Partyflock

Verder gaan met ons leven.....

 
het laatste topic hierover hoop ik......≠
ik vind dat we verder moeten gaan met ons leven, hem in gedachten eren en lekker weer gewoon a la Partyflock en FLieRP en Kuke moeten forummen!!! dan komt mama weer terug en t scheelt een hoop ergenis en loze discussies die nergens toe leiden, alleen maar tot verdriet!!!!
Want hoeveel topics we ook openen, hij komt er niet mee terug en t leid nergens toe...≠ We trekken lering uit de gebeurtenissen en hopen dat Nederland er nu en na 15 mei weer bovenop komt!!!
lief bedoeld Fairy,maar zie je wat er gebeurd,hopenlijk gaat de adm.≠ zich ermee bemoeien.≠

Heer Psychotron..≠om in jouw bewoordingen mee te gaan.≠
het enigste voordeel als het leven niet gewoon verder gaat,is dat het volgens mijn berekeningen stopt.≠
en als het leven stopt word niemand meer wakker.≠
en wat is dan het voordeel...≠dan hou jij ook je smoel.≠
Jakuza
Artiest Jakuza
Hee mams, ik bemoei me er al mee ;). Komt wel goed. Zal er wel op letten dat het er hier niet uit de hand loopt... Hmmm dat klonk als een tamelijk kromme zin.... :P Ach, je weet wat ik bdoel.
Hoezo eindelijk ? Ik vind persoonlijk dat wij het als admins best wel goed doen (Ik dan niet zo veel momenteel, maar dat komt doordat ik druk ben met produceren). :bloem:
hoezo waarom post ik hier nog? Ik ben nou toch geregistreerd, dus i'm here to stay baby!
PsychoTron 11 mei 2002 17:42
hoezo waarom post ik hier nog? Ik ben nou toch geregistreerd, dus i'm here to stay baby!wat dacht je ervan je mening op een site van pimmetje te zetten>?? de site heet PARTYflock...≠ niet wat of wie was de moordenaar van pim.≠
wat jij hier lult is zo DOM denk eens na man! stel het was JOU vader/ oom/ broer/ zoon zowel pim als de vent die het deed...≠ leuk he dan die uitspraken die jij maakt zonder gevoel, zonder echt nagedacht te hebben!

DENK NA VOOR JE BEGINT! winnen doe je het toch niet.≠ Waarom zou Kok zoiets doen man! hij heeft gevoelens! als jij zo bot deze dingen kan zeggen vraag ik me af of jij wel gevoelens hebt meneertje grote bek! ga over party's praten en laat dit onderwerp met rust als je niets zinnigs te melden hebt!
pim is DOOD zijn dader GEPAKT! laat de rest aan de politie over meneer stress <<o>> 100!
Je hebt gelijk dancegirl, dat was niet erg snugger van me...≠ sorry.≠ Ik voelde het nou eenmaal zo maar had eerst even na moeten denken voordat ik het zo maar verwoorde...≠
Sorry als ik je gekwetst heb ok?
is al goed meneertje (K) ben allang blij in dat je dan nu anders denkt (als het niet sarcastisch was tenminste)
En Heidi spreekt weer eens duidelijke taal :), ik zit volgende week in Nijmegen beep, meeting bouwen ? (My god dat gaat dan vast weer net zo uit de hand lopen als de vorige keer, en dit keer heb ik voor jou ook een bijnaam klaar staan ;D ).

:bloem:
Ik vind je lief dancegirl, ik hoop je een keer te ontmoeten op een partie, kunnen we er met ze tweeen over praten ok?
whehehe mijn leven gaat egt wel veder hoor, dat hangt nie af van een topic meer of minder over Pim! :D
Whoa dat gaat snel van Psychotron :P

(Daniel, protect ur woman ;))
elwin wanneer ben je precies in nijmegen? en meneer PsychoTron is goed :) ik ben op 4 elements en op Qtempo samen met HArdHOusER, dus als je hem herkent dan herken je mij ook :)
Hhahahaah Jakuza...≠ ik bedoel het met alle eerbiedt hoor.≠ Ik vind het lief hoe ze haar boosheid uit, en wil gewoon een keer er dieper op ingaan met haar.≠
pas op Heidi.. bij zun pro staat dat ie een huurmoordernaar is :S
dadelijk maakt ie je nog af in opdracht van Kok... whehehe :D:D:D
Whehe ;D
ik uit mijn boosheid in tranen...≠ dit was pure frustratie over hoe sommige mensen denken en eigenlijk alles 100x erger maken dan het al is
Weet ik meisje...≠ Ik heb daar respect voor.≠ Ik persoonlijk zoek er altijd een complot achter.≠ Ik vind het gewoon allemaal net wat te toevallig.≠ Maar ik hou me mond er verder over.≠ Ik hoop je snel te ontmoeten!
En ff voor de gein naar wat ik denk

Persoontje Psychotron heeft zich vandaag pas aangemeld.≠ Iemand die geintje zit uit te halen????
Misschien maandag al. Maar er is ook best kans op woensdag. Brul jij eens iets. Met de lol die ik vorige keer had in het vooruitzicht wil ik best een beej schema schuiven voor je. ;)
Hmmmmmmmz, Damien komt met interessante theoriŽn..... Laat ons een onderzoek plegen gebruik makende van onze Heilige Admin Machten

