Partyflock

Vanaaf Flatfeest. VERVOER?!!?

 
Beste mensen, ik wil ook naar het flatfeest vanavond maar ik heb een probleem omdat ik met Beck ga en die gaat met de trein en ik ga ook met de trein maar ik moet helaas pindakaas wel rond een uur of 2 in Enschede centrum zijn waar ik namelijk slaap. Ik kan niet tot half 7 blijven en de eerste trein pakken. Gaat er iemand toevallig met de auto??.. Grtzz en alvast bedankt Krive
Of heeft iemand anders een idee hoe ik vanaf de Campus naar het centrum kom (taxi is te duur ;-))
Gewoon achterop de fiets bij iemand ofzo .. of lopen ... ik woon zelf in de binnenstad van esnchede .. denk dat ik niet de enige ben. Ga zelf met de fiets en blijf denk ik wel tot het einde.
Taxi kost je zo'n 10 euro vanaf campus tot binnenstad .. cheap ass :D
Bedankt voor je reactie. Maar de persoon bij wie ik zou slapen is ziek...... dus daar ga ik niet slapen... zou beetje lullig zijn.

Bedankt toch.
Maar je gaat wel naar het feest ?
Nee, ik had afgesproken morgen naar Amsterdam te gaan met dat meisje waar ik heen zou gaan vanavond. Maar ze is dus ziek en wilt goed slapen en dan morgen wel naar Amsterdam (staat al tijdje vast). Dus heb geen slaapplaats en ik wil niet moe zijn in Amsterdam want dat is lullig..
groot gelijk jongen!ook een beetje rekening houden met je meisje!daar houden wij meisjes van...hihihi :):):)!!!
:lief:
Hahahah het is niet mijn meisje hoor..

Maar als het mijn meisje was dan zou ik haar gaan verzorgen als ze dat wilde :-)
Me wil ook best wel naar da fees, maar goed - Dronten - Enschede nie dichtbij - en ik moet de ochtend erna vrij vroeg werken
ach ja - ik was op n ander feest