Partyflock

PFFFF,wat een dag!

 
zit nu nog steeds op school en zit me maar af te vragen welke idioot pimmetje vermoord heeft,ik mag dan wel nog niet stemmen maar vind het toch wel erg dat nederland duidelijk geen vrij land is,en dat je dus ook geen vrije menig mag geven :(
wie doet nu zoiets??
wat vinden jullie hier van??
Verbijsterd, teneergeslagen, heb er eigenlijk geen woorden voor. Dat dit in Nederland kan gebeuren......gebeurt toch alleen in Verweggistan?
Hmm tis iets wat gewoon erg hard is aangekomen, ook voor tegenstanders van Pim.

Bizar dat dit gebeurt is....

Zie een foto in de krant, Pim dood op de grond... Wat moet je daar nou van denken. Nederlands democratie ligt dood op de grond... brrr ziek!
Eerlijk gezegd leg ik niet wakker omdat het Pim is, maar het treurt me wel dat er weer iemand slachtoffer is geworden van zinloosgeweld... Niemand verdient het om zo tot zijn einde te komen.. het is een schok voor de nederlandse samenleving...
Was net op het nieuws! Het was een Nederlandse man ongeveer 33 jaar oud, vrouw en kindje! Hij is milieu activist! En in zijn woning zijn kogels gevonden die overeen komen met de hulzen die naast Pimmetjes lichaam lagen!

Weet je.... Ik ben blij dat het een Nederlander is!
pfff nou ik voel me behoorlijk genaait door die nederlander anders. wie moet nu onze stem zijn in de politiek zijn? zoals pim was r maar 1, en hij verwoorde voor t grootste gedeelte de bevolking van dit land.
Voel me behoorlijk in me hempie gezet zo :(
als we al blij kunnen\mogen zijn dan is het inderdaad ,dat de dader een doorsnee nederlander is.
milieuactivist of niet....

ik denk dat de schuld vraag toch verdraaid gaat worden naar politiek den haag,daar doet de media en zijn aanhangers flink hun best voor.
Pim heeft gezegd dat de regering mede schuld zal hebben aan een eventuele aanslag op hem,door het demoniseren van zijn persoon.

Was een van zijn foute opmerkingen...

als er gedebatteerd word en er word gewaarschuwd voor bepaalde gvaarlijke ideen,geef je niemand daarmee fiat om een wapen ter hand te nemen.
Dit blijft een individuele daad van een ziek persoon.