Partyflock

Is het nou echt zo??

 
Is het nou echt zo dat als jongens een drankje aanbieden aan een meisje, en als meisje zijnde neem je dat aan,dat ze dan denken dat je meteen iets met ze wil (doen)???
Ik vind het maar achterlijk.
En wat ik helemaal erg vind is als iemand me een drankje aanbied en er dan achter zegt, ehm....een biertje of een cola'tje ofzo? HAHAHA Dan ben ik al meteen afgeknapt. Ik drink Whisky verder niets! ;-)
johnny walker meissie
en nee hoor niet alle jongens zijn zo ...­
Ik geloof dat niet alle jongens zo denken. En anders alle jongens behalve ik :)
Nou, ehh, een drankje aanbieden betekend natuurlijk wel dat je interesse heb (als je dat meisje niet kent)

Ik bedoel, het is toch een gebaar om contact te zoeken.­ Wat natuurlijk niet betekend dat iedereen die jou een drankje aanbied sex met je wil
Drank aanbieden doe ik zelden.­ Gewoon uitkienen dat ze net een volle breezer hebben!
Ik vind het ook altijd zo stom als jongens vragen wat je wilt drinken en ze gaan er al vanuit dat je toch geen drank hoeft...of bier in ieder geval.

Ik hou net zoveel van drank als jongens! Als vrouw word je gewoon gediscrimineerd....;)
kweenie met welke jongens je omgaat wishkey
..maareh als een meisje je drankje aan neemt en dan gelijk denken dat ze met je naar bed wil?? pff dan ben je ech weirdo:-s
ik neem bijna nooit een drankje aan van een jongen want dan blijft ie de hele tijd aan me hangen en gaat ie dr meteen vanuit dat ik wel ff met hem ga ofzo...­
He Sandra!
Ik geef je alle whisky die je maar wil hoor!
Ik ben niet zo moeilijk!
En ik heb er echt geen bedoelingen bij!!
(K)
hebben jullie trouwens ook altijd met uitgaan dat als je een drankje (gewoon van een bekende) word aangeboden je niks neemt omdat je alleen maar mixjes drinkt ofzo en dan niks durft te nemen omdat dat zo duur is.

Kijk dat je niet de hele tijd dure dingen loopt te bestellen owkay maar 1 mixje of breezer ipv 3 bier kan toch wel???????

maja ik vind het toch altijd een beetje asociaal om te zeggen dus neem dan maar niks.....
of koop het zelf natuurlijk :D
ik heb er zelf nooit bedenkingen bij maar dat komt omdat ik misschien 3X op een avond vraag of ze iets willen drinken zonder bijbedoelingen ;)
Al bied iemand mij iets aan , zeg ik echt geen nee hoor, behalve als ik al een vol glas in mijn handen heb.­ Maar het is nou eenmaal zo dat als je iets aanneemt van een vreemde gozer, dat ie dan inderdaad heel de avond bij je blijft plakken en je probeert te zoenen enzo, al heb je al tien x duidelijk gemaakt dat je daar niet van gedient bent...­
eig wel leuk... bij deze dames..
als ik jullie iets te drinken aanbied en je neemt het aan..MOETEN WE DUS GEWOON met elkaar naar bed :-D muwhahhaa ;-)
haha die sandra't.­ja togg!euhmm...­ik wil een whiskey en mijn vriendin ook....­
bij mij niet iig, als ik wat ga drinken vraag ik uiteraard of degene met wie ik sta ook wat wil drinken...­logisch toch?
Ken het wel van die gosers :-( Vroeger was dat voor mij een reden om niks van ze aan te nemen. Maar dan ben je ook dom ook, laat hun maar lekker voor mij betalen, moeten ze maar niet zo stom zijn te denken dat ik voor een drankje met iemand ga zoenen ofzo.
Als het een eikel is bestel ik altijd meteen een hele dure cocktail, onder het genot van die heerlijke cocktail stel ik m'n vriend ff aan 'm voor :-p
Zou wat zijn, zeg!
Er wordt me de hele avond drinken aangeboden maar dat zal waarschijnlijk zijn omdat ik nooit iets wil.­
Drink geen alcohol en 3 spa blauwtjes op een avond is genoeg en die haal ik meestal nog zelf.­
Dus dat zal de reden wel zijn waarom ze me altijd vragen, ze weten toch dat ik altijd nee zeg...­ hihi!
wat anderen al zeiden, dat aanbieden doe ik echt niet hoor, jullie zijn geemancipeerd genoeg, jullie halen maar voor MIJ drank:D

nee ff serieus, alleen als ik langer aan de praat ben (ik bedoel dus 30 minuten, niet 30 seconden) bied ik wat aan, maar dat is vanuit het droogstaanaspect. mensen mogen niet droogstaan.

en verrek, tegenwoordig zijn de vrouwen me soms dan voor, applaus voor deze vrouwen die weten dat emancipatie niet reikt tot de deur van de disco!
nee niet alle jongens...want ik doe gooi ook heel vaak drankjes erin!!

maar ik had een keer op vakantie..(ik had toen nog een vriend maar die was nie mee) en die kerel bleef maar aanslepen met de drank...en op een gegeven moment zegt ie: zullen we ff een strandwandeling maken...ikzo nou lijkt me niet zo'n goed plan ik heb al een vriend..
die vent pissig op mij en dat had ik al veel eerder moeten zeggen bla bla bla
nou ik heb die vent toxh ff vierkant uit staan lachen..maar ja sommigen zijn dus wel zo
(K)
Nee hoor, dat denk ik in ieder geval niet!
Vind het altijd wel lief als een jongen dat vraagt! Gewoon gezellie dus. (K)
Hey San... wiskietjuh ??? :O

:P
vrouwen....!!! ;)

tuurlijk willen we vrijen*... ;)
*neuken voor de jongens onder ons ;)