Partyflock

Familie op Partyflock?????

 
Ha mensen, ik vroeg me af of jullie ook familie hebben die op partyflock ook lid zijn en waar je wel eens mee gaat stappen.

Ik zelf ga heel erg vaak stappen met mn broertjuh Manke die hier ook lid is, we hebben altijd de grootste lol al was het vroeger vaak ruzie en vechten nu zijn we dikke maatjes. Hoe zit dat bij jullie?
Mijn grootste maat is mijn broertje SOSA ! wij gaan vaak samen naar feesten enzo ! als ik een feest heb zonder hem is het toch allemaal minder !

maar vroeger was dat wel anders ...........
Brainiac the maniac was vroeger mijn neefje maar nu niet meer!! jaaaaaaah , is lang verhaal, maar kwam er dus op neer dat zijn moeder met mijn oom was en die zijn later weer uit elkaar gegaan!
Kheb 1 zus en die is nie aangemeld op PF..maar zit wel altijd stiekem te gluren hier whehe..en mij inde gaten te houden haha..de trut :p
Sieppus is mijn zussie en we gaan elk weekend stappen, en.... naar feesies!!!

family rulez!
mijn broer narcotica, hij heeft mij een keer meegenomen naar de westergasfabriek en ik was meteen verkocht.
ik zou me zusje wel mee willen nemen maar helaas ze houdt van rap en r&b en knullige muziek imo

jammer maar helaas, kheb meer hoop voor me broertje maar die is nu 13 dus dat wordt nog ff w8ten
ik ben het kleine irritante nichtje van Fabian.
Ik heb ook een broertje van 13 en hoop dat ie in de voetsporen treedt van Me sistah and Me! lekker feestuh en OWEE als ie met z'n klauwen aan de dope komt!!!!
mijn dochter...maar wie zeg ik lekker niet:):):)
D-Licious is mijn kleine irritante nichtje ;)
2 Gabber Moms, serieus?
ganja onra is mijn zwager en mijn neef zwerft hier ook ergens rond alleen weet ik ff niet onder welke naam
Ik ging vroeger (vanaf 93/94?) altijd met me broer stappen en beesten. Maar sinds hij huisje boompje beestje en een duim op zn hoofd heeft, gaat hij niet meer mee :(
Internet is iets wat hij niet snapt.
Lijkt me echt erg om met familie uit te gaan. Ik kom mn zus wel eens tegen op een feest omdat ze veel op feesten werkt. Dan word ik al gek van dr. laat staan als ze met me mee gaat
gelukkiiigg niet!
mijn mammie!!!!
kan niet zonder dr op feesten nou ja........
ze gaat niet altijd mee maar negen van de tien keer wel en heb er geen problemen mee ze bemoeit zich gelukkig niet met me :P
JAmmer genoeg niet nee, maar ik mag jou wel als mijn broer(tje) beschouwen toch smiley?

(K)(K)(K)(K)
Ja dat kan je wel zeggen, wij zijn een soort party broer en zus geworden, laatste tijd veel lol met elkaar dus houden zo, en we kunnen het tenminste over alles hebben met elkaar, zie je zondag wel weer zussie (k) (k) (k)

2 All: Leuk om te horen dat jullie ook zo lekkah stappen met jullie broers/zussen/neefies/nichies, en dat iedereen gewoon een goede relatie heeft met deze. Heel veel vrienden van mij die willen dr familie echt nie zien op feesten en vinden wat ik en mn broertjuh doen uniek, ik denk er wel anders over ik heb hem tenslotten ook een beetje geintroduceerd in de hardcore scene in 97 en tja eigenlijk nu ook wel 2 jaar geleden in de oldskoolscene ja togg Manke!!!!! Helaas dat je nog nie mee mag naar B2S maar D-Boy Invasion moet je mee!!
ik had hier een zusje maar we hebben de familiebanden ff ontkoppelt omdat t anders wat een vage situatie werd...