Partyflock

ff voorstellen........

 
Hola ik ga me eiguh hier maar even voorstellen.­ aangezien ik nieuw ben op Partyflock.­ kzit al wel einge tijd op s2d maar wil nog meer mensjes leren kennen.­ ik ben dus 19 jaar bijna 20 en woon in Oss.­ mn hobbys zijn feesten ennuh......­ nee eigenlijk alleen feesten dus.­ favo muziek is toch wel techno en hardstyle.­ 2 uitersten maar ik ben wat dat betreft wel een allrounder hoor.­ ik krijg in Juni mn diploma (toerisme.­ MTRO De Rooi Pannen, Tilburg) en ben dus hard op zoek naar een baan om het feesten te kunnen blijven betalen.­ meer weet ik ff niet te melden mocht je vragen hebben dan vraag t maar en ik geef wel een antwoord.­ rest mij nog te zeggen:
BE NAUGHTY AND ENJOY THE PARTY!!!!
GreetZ Coņo!!!!
welkom sletje......;)
hoi
krijgen we allemaal s2dérs hiero joh
veel plezier
60% van PF.nl is/was toch ook s2d'er?

:/
"60% van PF.nl is/was toch ook s2d'er?"

Of fransman blijkbaar :)
Welkom!
Dank julie wel allemaal voor jullie warm onthaal ennuh H@­RDHOUSEFREAK niet meteen verklappen dat ik een sletje ben jongen heel oss weet t al maar niet heel .­nl hoeft t te weten!!!!! nou kan ik niet meer florten met JLaDY!!! want die moet ik ech wel een keertje meeten!!!!
nou prettige avond allemaal en tot zienss he
Welkom en have fun
welkom :)
oh sorry cono, zal het niet meer doen ;), maar eh met Jlady komt wel goed een keer i guess.
ga je oowk naar Qlub Tempo Trouwens. ikke wel wordt echt wreed. vette line-up. zou zeggen haal nog een ticket bij de gratis plaatjes zaak (free record shop) ze hadden er gister nog 15 ofzo. hoor t nog wel
laters
gegroet
mi llamo Jordees, mucho gusto mijn jongen.­