Partyflock

verslag stille tocht in Amsterdam

 
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ja, ik denk, ik moet het toch ff kwijt voor de belangstellende onder ons.

ik had net, om half acht met een maat afgesproken om mee te lopen met de stille tocht, puur uit respect. het was aardig druk op de dam. in eens kwam pingy (ook van Party flock) voorbij. dus die ook met ons mee lopen.

om 8 uur was het zover, lopen en lopen. er werd prakties de hele tocht geklapt. wrom
? ik zou het niet weten. zou er wel bij horen.
Het was bgest ene klein rondje die we liepen. wat ikw el opmerkte was de haat tegen groen links.
de stille tocht is heel vlekkeloos verlopen.

wat me wel op viel is dat de tocht vlak voor de dam in eens werd onder broken door een agent omdat ene tram er lang moest. iederen was meteen pissed of natuurlijk dus ging iemand voor de tram staan zodat de tocht verder kon gaan.
ik hoorde iemand zeggen, als win kok was neer geschoten was de hele stad afgezet, wrom niet bij pim? ben ik opzich met hem eens.

dat was mijn verslag.
Ben zelf vanavond in Deventer naar de stille tocht geweest. Was best indrukwekkend!! Liepen een rondje door de binnenstad en het eindigde op de Brink. Daar werd een toespraak gehouden door de Loco-burgemeester en werden er bloemen gelegd bij de fontein. Ook werd er ge-applaudiseerd af en toe. En er werden ook wat dingen geschreeuwd. Dat vond ik persoonlijk wat overdreven, maar goed.
Ik vind het tof dat jullie ook mee doen aan de stille tochten. Ik ben er in rotterdam bij geweest en dat heeft pim zeker verdiend. Hopelijk is hij niet voor niks gestorven, hij heeft ons allemaal wakker geschud en nu moeten wij niet meer in slaap vallen.
heel mooi gezecht Maiky ;)
ik ben er nog stil van die dinsdag.
Toen ik meeliep met de stille tocht van Rotterdam mijn...

maarre wel goed ook van amsterdam ..
dankje

Liefs en Koessie voor jou meissie :