraadsverkiezingen. Hun willen huldigingen liever op de P2 hebben, omdat er plaats is voor meer mensen :(
Cohen 0wnt toch weer een beetje, omdat hij ze op het L'plein wilt houden :)
Mooi he die Arjan, gaat ie beetje populair doen met zijn AJAX NV.­ Alleen vergeet hij dat P$­V altijd een bedrijf is geweest, waar het alleen maar om $$$$­ draait, maar jah zo slim zijn ze niet in lampenstad.­
Ja volgend jaar moeten we ff kijken...We moeten nl uitwijken ivm Champions League huldiging he..:p:p
optimist !

laten we eerst maar Ajax steunen in het buitenland en niet massaal TV kijken !

waarschijnlijk kan ik redelijk goedkope busreizen regelen, meer info volgt na de loting.­
Manier van reizen moet sowieso anders aangepakt gaan worden...­ meld jij je hierbij aan voor een werkgroep m.­b.­t.­ dat onderwerp Jef?
Hoe gaat het met de effecten mannen? :-D
Hehehe...goed...zijn 10% gestegen!! Kwam door een zekere posting op Partyflock zeiden ze :p
Hé Arjan, werk je al bij Philips? Krijg je al korting op je seizoenskaart? Heb je de vibrator al gekocht die speciaal voor varkens ontworpen is in Brabant? Hebben jullie al een nieuwe trainer die jullie minder prijzen gaat schenken? Durven de supporters nu niet alleen een hek te openen, maar ook daadwerkelijk het veld op te stappen? Weten de supporters tegenwoordig al wat ze met een dergelijke actie kunnen en willen bereiken? Zullen jullie volgend jaar niet nog meer voor lul staan tegenover de rest van Nederland en de de rest van de wereld? Gaan jullie volgend jaar de statud 'famous for not traveling' omzetten in een andere? Durven jullie het aan om bij ons in de stad te komen, verder dan 2 meter bij het politiebureau vandaan? is jullie club (???) wel echt een club? Hoe lang gaat het nog duren voordat jullie eindelijk mogen spreken van historie? Hoelang gaat het duren voordat andere clubs Kezman, van Bommel e.d. willen kopen voor het geld wat jullie ervoor vragen? Hoelang gaat het duren voordat van Raaij normaal kan spreken? Hoelang gaat het duren voordat van Raaij een een kijkje in de camera durft te nemen? Wanneer haalt die sukkel het eens uit zijn hoofd om een of andere vage league te willen starten, zodat jullie niet ALLE wedstrijden thuisblijven? ENZOVOORT!!!
Amen

Prhyme op zijn best, nu ook verkrijgbaar in een bundel, slechts 30 euro, verkrijgbaar bij mij ! :)
Arjan manmanman wat laat jij je kennen ouwe, en hoe ze het doen doen ze het maar je wordt door iedereen uitgeluld


Chivu nog een jaar
Is er nu niemand op de hoogte van de koers? Valt me van jullie tegen mannen! :-D
jaloers dat wij wel aandelen van onze club kunnen kopen ??? je blijft er maar op doorgaan.­

maar waar blijven al je antwoorden op Prhyme zijn vragen ?????

je wist toch zoveel over dat pisvee van je, jij bent toch de statist onder ons
Tering echt geweldig! Wat kan je gasten snel opnaaien met een paar zinnen... :-D Lig helemaal dubbel hier... :-D
Ga d'r toch niet zo gods serieus op in man, whahahaha!

En een leuke discussie over voetbal ga ik nooit uit de weg Jeffrey, maar kansloze reply's zoals die van Prhyme ga ik natuurlijk niet op in!
hehehehe :-D
niet huldigen dus
Wahhahaha Arjan laat zich nie gek maken hoor! :p Maar hoeft ook nie!! Zolang we er leuk over kunnen kloten is het wel lachen!!!

Die foto is viessss :p
Hé Arjan? Kansloze reply's? Het zijn allemaal feiten en zaken die ik je kan vragen.... net alsof die getalletjes van jou me iets kunnen interesseren? Zorg er eerst maar voor dat je een correct beeld geeft en alles klopt voordat we het over kansloos gaan hebben.

Succes met dat nare nep-cluppie van je... laterski! Vertel me maar eens iets als het daadwerkelijk iets voorstelt.. 11 augustus in de stad? We zien je wel verschijnen..;)
hehehehehehehe :-D