Partyflock

Negatieve werking xtc achterhaald?

 
Ik las net in Nieuwe Revu het volgende stukje:

---
Goed nieuws voor de liefhebbers van XTC: uit onderzoek van de universiteit van Columbia (New York) blijkt dat veel mis is met eerdere (negatieve) onderzoeken naar de uitgaansdrug. Daarnaast tonen tests van de universiteit van West Londen aandat XTC-gebruikers juist beter presteren dan niet-gebruikers. Beide bevindingen verschenen vorige week in het gezaghebbende tijdschrift New Scientist.
Hersen-expert Marc Laruelle van Columbia constateerde onder mee dat de apparatuur die werd gebruikt om het effect van XTC te meten, ook allerlei andere stoffen waarnam die niets met de drug te maken hadden. In de testresultaten kwam dat niet altijd terug. Mogelijk omdat dit politiek niet goed uitkwam, aldus Laruelle in New Scientist. Tegelijktijd hadden XTC-gebruikers in een onderzoek van psycholoog Andrew Parrot van de universiteit van Oost Londen juist minder moeite bij het in gedachten roteren en aanwijzen van ingewikkelde 3d-modellen, dan niet gebruikers.

---

Er is hoop ;)
Ik lees de Nieuwe Revu altijd graag vanwege de leuke sensatieverhalen.­ Serieus neem ik het blad echter nooit.­ Als ik het verhaal komende tijd nog eens in de krant lees ga ik dit artikel misschien geloven.­
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
lijkt me inderdaad stug dat het goed voor je is :S

er is al zovaak aangetoond dat het schadelijk is en dat stond in wetenschappelijke bladen en dus niet in de nieuwe revu!
Ik heb ooit eens gelezen dat XTC (mdma) vroeger gebruikt werd door amerikaanse psychiaters. Dat deden ze omdat de patienten 'opener' en 'eerlijker' werden. Er is daarbij ook aangetoont dat bepaalde zenuwen die beschadigd waren langzamerhand genazen. Of dit allemaal waar is, weet ik niet, maar er zitten natuurlijk niet alleen maar negatieve effecten aan xtc. Maar daarentegen is het natuurlijk niet mijn bedoeling, door positieve argumentatie, jullie aan te sporen tot het gebruik ervan :D :D :D
dit is eigenlijk net zo een verhaal van: elke dag een beetje wijn drinken is gezond DUS ik kan me zelf helemaal lam zuipen.

TE van alles is slecht:)

om met mr. mackey te spreken:

"drugs are bad, hmmkay?"
"alcohol is bad, hmmkay?"
tja als je géén risico's wilt lopen moet je niet gebruiken dat is met elke drug zo.

Slecht zal het allicht voor je zijn.

Valt me wel op dat jullie die foto en verhalen uit die uitzending van Oprah Winfrey die hier eerder op het forum stond wel geloven en een artikel uit Nieuwe Revu niet. %)
XTC is nie goed voor je....­


.....­maar het is wel vet tof!!!!
:D en zo is dat goldstrike
Tja de ene wetenschapper roept dit en de ander roept dat.­ Wat het echt met je doet zullen veel mensen hier over 30 jaar wel merken (of niet natuurlijk).­ Dat het goed voor je is lijkt mij iig erg sterk (het voelt de dagen er na iig niet gezond).­

Ik denk dat de tijd ons meer zal leren.­
Ja maar als je alles moet geloven wat de Amerikanen zeggen dan is er helemaal niets goed voor je. Die gekke hamburger- en hotdog-bikkers zullen je nog gaan vertellen dat sex niet goed voor je is omdat de kans op een hartinfarct vergroot wordt op het moment dat je een orgasme beleeft. ppfffffffff, ik geloof die amerikanen al jaren niet meer. En al die negatieve berichtgevingen worden bij de mees prominente tv-shows erdoor gedrukt, vooral bij Oprah, omdat wat Oprah zegt toch altijd de waarheid is (not).

ps. In Amerika mag men geen drugsgebruik gebruiken in rapporten, maar drugsmisbruik !! Dit omdat men hiermee wil aangeven dat drugs ALTIJD slecht voor je is. Waarom heten da-drogisten bij hun dan DRUGSTORE???
Het kan dan misschien goed zijn voor je "prestaties" bij het aanwijzen en slepen van punten in 3D modellen, het is bewezen dat mdma ervoor zorgt dat er hersencellen afsterven doordat er waterstofperoxide vrijkomt in je bolleke, dus veel gebruik op lange termijn zorgt er toch echt wel voor dat je zo dom als het achtereind van een varken wordt!
Geniet, en gebruik met je maten! ;)
Alles is toch drugs! als je er teveel van neem ga je dood!!
maar xtc hebben ze nog niet van bewezen wat het op de langere termijn aantast !
Alles is toch drugs! als je er teveel van neem ga je dood!!
maar xtc hebben ze nog niet van bewezen wat het op de langere termijn aantast !
---------------------------------

nee, wij zijn de proefkonijnen voor de toekomst!!
As mensen nou nog niet inzien dat XTC een heleboel schade aanricht dan zijn die echt dom ..sorry hoor :D
En wie zegt datje XTC slikt..er zit wel zoveel bagger troep inde pillen tegenwoordig..dus issut NOG slechter voor je :s
ben het met TB eens tegenwoordig kom je nog maar weinig pillen tegen waar echt MDMA inzit
meestal trappen ze er
MDEA of DXM of MDA en dat soort klerezooi in
Jajaja nogmaals iedere gans weet dat het slecht voor je is.­

Die chemische troep hoort gewoon niet in je lijf te zitten.­

Maar ik bedoel misschien hebben ze wel gelijk dat er vaak overdreven word.­
En tja idd tegenwoordig weinig "­zuivere"­ pillen op de markt
Ja had het gelezen in de Nieuwe ruvu!!

Maar dat betekend niet dat het niet schadelijk is hoor, en er zit vaak ook meer troep door heen dan je denk hoor.­ Haal het daarom bij iemand die ze heb laten testen en die je ken vertrouwen daarop!!! Of laat ze eerst zelf testen!!!
je bent toch ingeent!! en je kan wel heel je leven netjes doen,maar ik heb plezier aan dit vergif! Een ander vind het leuk om zo hard mogelijk met zijn auto te gaan dan vind ik slikke minder risico hbb.­Tuurlijk isdrugs hardstikke slecht voor je maar ik neem het risico
om onwetend door het leven te gaan wat mij later ga gebeuren door drugs zie ik dan wel weer.­
ja ja jongens en meisjes we hoeven toch niet te stoppen met drugs want zo slecht is het niet maar dat geld toch voor alles over al waar te voor staat is slecht
zieje tis goed voor je (blijven dromen linda whehe)
en dak met aardug wat op in gedachten 3d voorwerpen kon roteren wistik ook al whehe
alles roteert
Klopt volgens mij geen reet van!
Dat is gewoon je eigen voor de gek houden!
Al die chemische troep kan nooit goed voor hersenpan zijn!
Ik zeg niet dat het superslecht voor je is, maar het doet zeker wel wat met je denk ik!
lol
xtc is slecht voor je.­

coke is beter :0
waarvoor denk je dat het cola "­coca-cola"­ heet?

vorger zaten er coca bladeren in.­

en de indianen gebruiken het om visioenen te zien.­

indianen werden super oud en wonnen de onmogelijke oorlogen.­

hoe denk je dat dat kwam?

LoL
Hoe dacht je dat shakespeare of hoe hij ook heet aan zijn mooie fantaverhalen kwam?
Toch niet omdat hij elke dag vroeg naar bed ging


Sniffff!?