Partyflock

Waar gaan we nu op stemmen

 
Ik zat mijn eigen af te vragen op wie iedereen nu wil gaan stemmen. Ik hou het zelluf denk ik bij de lijst van fortuyn.

Maar wat doen jullie...???
ik mag nog nie stemmen maar als het mocht zou ik echt wel op pimmie stemmen hoor
hmmmmmmmm

d66
vvd ofzo
maar hardcorelieb, vat dit niet verkeerd op ofzo, waarom stem je op LPF als je noggal te extreem rechts bent ingesteld (om het maar ff netjes te zeggen) de nummer 1 nu op de lijst is toch echt een BUITENlander..
Ja maar je hoedt niet op de nummer een te stemmen
dat weet ik, en dan breng je dus een voorkeursstem uit. Maar ik vroeg het me gewoon af,
er zitten toch allochtonen in de party. Weten de meeste dat niet offfff?
denk op Frank de graaf van de vvd
van de LPF kent haast iedereen alleen maar Pim, omdat de andere eigenlijk nooit echt in beeld zijn geweest
Lijst Pim Fortuyn, en ik ben blij dat ik eindelijk merk dat het nederlandse volk iets anders wil dan die grijsduiven die alleen maar bang zijn om echt voor de waarheid uit te komen. Pim, als het aan mij ligt worden je ideen uitgewerkt.
Ten eerste is de LPF niet extreem rechts!!!!!! Dat gelul moet is een keer ophouden het zijn de VVD, PVDA en CDA die hem in die hoek hebben gedrukt en ik ben er van overtuigt dat dat ! van de grootste rede is waarom hij vermoord is!!!! dus het blijft gewoon de LPF!!!
uh
wie heb jij hier horen roeppen dat LPF xtreemrechts is?
niet mij hoor...

dat is grote onzin, vooral van dat "haatcampagne" (waar jij op doelt, van VVD PVDA EN CDA) gedoe.. TOEN GENOOT pim en ze party ervan, want hij werd er alleen maar populistischer door denk ik.
Nu is het oppeens een haatcampagne omdat er 1 of andere domme BLANKE NEDERLANDER pim van zn leven beroofd om zn mening....
het feit dat hij er op stemt is denk ik.....tenminste daarom zou ik het doen ......als je stemt op lijst pim fortuyn stem je op een partij, die toch wel heel ver kan schoppen.....de andere extreem rechtse partij-en hebben misschien 1 zetel maar meer ook niet......
of je mag niet eens op ze stemmen, omdat ze te rechts zijn.........
Als ik het goed begrepen heb blijft Pim Fortuyn de nummer 1 op de lijst. Die 'zwarte' blijft dan nummer 2 waardoor je nog gewoon op Fortuyn kunt gaan stemmen.

(Dacht... voor de duidelijkheid)
Je kan idd postuum op pim stemmen ja, alleen denk ik niet dat t nut heeft.... de anderen op de lijst stonden zijn alleen maar opvulling omdat je niet in je eentje een partij kan zijn... ja toch??

We kunnen beter VVD ofzow stemmen...... Want zonder Pim is t een ongeregeld zooitje denk ik... :C
Jah pcies ik blijf gewoon op Pim zelluf stemmen...
Ik stem iniedergeval niet op de huidig zittende slappe hap...Ik twijfelde nog over pim, maar er moet iets veranderen dus ik denk dat ik toch op Pim of een opvolger stem, want zijn meningen waren goed, dus ik denk dat het voor mij toch LPF wordt!
"dat is grote onzin, vooral van dat "haatcampagne" (waar jij op doelt, van VVD PVDA EN CDA) gedoe.. TOEN GENOOT pim en ze party ervan, want hij werd er alleen maar populistischer door denk ik."
Dat is niet waar. Herben van LPF zei dat ze zoveel tijd en energie moesten gebruiken om van het extreem-rechtse label af te komen.
Ik denk ook nie dat t nog zin heeft om op LPF te stemmen want al die gasten die er nu nog zitten hebben volgens mij niet echt verstand van wat Pimmtje wou doen en loopt het dus verkeerd. Denk dat t dan toch VVD wordt.
"Dat is niet waar. Herben van LPF zei dat ze zoveel tijd en energie moesten gebruiken om van het extreem-rechtse label af te komen."

tsja...en hoe kom je aan zo'n label?? heus niet zomaar hoor...
pim is niet alleeen door de 'haatcampagne' in de extreemrechtse hoek geduwt. Het waren vooral de 'domme' mensen die riepen dat ze op pim gingen stemmen omdat hij de buitenlanders het lang uit wilde enzo, die ervoor gezorgd hebben dat hij met dit type mensen geassocieerd werd. Het zijn de mensen die zich niet verdiepen enzo die ervoor gezorgd hebben dat pim dit label kreeg.........
Ik wilde eerst Groenlinks stemmen maar na de dood van Pim zit ik toh mer ernstige twijfels. Zou links niet misschien iets te naief zijn om dit land te besturen? Toen Pim nog in LN zat wilde ik op Pim stemmen maar die uitspraak over de grondwet ging me iets te ver en de zittende partijen spreken me geen van allen aan. Hellup ik weet het niet!