Partyflock

Best wel vaag weekende geloof ik?

 
Alweer een vaag weekend? Best wel vaag, want ieder weekend zeggen we weer dat het ni vager kan, maar dat kan wel. Best wel vaag dus. Vraak maar aan Karel!

Maar we gingen dit weekend dus naar Hardcore Rebirth. Zit ik in de trein van rdam naar almere-buiten [Want Almere is veels te groot om binnen in een gebouw te douwen], ga ik zitten, staat er tegen over mij op de stoel geschreven: "Smoke weed every day". In Almere eerst een jointje gerookt en nog een, en nog een aantal. En toen naar Hardcore Rebirth. Werd wel lekker gedraaid. Een btje klein, en ut mag er wel wat gezelliger. En boven een hele tijd zitten lullen met wet anbekende mensen. Die nu dus ni mer onbekend zijn. Het zijn nu vage onbekenden. En ik zat tussen een heks/toverknol en een irritant mannetje in. En dat mannetje deed dus irritant tegend ie heks die helemaal geen heks was, maar gewoon iemand met wie ik zat te praten. Dus ging zij hem slaan. Dus kreeg ik mun peuk in mun arm gedrukt. En later stond ik in de fik. Dus maar ff lopen meppen op mun shirt waar ik dat voelde. En er was ook nog een stomme nazislet die iemand ging slaan zonder reden:S:S:S. En toen was het 05.00 en moesten ze stoppen omdat ze geen vergunning hadden tot 06.00:S. Kankerlijers zijn ut gewoon!! Op ut kaartje stond gewoon 06.00. Dus ze gingen nog ff door met TeRRoRRrrr tot 05.30 ofzo. En ik had 2 vette blaren op mun poten dus dat was wel grappig maar ni voor mij.

Onderweg naar buiten stond er een Summy bij de uitgang naast de portiers geld in te zamelen. Dus ik geef haar al mijn kleingeld. En dat gaf zij aan de portiers, dus ik had geen geld meer. Kreeg ik maar een trosje sigaretten. Daarna ging ik met Damien in mijn straaljager vliegen. Ik had alleen ni genoeg benzine om naar Maastricht te gaan voor een biertje. Ook moest ik nog mijn tas ophalen bij Nostalgia. Kwam ik erachter dat ik D-Noize's huissleutel nog had. Dus die gingen op mij wachten op Adam CS.

Anderhalf uur later was ik op Adam CS, word je een btje aangetikt door een of ander mannetje. Bleek Party Smile te zijn, die ik vorige week gezien had ofzo?? Naja zal wel. Ik weet van nixx. Ging ik naar coffeeshop. Waren er opeens Jeppe en nog een Frank bij. Onderweg naar het CS kwamen we Mr. Sossa, Jossa, Multi die hard en Fluffie [volgende keer ni meer zo schrikken als je mij ziet trouwens, ik ben heel lief hoor!]. In de trein gingen we kwartetten en stoepkrijt [ook op mijn hoofd] en stickers plakken [ook op mijn hoofd]. En toen de conducteur kwam, was ik vergeten een kaartje te kopen merkte ik. Maar ik was ni de enigste, de rest werd er allemaal uitgetrapt en ik ni. En bassi gaf zijn treinkaartje aan iemand anders zodat hij een boete kreeg en die andere niet. En de condecteur snapte er nixx van. Wij ook ni echt meer!

Aangekomen op Castricum moesten we wachten op Jeppe die er uitgetrapt was, en via Purmerend en nog 50 andere stations half Nederland doorkruist was op weg naar Castricum. En dat voor maar 15 euro!! Ondertussen gingen Bassi en ik met een zwerver praten. Daarna was Jeppe er ook en gingen we naar zijn huis. En heb ik met stoepkrijt de route aangegeven van het cs naar zijn huis. Was een half uur lopen ofzo, en een heel stoepkrijtje is eraan opgegaan! Daar thuis nog vaag zitten doen.