;D
woensdag dan want dan ben ik eerder uit :) maandag pas rond 4. misschien dat richard er dan ook bij is maar das niet erg toch :) leer je hem ook kennen is HEEL lief dat jongetje :)
nee tuulk nie, ik ben gek op lieve jongetjes :P


:bah: :P
hahahaha, ik kom hier regelmatig, maar meestal alleen om de fotoos te bekijken en voor de agenda.≠ Totdat ik mijn eigen tronie ontdekte op een van de fotoos...≠ Toen heb ik mij geregistreerd en doe nu ook actief mee!
Ik haal geen grap uit...≠
PsychoTron en meeten kan nooit kwaad als het op een feest is :) want dan heb ik toch Richard bij me en de andere pf'ers. Dus offie me dan wil vermoorden of niet... weinig kans! en anders hebben we de dader in NO TIME! :)

maar het is geen complot van pimmetje fortuyn naar MIJN idee meneer PsychoTron, maar goed einde discussie zoals ik al eerder zei: HIJ is DOOD, DADER is GEPAKT... laat de regering en politie dit maar oplossen... ik heb betere dingen te doen! Pim krijg je er toch niet mee terug en ik hou hem wel in eren van binnen met mijn hartje... niet met het druk maken welke eikel dit heeft gedaan en waarom!
Ik hoor je dancegirl...≠ Bedankt dat j ede moeit ehebt genomen om mij het rechte pad te wijzen.≠
@your service :)

heb ik ook ooit nodig gehad :) alleen dan op een ander gebied :)
Ik kijk er naar uit om er alles over te horen van jouw persoonlijk...≠ Je intrigeerd me.≠
zolang j maar wel doorhebt dat j niet ooit v plan moest zijn m t stalken of m meer als leuk t gaan vinden want HArdHOusER intrigeerd mij n k hou v hem.≠
Je doet me pijn door mij een stalker te noemen DanceGirl.≠ Ik heb je nog nooit ontmoet en ken je verder ook niet.≠ Ik denk alleen dat je een intelligent meisje bent.≠ Is het zo erg iemand aardig te vinden?
hihi het hoeft j geen pijn t doen :) k heb al een pf stalker gehad n k ben r toen ook achter gekomen dus mocht j t ooit van plan zijn (sarcasme)... j mag m aardig vinden maar weet neit vind t altijd raar als iemand j aardig vind terwijl z j niet echt kennen. Maar goed t mag natuurlijk wel!
Mijn topic heeft weer geen zin.... Nou ja, ik zie wel waar t schip strand... maar ik vinnut een stuk minder leuk iig!!! maarja, wie luisterd naar een sprookje.... :S bitter weinig mensen, die dan vervolgens ook nog zwaar off topic de essentie van mijn topic ondermijnen...... Mama, ik denk dat je gelijk hebt!!!!
tja Fairy,denk dat we nu Dance-girl beetje moeten dimmen...lieverd..ik vertrouw hem nog niet.
hijreplyd wel op een leuke jonge dame die hem uit foetert en laat een oude dame die hem uitkaffert gewoon kafferen??
naar zijn teksten gezien..onverklaarbaar.
of inderdaad toch een bekende,soms die van de topic buitenlander..of een grote versierder.

in dat geval ....don`t mess with my friends.%)

Fairy,er is een groot aantal die achter ons staat, we gaan er gewoon weer voor. de rest effe p.b
Hahaha Psychotron is grappig met zijn onzin praat en Dancegirl nog grappiger omdat ze er serieus op in gaat. LOL hier achter mij bureautje:D
I agree
einde verhaal en,
FLieRP Rules!
idd.....≠ DR.≠DA snapt ut!!!!!!!
BLerGH!
stelletje extreme FLieRPers
jullie vermoorden de democraFLieRP

ik zeg stem FLurP!
2 o'c
als je niet weet waar je t over hebt moet je je mond dicht houduh!!!!!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
2 Fairy > goed geprobeerd met je topic maar helaas is het mislukt :(

Ik hoop dat de meerderheid het hier inziet en zich weer op de topic's gaat storten over dingen waar deze site echt over gaat, feest dus!

2 mama > ik heb ze ff helemaal doorgelezen en helaas moet ik je gelijk geven :(
Franzelare...
ik geef t op.... ga net als mama doen denk ik binnenkort :C:C:C:C
Doe maar niet .... blijf maar gewoon vrolijke posts posten :D

mama is ook al weer bijna terug!

(k)
ja we gaan het nu over leuke onzinnige waanzinnige stomme debiele lachwekkende geile enz enz dingen hebben ok?
Beste Gabbermama, het was niet mijn bedoeling jou te negeren! In het geheel niet! Maar ik heb gewoon het idee dat jij door mijn gladde praatjes heenkijkt..≠
Ik heb respect voor je leeftijd, maar ik hou er nu eenmaal van om lieve (naiefe) meisjes een beetje te stangen.≠ Je moet me niet te serieus nemen Gabbermama, ik hoop ook met jou een keer te kunnen praten, maar dan over dingen die er echt toe doen in het leven.≠ Ik zou me graag willen hullen in je moederwarmte...≠
whehehe :D hulde aan de DROGER!!!!!!!