Partyflock

net nieuw

 
Goeie 's avonds.K'ben net nieuw hier, K'heb me zojuist pas aangemeld. Hoe werkt da hier ongeveer.K'heb me laten vertellen dat je hier wel aardig veel kan doen.Ik heb hier weleens het forum gelezen. Ik zie ook al dat ik een paar mensen hier eens goed de waarheid ga zeggen.Zoals The Real Bitch, ik vind je echt ontzettend repulsive!

Maar goed mijn vraag is, wa kan'k allemaal doen hierzo? En hoe kan ik vrienden maken etc.? En hoe doen jullie al die leuke beeldjes?

Groetjes van Mij
Kan iemand mij vertellen hoe ik een foto naast mijn naam kan zetten?
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
2 LIEVEMEID> dit is geen agressie, dit is uitleven en er humor van maken.je zal zien dat in al mijn reply's waar ik iemand belachelijk maak doordat die gene een stommerik is, dat er humor in ziet. :-)
ach weet je d'r vriendinnen of zijzelf zullen vast wel 100 keer op de foto hebben gestaan terwijl ze met een meisje zoende of in hotpands liepen......is ut nie?
He wat is er mis met the real bitch?? :o
Is een toffe meid en asjij nie tegen mensen kunt die eerlijk zijn en hun mening durven te geven dan rot je toch ff lekker gauw op :@
Kijk, persoonlijk vind ik ook dat je nogal 'fout' begint hier... "K'ben bijna zelfs alleen maar lid geworden omdat ik DAT even kwijt wilde!K'heb gewoon eenhekel aan dat wijf"

Dan weet ik genoeg...
ja, je moet zorgen dat je ergens op internet ene foto van jezelf hebt staan. die URL (link) moet je dan op de site bij progiel plaatje opgeven.
HAHAHA!Wat zijn jullie toch suf zeg,IK geef mijn mening hier ja.DAT wilde ik even kwijt.Als jullie dan meteen allemaal op jullie teentjes getrapt zijn....kan ik het ook niet helpen natuurlijk .HAHAHA

2 TRB>ik heb wel eens een akkefietje met je gehad,daar zal ik verder niet op ingaan om nare herinneringen voor je te besparen,maar laten we het zo zeggen dat ik geen onbekende van je ben.Ik zal het hier verder bj laten.
Je hebt wel je fanclubje opgericht he?Goedzo hoor meid. GA ZO DOOR!
Ik mag jou niet,zal je nooit mogen ook.Maar verder is er niks aan de hand toch.Ik dacht dat ik mijn mening wel mocht geven hier,maar blijkbaar niet.
Ik vind het zielug dat der hier mensen komen, dan iemand gaan afzeiken en daarna nooit meer op deze site komen
wij zijn niet op onze teeentjes getrapt hoor, wij geven ook onze mening en lachen onsd rot om jouw, om hoe jij hier binnen kont vallen. struikelde zeker over je eigen voet?
brr mag ik dan ook mijn mening geven??die foto...gguttegut......

lekker he zo'n fanclub en die heb ik allemaal opgebouwt zonder hotpands of met ander wijuh te zoenuh ... :P

eigenlijk meer door mensen afte kraken.....zo doe je best misschien worden het ook nog jou fans...

maaruh keej vertel is...ik hou van nare herrinneringen,....irl of cyber?
Wat een gedoe allemaal hierzo!!SJEZUS!
Typisch weer zo iemand die geen leven heeft!
Is dat een opblaaspop op die foto???
die foito moet mensen trekken, want van der welkom's topic kan ze het niet hebben.
2 krank: nee man :D mensen krijgen een trauma as ze die foto zien joh..;)
volgens mij is ze gewoo naar de wadde zee gegaan en heeft 2 boeien uit het water gevist en om der middel gehangen whehehehe ze kan niet zwemmen
lekker binnenkomer...:Z
Ik krijg nog steeds mijn foto niet hier!Ojee,ik moet maar eens een computercursus gaan volgen geloof ik.
lick me, zeg eens wat, en dan niet meteen van we happen te veel of dat je allene je mening kwijt wou. kom op zeg wat. gooi het in de groep. heb je een moeilijke jeugd gehad en reageer je dat op andere? ben je niet tevreden over je lichaam? we willen heus wel proberen om je een nieuwe kans te geven hoor.
ze mag ook welleens een bortlift operatie doen..ze hangen zowat op der knieen man :bah: whoehahahhaha
zoooo........ muhahahahahahaha 2 krankheimer DIE ZIT KEREL HEHEHEHEHE............ :p:p:p
laat staan als ze 40 is whehehehe. dan hangen er 2 grote slappe rimpel-lellen aan der lichaam whehehe. blanke papoea whahahahaqaha, oegaboega
kan ze ze over de schouders heengooien asze zich moet wassen whahahah
hey meissie,.....je hoeft nie zo zielug te doend at je niet weet hoe dat werkt want volgends mij weet je maar alte goed hoe dit allemaal werkt..geef nie hoor schat als je er op je eigen naampjuh nie voor uit durft te komen....maakt niks uit.........