Op de fiets naar Uitgeest. Verder gaan met vaag doen bij Bassi. Wat weet ik alleen ni echt meer. Owja we gingen druxx zoeken. En die hadden we uit Bassi's vIJver opgevist nadat we er een rondje omheen gelopen waren. Toen waren we helemaal de weg kwijt, en ging ik met Bassi opruimen want de rest was weg. En dat vond ie goed van mij. Vervolgens waren er weer vet veel mensen en was Joost er opeens ook weer?? VAAG! Ook maar SuuS opgehaald bij birdland en weer terug naar Bassi om mijn drugs te halen en toen weer terug naar Birdland. Was echt een kutfeest. Waren maar 5 mensen ofzo. En alleen D-noize en SuuS kende ik, maar daar was ik mee gekomen. Dus weer vroeg weg, in de auto van SuuS die het gas kwijt was omdat ze auto's van ut land gedouwd had ofzo. Ging ik weer vaag zitten doen bij Frank, en mensen lastigvallen enzo. Hahahaha, da's echt leuk! Vooral bij sommige mensen, want dat is zo simpel bij hun!! En Jeppe had in de auto van iemand zun raam opengedaan toen ze aangehouden werden en iemand staan uitschelden terwijl een agent met de bestuurder aan ut praten was. Hahaha, echt vet goeie actie van die Jeppe! Toen had iemand zin om een stukje te varen en die ging dus weg. En de rest ook. En gingen wij slapen om iets van 05.00 maandagochtend.

Om 10.00 maar weer naar beneden gegaan en wezen PF'en. En om 11.00 was de rest ook wakker en hebben we een btje gezeten en ni veel gedaan. En Jeppe ging nog ff mun fotorolletje volmaken want er stonden al 22 v/d 24 foto's op. Maar ut bleek dus toch een rolletje van 36 te zijn. Dus 8x Jeppe's vaage kop erop [maar niet op zun kop]. Om 17.00 naar CS gelopen, is ni leuk 30 min lopen, omdat iemand zun auto weggeven heeft, want ik had nog steeds verrotte poten. En in Haarlem ging ik in een trein zitten, en wat staat er op de stoel tegen over me?? "Smoke weed every day".


Dus wat wil ik nou zeggen met dit verhaal??? De NS heeft veels te weinig treinstellen, en die neger die de trein schoon maakt, doet zijn werk niet goed!! En daar heb ik 3 dagen, veel druxx, en veel geld voor nodig om achter te komen. Kan ik dat ni terug krijgen van die minister van verkeer ofzo??
LoL !
Je moet er een boek over schrijven met wat je allemaal meemaakt :D
Whahaahaha meesterlijk verhaal stefan. Echt goed!!!!!
Whehehe, Roy, ik zal je binnenkort eens wat laten lezen ;).

En helaas is dit verhaal maar een zeer korte samenvatting van 48 uur. De rest ben ik een btje kwijt denk ;).
wha een boek mag er niet overgeschreven worden je mag het alleen een x mee maken:P mrsossa wil al niet eens meer mee navagen:D maar stefanH jij blijf maar komen en gaan ik snap het echt niet meer met jouw:P
ja was t leuk ja?
Whaha, neej man ik ga er geen boek overschrijven, dat doen jullie. Met een klein btje hulp van mij dan;).

En ik denk dat ut ni voor iedereen goed is om te weten wat wij allemaal doen in een weekend ;d.
hehe, stefannetje, ik moet ook weer is een heel weekend met jou op stap, kijken waar we belanden

Of we weer opeens een winkeltje in utrecht openen

Of dat we opeens in gouda staan of in amsterdam besluiten paddo's te kopen en dan de trein naar utrecht pakken om daar de paddo's te halen, en dan daar aangekomen merken dat de winkels dicht zijn

OF ehh, dat der opeens een kikker in jouw of jeroen of in mijn keel zat (of hij zat der gewoon echt, maar we konden hem niet vindenn)
Sja sorry dat ik schrok maar ik kwam terug van Awakening, en was een beetje lijp van de Paddows whehe. Ik blerre daaro, neeee!!! niet hun neee!!!!
Ik als een gek over dat kruis punt heen rennen :P, Achter een lantaarn paal schuilen :D
En later dan zwaar in gesprek (Vraag niet waar het over ging :vaag: ), lopen we over een kruispunt.
Helemaal niet op de stop lichten gelet... Wordt ik zijna aan gereden, en ik scheld die vent nog verrot ook hee :D

En in de trein dan!!!
Die mensen die er zaten waren snel verdwenen :D, Wat een lijp zootje bij mekaar zeg :S
haha die sossa, maakt iedereen bang:P