Partyflock

nieuw housefestival:

 
Nieuw housefestival door PinkPoporganisatie

DELFT (ANP) - Nederland krijgt er een housefestival bij. Het heet Lovefields en wordt op 11 augustus gehouden op het PinkPopterrein in het Limburgse Landgraaf.

De organisatie, die dat vrijdag bekendmaakte, is in handen van Jan Smeets van PinkPop, concertpromotor Mojo en dancepromotor Extrema. Het programma wordt in de loop van juni bekendgemaakt. Voor het evenement komen in totaal 10.000 kaartjes ter beschikking.
Ik had inderdaad al iets gehoord/gelezen dat er een houseversie van Pinkpop ging komen. Klinkt wel leuk...
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
klinkt wel leuk alleen waarom helemaal in linburg :(

nou laten ze eerst maar eens met een line-up komen dan kijken we wel verder
Klopt idd, dat zeiden ze vorig jaar al na Dancevalley, het is nog niet zeker waar de locatie is, het hoeft niet persee limburg te worden, zal denk ik wel..Ik ben benieuwd..
WAAROM MOETEN ALLE LEUKE FEESTEN ALTIJD TEGELIJK GEGEVEN WORDEN???
welk leuk feest is er nog meer op 11-08 dan???
11 Augustus is toch ook de Fast Forward Dance Parade??
Vandaag pinkpop opgebouwd en het is echt tering ver weg dat fucking Landgraaf, het moet dus echt wel een VET festval zij wil ik daar heen gaan. 11-8 kan ik trouwens niet, dat scheelt
als er line up is wil iemand die dan ffies posten?

thanks :)
helemaal in limburg? nou... ik kom zelf uit limburg en moet altijd tering ver reizen voor feesten enzo.. dus ik ben heel blij dat er eens wat in limburg komt
Ja inderdaad en ffwd is wel beter, dus misschien wel leuk om daarna erheen te gaan
Limburg is fucking ver weg rijden. Was naar raveworld, terug weg gewoon 3 uur gereden. in dan ook nog eens bij utreg in de file gestaand!!
Maar was zeker wel een top feesie!!
ikke was daar ook! was zeker top.. maar ja je moet er wat voor overhebben!
ach joh, vindt het wel zo eerlijk dat zij ook een feesie hebben.
jaaaaaaa vinnik ook
Ik ben er die dag ook niet, kom pas de 12e ofzo terug van vakantie. Dit is niet gelijk met de FFWD Dance Parade trouwens, die is op zaterdag (10 augustus), en dit feest is op zondag.
En het is in samenwerking met EXTREMA dus dat werkt wel!!!
Ja ja... wij limburgers rijden bijna ALTIJD 2 uur als we naar een feestje willen. Merk wel dat veel "hollanders" erg verwend zijn. 2 uur rijden voor een feestje is ze te veel. Wij rijden makkelijk 1 - 1,5 uur om op zaterdag alleen maar op stap te gaan. Naar de Cherrymoon bijvoorbeeld. Heb je wel een topavond. Maar gelukkig hebben we nu ook eens iets hier. Overload, en dit festival. Relex man.... De Limburg Love Parade is trouwens ook goed aan te raden....
Als het een paar dag en is dan sta ik er opzeker tussen te springen

­[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenicon111.gif[/img]