Partyflock

Leren te respecteren

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Weer een enkele move gezet, onbewogen bewegingen belet, en al te veel woorden gerept, alleen als mensen leren, anderen te respecteren, en niet te confronteren, dan kan de wereld in vrede verkeren, mensen moeten zien wat voorbij de illusie ligt, verder kijken dan alleen het gezicht, zo wordt geen mens valselijk beticht, en nu ben ik zelf de spiraal afgedaald, zielloos en moedeloos geraakt, woorden gesproken en niet ondergedoken, gestrafd voor overdadige zorg, diefstal van de waarborg, waar sta ik nu als positie, woorden vervangen munitie.

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Een gevoel dat bekruipt, gedachten van achteren besluipt, ik kan niks meer begrijpen, duistere gedachtes vallen te verdrijven, maar het slagveld in zicht is niet meer te mijden, weer word ik gedwongen te strijden, vermalijden, geleerd om strijd te vermijden, word ik door de dood gedwongen, lucht verdreven uit mijn longen, mijn keel dichtgeknepen, heeft niemand het dan begrepen ?

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Waar een wil is, is een weg, het leven diep van binnen nep, alleen bij frustratie, komt bij mij de inspiratie, voor een dergelijke creatie, compleet naar boven gedreven, weer een leegte verdwenen, woorden hier neergezet, gevoelens ongerept, en in inkt omgezet, geen daad maar meerdere woorden, opgedragen aan de ongehoorden, zij die hebben gestreden, onterecht geleden, onterechte bevelen, zal ook dit verhaal vergelen ?

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Voel me schuldig over de bron, iets dat ik vroeger niet kon, een bron van inspiratie, zielloze devaluatie, maar misschien kan ik zo voor hen strijden, die alleen ongehoord lijden, rusteloze tijden, zullen ooit nog onze ogen verwijden, misschien zullen we ooit nog eens leren, anderen te respecteren, tot die tijd kan ik alleen hen feliciteren, die eigenlijk niks beweren.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Voortgebouwd op de basis van een eerdere creatie.
Blijf een van je grootste fans.
wanneer geef je een uitgever de kans om deze meesterwerken in de handel te gooien??
ik wil een getekend exemplaar:bounce:

serieus!
hey een foto van gabber mamma! leuk joh! maar goed jakuz dat doe j goed :) n nog dank j wel voor d (F) kuzzies heidimeisje :kusje2:
TUH BRUUT! Jakuza, als er eens een Feestje van PF wordt georganiseerd. denk ik dat jij de beste man als MC zal zijn.

Respect :D
Dat heb je even mooi beschreven Jakuza!

Applausje *klap* *klap* *klap* :D