Partyflock

Mjaah :) ik ben er over uit!

 
ik wist nog niet op welke partij ik zou gaan stemmen en heb besloten om op de NMP te gaan stemmen,lijst 9...


Stop Kilometerheffing, Kost elke automobilist EXTRA EUR 1306,- per jaar indien u 30.000 km.rijdt; beloftes over eventuele teruggaven van motorrijtuigenbelasting of BPM kennen we ondertussen wel. (zie slechts het "kwartje van KOK")


Stop het continu verhogen van de brandstofprijzen, in 2001 was 1 cent nog 1 cent, in 2002 is 0,01 2,20371 cent. Vanaf januari 2002 is de brandstof gemiddeld gestegen met 0,10.


Gratis openbaar vervoer en duurtetoeslag voor ouderen buiten de spitsuren
Vervoer wordt voor ouderen (65+ers) steeds duurder. Zij zijn het echter die ons land na 1945 economisch hebben opgebouwd. Door de privatisering van vele overheidsbedrijven (de telefoon, electriciteits, en energiebedrijven) + een inflatie van 3 tot 5% geeft de ouderen recht op een toeslag op AOW- en/of ouderdomspensioenen.


Grenzen Dicht voor economische asielzoekers, Voor overigen moeten we eerst orde op zaken stellen, alvorens nieuwe asielzoekers toe te laten, met gedwongen terugkeer als de veiligheid weer gegarandeerd kan worden.


Zero Tolerantie voor jongeren die geweld gebruiken en zich aan misdaad schuldig maken cq verrijken, eerst proberen met heropvoeden in een internaat, lukt dat niet dan zwaar straffen.


1 miljard euro extra per jaar voor de thuiszorg en wegwerken van de wachtlijsten in de gezondheidszorg.
Stop de afbraak van ziekenhuisbedden maar zorg voor MEER handen aan het bed en een drastische vermindering van het management in ziekenhuizen en thuiszorg.


2 miljard euro extra perjaar voor VEILIGHEID en misdaadbestrijding.
Meer doen met minder mensen.


STOPZETTEN van de geldverslindende Betuwenlijn. Deze tot een Prestige-object uitgegroeide regeringsmisser, die NOOIT het verwachte rendement zal opbrengen MOET NU worden stopgezet.


Falende overheidsdienaren na 2 blunders aftreden zonder wachtgeld.
Stoppen met het sorry beleid.


Gehandicaptensport ondersteunen met subsidies van Rijk en Gemeente, en zorgen dat de wedstrijden uitgezonden worde door radio en televisie.


Amateursport laagdrempelig houden / maken zodat meer mensen met een KLEINE beurs hieraan kunnen deelnemen en zorgen dat de wedstrijden uitgezonden worden door de lokale radio en televisie.


Vergoeding aan ondernemers van BTW- innings en administratiekosten. Al jarenlang is vooral het midden- en kleinbedrijf de onbezoldigde belastingambtenaar van de overheid. Steeds meer uren gaan hierin zitten en steeds hogere accountantskosten komen op hen af!


Verlagen van de precaria voor kermis exploitanten zodat de ritprijzen lager kunnen uitvallen, en er langer door de jeugd met een kleine beurs plezier kan worden beleefd, zodat rondhangen en zich schuldig maken aan pesterijen en vandalisme wellicht komen te vervallen.


Multiculturele festiviteiten deze bevorderen de samenwerking tussen alle bevolkingsgroepen, waardoor subsidie van Rijk en of Gemeente noodzakelijk is.
naast dat ik al gestemd heb, wat is de volledige naam van de partij. goede punten overigens. maarruh 1 small question, die ik altijd stel aan partijen linkser (=meer geld uitgeven) dan cda>> hoe wil je het betalen???

trouwens, een aantal punten lijken verdacht veel op die van leefbaar nl;)
Ik heb al gestemd vanmorgen voordat ik naar m'n werk ging! En ik heb lekker LN gestemd, want ik wist het ook niet meer!
mooie punten ja, maar moeilijk waar te maken, benzineprijzen omlaag, heffing omlaag, dat voelen wij over een paar jaartjes het hardst hoor!! neej, liever niet, liever nu wat extra betalen (zodat zij kunnen testen enz) dan straks met de gebakken peren zitten!! en waar willen ze al die miljarden vandaan halen als ze de overheid willen naaien op bestaande belastingen?? ohw, andere belastingen omhoog!! kwaad met erger bestrijden dus...

maar de plannen zijn mooi, dat zeker!!
Ze willen alles goedkoper maken, en meer geld uitgeven. Ja joh, NL heeft inderdaad zat geldboompjes.

Leuke punten, maar de poen is er niet voor. Zoals miech al vroeg trouwens.
Tis de Nieuwe Midden Partij ;)

http://www.nmp.nl/