Partyflock

mc jo-& en whiskeygirl

 
ok,even voor alle duidelijkheid omdat veel mensen nu niet meer snappen wie wie is. dat meisje op deze foto is dus whiskeygirl.die had per ongeluk toen er nog onder mc jo-& ingelogd stond haar profielplaatje veranderd en ik krijg het nu met alle macht niet meer weg!vaag,ja vaag ja.dus om alle verwarring tegentegaan.op het plaatje is dus WG te zien en niet ikke.ik hoop dat mijn foto er snel weer opstaat,want hij doet het gewoon echt niet nu.
moet je op de foto gaan staan - en op verwijders als profielfoto klikken,
Yep inderdaad, veel voorkomend probleem is dat!
Eej Joanne maar je lult want die linker ben jij wel degelijk.
Maar luister maar naar de raad van TeQno-Freak en Gold want dan ben je van het probleem af, ff voor de duidelijkheid dit is joanne (rechts dan maar dat snappie wel):

­[img]http://home.wanadoo.nl/crbedaux/Ik%20en%20MC%20Jo-&%20(H4L%20Arnhem).jpg[/img]

Zo goed MC Jo-&

En oowja op een party zijn ze makkelijk herkenbaar want de een drinkt whisky (soms met cola) en de ander drinkt water.
kankerchris!maar idd mijn plaatje doet het weer!
Zooooo, hahahah, jij bent erg marcel, we zouden eens een marcel topic moeten openen met alle parar foto'tjes, check de vage partypics maar eens ff onder mijn naam dan zie je marcel wel een aardig keer losgean
Wat ik me nu afvraag, wrom heet mc jo-& dan geen Watergirl???

Of krijg je dan verwarring omdat beide dan WG heten???
Tequila, whisky enz. Ze is ieder geval wel de laatste tijd slim bezig want de laatste keer was ze ook gewoon nuchter op Hard Orange.

En de ergste pics van mij heb ik hier al gepost of heb je al gezien behalve die op het station want die hebben maar weinig mensen gezien en degene die ze gezien hebben kwamen nie meer bij
MARCEL VUILE LUL DAT JE ER BENT!!!!AAHHHH
Waarom gelijk zo'n lelijke foto terwijl je bij Joanne zo'n leuke foto neerzet. Ik vind dat je van mij ook wel een leuke mag neerzetten hoor!

­[img]http://www.smilies.nl/fuckyou.gif[/img]
TOen was ik nog geen WhiskyGirl, toenwas ik PG>Pillen Girl
En dat was oud en nieuw trouwens, ......slecht bezig ZWEET!­[img]http://dance.student.utwente.nl/~partydata/images/1691/main/13592.jpg[/img]
Water, wodka, whiskey, pillen... Is ni meer te volgen nu :vaag:. Gebruik het dan maar allemaal ;d.
zomaar die apie-foto marcel!hoe haal je het?maar ja, ze weten nu in ieder geval wie we zijn san als ze ons zien, wat wij komen meestal samen....kunnen ze gelijk oefenen!
what doesn't kill ya, only makes U stronger