Partyflock

Wat vonden jullie van Awakenings...

 
Hallo allemaal, ik was ff benieuwd wat jullie van Awakenings vonden gisteravond? Ik vond het op zich wel een leuk feessie maar in het begin (zoals al iemand eerder zei) stond die muziek nogal zacht,en het was verrotte koud!!! Het bier smaakte naar pis en die ene engelse dj (naam snel vergeten) met z'n fuck plaat vond ik wel het toppunt!!!! YOU MAKE ME FEEL!! Sodemieter op. Ik zag ook dat ik niet de enige was die dat dacht. Veel mensen begonnen te fluiten en boe te roepen, dat vond ik wel cool. Ook vond ik het jammer dat het om ong. 4:30 al licht begon te worden, maar ja.. .
Maar voor de rest heb ik het prima naar mijn zin gehad!!!!
als eerste: NICE ASS(isd ie van jouw?)
ten tweede het feest was wel relaxed...
maar het volume stond gewoon TE ZACHT!!!!
sfeer vond ik wel lekka.
en ik liep te zwaar te spacen.
wat ik wel vaag vond dat als ik naar cola vroeg ik EEN BACO KREEG VOOR 1 MUNTJE.telkens maar weer.(je zal maar ghb op hebben!!)
maarja kvond et wel flex.
Sorry lui! Heb deze topic per ongeluk hier neergezet; foutje. Hij staat nu bij het forum: " Feesten" . Tja, dat heb je he als je een avondje zwaar naar de klote bent geweest...dan ben je niet meer zo helder.
Als je een topic verkeerd heb aangemaakt, kun je hem het beste laten staan en der een berichtje neerzetten met daarin de vraag of een admin hem wil verplaatsen

Een topic verkeerd geplaatst is minder vervelend dan een dubbel topic