Partyflock

Maatregelen TEGEN supporters

 
ik denk dat over dit onderwerp alle supporters van welke clup dan ook,dus ook ajax
en feyenoord he MultiFrindO aka the Spiderman;)
even goede vrienden! (over dit onderwerp dan:P)

Ik vindt de meeste niet terecht.
bijvoorbeeld terug sturen van supporters, ik ga liever het wedstrijdje aan wie het hards kan schreeuwen:)
nee je heb helemaal gelijk,
als ik nou toch lekker dat klote ding van feyenoord wil afbreken dan moet ik dat toch lekka zelf weten! nou nou wat een oplossing de volgende wedstrijd thuis blijven. damm kom eens met wat beters
Als je dan toch maatregelen wilt nemen, moet dat voor iedere supporter gelden! Ik heb al zovaak de leus : Hamas HAmas alle Joden aan het Gas gehoord en tegelijkertijd gebeurde er nixs, waarom dan wel met die Utrechters? Iedereen maakt leuzen over de tegenstanders, maar alleen omdat deze erg hard is tegen bepaalde mensen wordt hier harder op gereageerd...

Gewoon iedereen gelijk behandelen enne een beetje roepen mag van mij, iedreeen heeft een mond gekregen en een gezond stel longen+stembanden dus spreekkoren mag wel, alleen lichamelijk geweld moet vervoden worden!

ACh... eigenlijk ben ik deze discussie een beetje zat over voetbal, zoals ik al eerder zei, dit is meer een party site enne als ik het over voetbal(geweld) wil hebben dan ga ik wel naar www.hooligan.com!

Weltrusten :D de altijd vriendelijek Frindo wenst u Allen een goede nachtrust toe :bounce:
ja gelijk moet het zijn voor iedereen idd,
En dat de utrechters de lul waaren en terug gestuurd werden, ja dat was omdat TOEN de doorbraak kwam tegen rasistische rellen.
maar slaapze ik ga ook pitten
MzzzL

leuk ge discuseerd tehebben ;)