Partyflock

problemen binnen LPF

 
Zoals al eerder hier gezegd: De Lijst Pim Fortuyn is een partij waar snel ruzei zal ontstaan. De eerste ruzie dient zich al aan: Wie is de opvolger van Pim Fortuyn. John Dost noemt zich zelf de nieuwe leider en Matt Herben roept: 'Ik ben hier de leider'.
Zoals Harry Mens al zei: De lijst heeft zonder de naamgever geen bestaans recht.

Ik denk dat het heel erg moeilijk wordt voor de LPF om een serieuze partij te worden. De mensen hebben niet echt veel met elkaar en gaan nu zelf op een machts toer.
Ik zou het jammer vinden maar denk wel dat dat de toekomst is van de LPF...
volgens mij zegt Matt Herben dat ie leider tot 15 mei is ...of iig tot er een nieuwe leider gekozen is...maar je hebt zekes gelijk...wortd chaos...jammer hoor

en JA...wortd is met td
Ik denk ook niet dat het verstandig is om op LPF te stemmen. Die houden het geen jaar uit. Toch denk ik dat ze nog steeds veruit de grootste partij gaan worden. Mensen stemmen alleen op die lijst als blijk van respect voor Pim Fortuyn.
Daar ben ik dus bang voor. Ons land gaat regeert worden door mensen die toevallig bij Men. Fortuyn (ja, Meneer Fortuyn, waar haalt iedereen dat Pim, Pimmetje en onze Pim toch ineens vandaan, jullie hebben toch niet met hem geknikkerd? ;-)) hebben aan gebeld en andere 'toevallige' passanten. Lijkt me geen goed plan.
hahaha...true that mtijn
Hmm marijn, kijk weer een typisch voor beeld wat er met fortuyn is gecreeerd.Hij wilde ook alle buitenlanders eruit?????dit heeft hij nooit gezegd netzoals dat er geen ruzie is binnen de party. Mensen geloven vaak wat ze graag zien. Ruzie?? ik weet niet waaruit jij dit kan citeren, iedereen eigent zich de rol op zich van leider citeer ik van jou,de heer herben zegt ik ben woordvoerder tot 15 mei!! dus geeeen leider..
Dus je verdraait de woorden...VOETNOTEN MARIJN!
let op je woorden en zoek eerst eens iets uit en kijk naar de situatie en niet alleen naar het probleen opzichstaand. Wat zal er bij andere partijen gebeuren als de lijsttrekker wordt vermoord???let op je woorden en heb verstand van zaken voor je iets roept..Tsja men zal altijd hun eigen ideaal en verhaal blijven creeeren....ik bedoel top-advocaten zoals op de lijst er een paar staan en landbouw expert en top uit de medische wereld..noem ik niet zomaar iets? heeft de oppositie van het moment dan wel bekende namen naast de lijsttrekkers? Namen zeggen mij niets het zijn de woorden en later de daden die het zich zullen bewijzen...ooh ja passanten zei je mensen die zomaar aanbelden, dit was er maar 1 dus niet de hele lijstmaar gelukkig sta jij niet op de lijst..nogmaals of je het nou met hun visie eens bent of nie maar roep niet zomaar iets...
LPF is geen LPF zonder PIM, dus ze kunnen beter hun eigen lijst gaan maken, vind ik
Wat is dat voor onzin, omdat Pim eruit is is de lijst LPF nu opeens waardeloos. Alle ideeen van Pim leven voort in de partij. Zo gaat dat in de grote mensen wereld, er wordt een partijprogramma gemaakt, :"De puinhopen van 8 jaar paars" en daar volgt de hele partij. Pim was de leiden van zijn eigen lijst, maar de hele lijst hadden dezelfde visie en missie als Pim. Dus het is werkelijk onzin om te zeggen zonder Pim geen LPF.

En inderdaad Herben blijft woordvoerder tot 15 mei daarna zal of Varela (nr. 2 op LPF). de Jong (nr. 4 op LPF) of een ander gekozen als partijleider. Maar door dit soort ongeargumenteerde roddels de wereld inhelpen maak jij jezelf alleen maar belachelijk. Deze roddels hebben dezelfde aard als de pers, politieke partijen en dergelijke riepen over Pim, dat ie extreem rechts was enzo.
Oja, ongeargumenteerde roddels.... Ik hoorde toch echt iemand bij NOVA roepen (ja dat kijk ik) dat hij en niemand anders de nieuwe leider van LPF zou zijn.

Maarik ga hier verder niet eens op in... Ik ga eens kijken waar gabbermamma uithangt. daar valt tenminste mee te praten
Denk dat wat ze bij NOVA bedoelde is dat er tot de verkiezingen geen nieuwe leider naar voren wordt gekozen en dat nadat de verkiezingen geweest zijn de partij er 1 kiest
FLieRP PoweRrRrRrRrrRrrrRRrrr!
TO the max I say
and I say MEGAFLieRP!!!!