Partyflock

Hoop voor de mensheis

 
Jawel!

Zodra deze onderzoeker zijn actie verder uitbreid, kunnen wij als normale mensen misschien ook elke partyflokker begrijpen

NIEUWSFLASH!


Partyflock land - Een kale wetenschapper staat op het punt de taal der partyflokkers te ontcijferen. Het dagblad Flok Vandaag heeft dit vandaag op de voorpagina bericht.
Damien, gepensioneerd ingenieur en 'bioakoesticus', heeft zich toegelegd op de diepere betekenis van de signalen en geluiden die de partyflokkers uiten. Het opheffen en schudden van kop en de mededeling 'muh' (boe in Nederlands) alvorens verder te posten, zijn niet zo eensluidend als het partygflokkervocabulaire doet vermoeden.
Zoals bekend geeft alleen de tevreden partyflokker goede repliek. Daarom is Damiens onderzoek van groot belang. Vroeger kenden veeboeren hun flokkers nog. Ze konden de dieren van hun kudde zo persoonlijk benaderen. Dat gebeurt bij de grote bedrijven van vandaag niet meer en dit kan de productie schaden.
Damien legt daarom zijn oor goed te luisteren en leert geduldig de partyflokkerstaal . De flokker zegt op zeer verschillende manieren boe, zo stelde hij vast. Hij hoopt spoedig de verschillen te kunnen verklaren en benoemen.
Recent hielp het toeval de onderzoeker. Hij was aan het werk in een stal toen bij strenge vorst de waterleiding bevroor. De dorstige flokkers loeiden op wel zeven verschillende manieren in korte tijd.
Uiteindelijk wil Damien een afluistersysteem ontwikkelen waarmee de Partyflokker in de stal van de moderne veehouderij toch persoonlijke aandacht krijgt. Via microfoontjes herkent een computer die is geladen met de verschillende boe-variaties de boodschap van de loeiende Flokker. Damien ziet in de toekomst veel profijt van de te ontwikkelen 'akoestische bewaking' van flokkers.
Wetenschappers werken elders in de partyflockland aan een soortgelijk, maar mogelijk omvangrijker project. Zij pogen het getok van Jakuza te analyseren.
Ow lief poepje van mij... I lof joe

Je bent een rukker, je blijft een rukker :P
huh mijn aanpasdingutje doet het niet meer?

Ik bedoelde je bent origineel, je blijft origineel

:lief:


jammer he dat velen een hoop ontgaat :'(
Hahaha...hijs weer heerlijk Coby eh...Rush...

laf

joe

(k)
­[img]http://www.smilies.nl/sleep.gif[/img]
blub blub blub.... zei het visje ;)
Jakuza *aight*
[Quote Rusing]

Hoop onzin...

[/Quote Rusing]

Gast, iedereen kan een kranten artikel gebruiken en het onderwerp waar het over gaat vervangen door wat anders, en posten zodat het lijkt alsof je het zelf bedacht hebt.
nah ik vonnut toch grappug
tis zomer en alles is leuk momenteel
dus zeurt nie!
Linda, heldin!


telnummer?
Hi Rox,


Ik vroeg me af of je ook wat minder kan zeuren. Als je zo door blijft gaan ligt een ip-ban in het verschiet. Navraag kan je doen bij Jakuza.
Ja, ik hoorde dat die Linda wel geil is. In ieder geval vaak op de foto's.
Gedraag je eens, tis hier geen vleesmarkt!
liefurd ik staat hier nerges op de fotow volgemsij
Randomaestro: Noem je iemand die een tip geeft, zeuren ?
Ja, ik beticht je van kleinburgerlijkheid. Hen jij soms honderden teksten op je hd staan die inpasbaar en toepasbaar zijn bij een bepaald onderwerp?

Ik niet in ieder geval en ik vind het wel erg origineel. Niet zo zeuren dus. Kom zelf eens met iets wat lachen is.

Kneus
nee gaat elkaar met se alle afkraken

t verhaaltje was grappug en hydrok is geen kneus
en ik heb altijd gelijk!
lekker puh

mah wat is dat voor idee om gelijk te gaan dreigen met ip-bans als iemand z'n mening geef?
lekker logisch op een forum..
Sjeezus, niet alles zo zereneus nemen mensjes.

Leer eens te lachen in je leven!
Ik lach de hele dag lievurd
zeg net zelf dat iedreen niet zo moet zeuren
dus zeurt niet
en nou ga jij weer zeggen dattik neit zo moet zeuren over dat jij zit te zeuren over dat ik lipe te zeuren over dat jij zat te zeuren omdat hydrox zat te zeuren

mah toch
Linda, waar gebruiken ze dat dialect waarin jij typt??

Kuss