Partyflock

jaloezie in relaties

 
ben je gauw jaloers? en wanneer vind je jaloezie terecht?
of vind je het altijd onterecht?

bijv. als je vriendje met andere meisjes gaat dansen op de dansvloer, bij z'n ex langs gaat,
naar andere meisjes kijkt, enz.
waar ligt de grens??
Jaloezie vind ik een vorm van zwakte.
ben helemaal niet jaloers en kan ook nie tegen jaloerse vriendjes!hij mag t allemaal behalve vreemdgaan!als hij t niet zou mogen mag ik t zeker ook nie nou daar is flirten veel te leuk voor!!!
Flirten is fun, maar met je ex? Dat gaat bij mij te ver, maar voor de rest maakt mij het niet zoveel uit! Als hij maar niet vreemd gaat! En na het stappen iig bij mij in bed belandt!

Ik haat jaloerse vriendjes! Maar dan bedoel ik ook heel erge jaloerse jongens! Die gaan knokken zodra je in de richtig van een andere jongen kijkt! Heel erg kinderachtig en onzeker!

Maar dan heb je nog gezonde jaloersie en dat is leuk en lief!
een beetje jaloezie hoort, is zelfs ook wel leuk, maar t moet niet te erg worden, als ze je niet vertrouwd = dat zwaar irritant... heb het ook uitgemaakt met mn ex omdat die te jaloers was, die werd al achterdochtig als ik met een meisje uit mn projectgroepje van school aan school bezig was!! dat is geen leuke relatie vinnik...
Da's nie leuk meer!
nee inderdaad....de jaloezie moet wel een beetje gezond blijven! dan is 't wel leuk soms :)
Ben niet snel jaloers, maar hou em wel in de gaten als ie met een andere meid of een ex staat te praten.
En het is me al een keer gebeurd dat een ex van hem, hem wilde kussen (gelukkig wilde hij niet) terwijl ik in de buurt was.
heb t niet gezien, ik was binnen en hij was buiten, maar ik had er ook niet bij moeten zijn...
Op zulke momenten ben ik wel jaloers, maar dan denk ik dat dat wel goed is? toch??
Ik ben zelf helemaal niet snel jaloers, kan er ook niet tegen als ik een vriendje zou hebben die dat wel zou zijn, ik hou er wel van als je elkaar lekker vrij laat in een relatie, lekker flirten moet ook kunnen:-)
als het om exen gaat wil ik echter ook nog wel eens wat sneller jaloers worden, zou het bijvoorbeeld niet kunnen hebben als een ex van mij met een vriendin van mij zou gaan:-s
ik stond vd week ook met een meissie te praten, we kennen elkaar gewoon, verders nix, ze vroeg of dr haar goed zat, en er zat een plukje scheef, dus dat leg ik goed, en meteen stond dr vriend ertussen irritant te doen, sleepte dr mee, ging HELEMAAL nergens over!! dat soort jaloezie is dus ook irritant!!
ik ben heel erg jaloers aangelegt
vond het verschrikkelijk als mijn vriendin met andere jongens aan het praten was
toch kijk ik er nu heel anders tegenaan
zo en zo moet er vertrouwen zijn anders kan je beter stoppen met een relatie
ook moet je van je eigen waarde uitgaan
een relatie is op veel meer gebouwd dan ff praten of flirten met een ander
je hebt veiligheid en genegenheid bij elkaar bijvoorbeeld en dat kan een vreemde niet even afnemen
al krijg je van die tempation island taverelen moet je gewoon sterk zijn en gewoon weten wat je partner laat liggen
Ben ook niet jaloers..Je moet elkaar vrij kunnen laten vind ik..Mijn vriend mag gerust naar andere meisjes kijken hoor..das toch heel normaal..ik kijk ook wel eens naar andere jongens...Het gaat er alleen om.."wat doe je ermee" ...kijken mag..aanraken niet ;)
En als mijn vriend een meisje ziet die knap is ofzo..dan kannie dat gewoon tegen me zeggen..word ik ook nie boos om ofzo..of ga ik me niet onzeker over voelen..Ik zeg ook welleens "he dat is een knappe jongen..Hij zegt het ook welleens over jongens dat ie die wel knap vind en ik andersom ook over een meisje..waarom niet :D
En ja..het draaid gewoon om vertrouwen..ik vertrouw mijn vriend en weet dat ie van mij houd en nooit zomaar met een ander zal gaan :)
­[img]http://www.smilies.nl/scene.gif[/img]
;) :D