Partyflock

Al mijn rekeningen op een stapeltje!

 
Ik zij tegen mezelf, Sander na Shockers stop jij een tijdje met feesten.­Maarja das zo moeilijk.­Lichamelijk kan ik het wel aan maar financieel?Conclusie ik ga nog fftjes door kaartjes 4 elements en clubtempo daarna zie ik wel.­ ff al mijn rekeningen in me laatje gegooit ze sturen vanzelf nieuwe.­ Maar er zulle toch wel veel mensen zijn met dezelfde problemen> Als harde werkarbeider?
Hoe denk je dat het is voor een havo klantje dan..­ Die nu in z'n examens zit...­
Ik trek het eigenlijk ook niet..­ Ik heb me voorgenomen om me volgend jaar weer uit het rood te gaan werken....­
Ja ik snap zoiezo nie hoe je dat kan doen als je op school zit.­Het is een van de grote verslavingen!
hetzelfde geld voor mij en ik sta ook echt dik in de min
het kost idd handen vol geld zon feessie telkens weer. maar ik denk dat als ik iedere week ga dat ik t ook niet meer zo cool ga vinden :S, weet niet zeker, maar nu ga ik zon 1 a 2 x in de maand en dan blijft het wel leuk. het is eigelijk steeds verschillend, de ene keer zijn er wel een hoop leuke feesten en de andere keer valt t weer tegen. we zien het wel. geld is idd een probleem, maar nog niet zo erg dat ik in het rood sta of moet gaan lenen ofzo
Ik denk nie na ik ga gewoon en trouwens ik moet elke week stappe anders voel ik me kut
Ik ken het probleem ga veel te veel op stap!!
Door de weeks werken en het weekend FEESTUH :D
En er zijn pas veel kaartjes in de voorverkoop gekomen die fokking duur zijn :( en snel uitverkocht.
Dance Valley, Combi Ticket voor Sensation ..

Vanavond in iedersgeval Los in de MOD ;-)
Ja t kost wel wat maar dat heb ik er wel voor over en idd dit is nu ff een tijd met veel gekke feesten achter elkaar dus dat gaat het net weer ietsje harder...­maar ja FUCK IT gewoon feesten!!!

2Snackyman: studiefinanciering????
Waarom denk je dat ik weer thuis ga wonen....?!

ja juist om lekker elk weekend te kunnen stappen en als het niet meer uit te houden is thuis zie ik dan wel weer.:bounce::bounce:
T is zeker minder dat t zoveel kost.­ Ik werk alleen maar voor het uitgaan.­ Volgens mij word t ook steeds duurder allemaal of ligt dat aan mij?
Goh heb ik effe geluk ik heb gister een feest gestolen .­
daarom woon ik dus nog gewoon thuis.
Waarom op mun eige gaan wonen als ik , toch nooit thuis ben, heb geen zin om een zooi huur te betalen voor een huis waar ik bijna nooit ben.
Met dat geld wat ik zo bespaar heb ik betere plannen. ;-)

Mzzls
Wat denk je van een arme student....­ 600 piek huur in de maand, geen studiefinanciering meer, geen ouders meer die financieel bij springen (nouja, de ouders nog wel, het bijspringen niet meer), 250 piek schoolgeld per maand...­ en dan al mijn feesten nog....­
hmmz ik betaal altijd eerst al mijn rekeningetjes en wat overblijft gaat heeeeelemaal op aan feesten :S
Woon op mezelf, dus heb ook nog huur enzo te betalen....de ene maand blijft wat minder over om te feesten dan de andere, maar toch MOET en ZAL ik elke week feestuh!!! Dan drink ik op 't ene feestje gewoon wat vaker uit de kraan ipv van de bar ;-)