zegt alweer genoeg over wie hier triest is
2 teknobitch, whehehehe scheelt je toch weer een paar duiten voor een rug-schrobber of hoe dat dan ook heet
lick me, zeg nou eens wat. ik weet dat je mee leest want dat zou ik ook doen. hoe gaat dat met winkelen? als je iets van de onderste plank moet pakken raap je dan eerst die grote lellen op?
misschien traint ze haar lellen wel , zodat ze met haar lellen iets van de onderste plank af ken pakken!
2krankheimer ze is gewoon uitgezekuhhhhhhh.........muhahahahahahahaaaaaaa.....zow da ging lekker snel
kunne we haar nie delete ofzow ??? :):):):P:P
(6)(6)
nee, niet deleten. zulke mensen zijn juist welkom. dan mag ik me namelijk wee lekker uitleven en dat vind ik ­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img]­[img]http://www.smilies.nl/devil/firedevil.gif[/img] toch zo fijn. ow ow ow
sjooww..me kotsbakje kan weer weg..want ze heeft der foto eraf gehaald :)
Beetje lomp om nu niks meer te zeggen... eerst een grote mond tegen anderen en dan bij een beetje weerwoord meteen al niks meer terugzeggen...


Maarja, laten wij dit topic dan maar gewoon gezellig maken :D Iemand iets leuks gedaan vandaag? Wij hadden zuip-middag op de uni, dus voor 1 piek bier... en ik ben niet eens zat nu :)
lievuh lickmee er klopt iets niet namelijk dit : bij die foto die je net als profielpic had......
LICKME(the exorcist) 16 mei 2002 - 21:41
Wha grappig dahje die foto's hier terug kunt blikken, ik wees naar een bekende.k"wist niet dat ik hier op de site stond!whaleuk

en dan dit
LICKME(the exorcist) 16 mei 2002 21:57
Er staat een foute foto boven mijn naam!K'heb een url ingevuld maar hij doet het niet!!Waarom niet?K'heb per ongeluk deze foto als profielplaatje gebruikt,maar dit ben'k helemaal nie!


meis klopt nie he......

je bent de zwakste schakel TOT ZIENS....
2 gold, ja ik heb iets leuks gedaan. ik hem me weer totaal uitgeleeft hierzo whehehehe, en daar ben ik gek op,
Heb vandaag ff ander uitlaatje onder me brommer gegooit en met me vriend ff de stad in geweest en ff naar de Mac :)
Maar isabelle

Dat ze de zwakste schakel was, was al bekend

Zwakke schakels melden zich altijd meerdere keren aan onder dezelfde naam :)
Huh, zelfde naam... moet ik ook eens doen, lekker schizo op PF gaan zitten :D
Ik ben heel relax hoor :D En moe ook nog, dus deze jongen gaat zo lekker slapen ;)
Nee hoor gab eik had het niet tegen jou maar tegen die gozer van deze topic......maar in ieder geval Relax:-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-):) :-)
whehehe, wie bedoel je ILovehardhouse?
laat ik effe 1 ding duidelijk stellen hier!!!!!The real bitch mag dan wel een tikkeltje vreemd zijn soms, ik weet dat mensen die dit soort uitspraken over haar doen gewoon jarlours op der zijn!!!!!! zoals isa zijn er maar weinig HELAAS!!!
maar het is godverdomme wel een heerlijk weif die lekker schijt heeft aan wat andere mensen wel niet van der zullen denken, ze doet waar ze zelf zin in heeft, en is dan ook erg geliefd bij jongens (vandaar dat er een hoop jarlourse meiden)
zij heeft geen HOTPANS nodig of een dikke laag make-up, ik weet zeker dat het meisje dat hier achter zit 1 of ander zielug vriendje heeft die Isa ook wel ziet zitten,
Ze is gewoon een tof weif!!!!!! en ze is mijn vriendinnetje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dus rot op!!!!
wauw, housepauzinnietje. dat zijn echt hele diepe woorden. met heel veel iefde. isabbel heeft een goede aan jouw :-) ik denk dat de bodschap wel duidelijk is. het isk bekend wie er achter zit want het is iemand van PF onder een andere naam.
aahhhhhh houspauzinnetje,....wat lieff!!! dank je wellll :D (K) :P

en iedereen ook bedankt voor de partyflock steun he!!wheheh zo zi eje wie je vrienduh zijn..hahaha
Wel jammer dat ze nu niet meer reageert samen met der fanclub!!!!!!
Jammers :)

MAar ja, je doet der niks aan
meissjjuh kom eens terruuuhuuug
ja, idd, de pret is over, ik heb me volledig weer kunnen uitleven en dat maakt mijn dag altijd weer helemaal goed. je leert erlkaar kennen, in een kranke sitiatie.
tot kont