Partyflock

Waarom toch foto's van Shockers?

 
Heej T0mm1e,

Waaom worden er nu toch foto's van Shockers online gezet terwijl er geen foto's gemaakt mochten worden? Heb je een overeenkomst met ID&T over het toch mogen plaatsen hiervan?

Lijkt me nogal link om die foto's er op te zetten, omdat Tjeerd nu gaat proberen om PF op een lijst te zetten van sites die foto's mogen maken voortaan op ID&T-feesten. Denk je niet nu je deze foto's online hebt gezet dat je de kans loopt om straks helemaal geen foto's meer te mogen maken op feesten van ID&T?

Tja klinkt nogal bemoeizuchtig en/of nieuwsgierig misschien, maar zou het zonde vinden als er geen foto's van Sensation, T-E, Innercity e.d. meer komen :-)

Graag reactie :-)
Ik ben dan wel geen Tommie, maar Tjeerd zei op Qontact dat het OK was dat er foto's geplaatst worden die met een wegwerpcamera zijn gemaakt :-)
Inderdaad, foto's die zijn gemaakt met een wegwerpcam mochten wel geplaatst worden. Dus vandaar deze foto's van Shockers :-)
Ik heb die van mij en cycle ook geupload, ff kijken of ze erop komen, is namelijk but-kwaliteit, maar wel leuk!
Er is gewoon toestemming gevraagd ze te plaatsen meen ik.

Althans, anders hadden ze er wel meteen op gestaan.
ID&T die heeft het alleen recht op die foto's en hunzin de enige die ze mogen maken op hun feesten. Tis jammer maar waar!
als gewoon iedereen van pf een wegwerpcamera koopt en zijn foto's online zet op een pagina heb je ook wel genoeg foto's toch?
heb 't niet echt gevolgd ofzo, maar er is inderdaad toestemming gegeven om ingescande foto's te plaatsen geloof ik