Partyflock

Verkiezingen gaan door.....?!

 
Nou nou nou nou nou......Lijst Pim Fortuyn wilt dat de verkiezingen doorgaan.....de kans is dus groot....nah dat vind ik zelf dus behoorlijk vaag....
ben je nog van de rel, ja je stemt toch Pim...de nummer 2 of 3 of 4 [enz.] van de lijst Pim Fortuyn ja....daar weet denk ik [zoals iemand gister zei] nog geen 5 procent van de bevolking van, wie het zijn.

apart....
Ik stem nog steeds op Pim.
Zijn partij gaat door met zijn ideeen.
Ik geloof niet in Harry Mens zijn woorden.

LPF leeft, en Links beeft!!!
egt wel apart jah :'(

fuck die xtreem linkse...denk na...
Hebben jullie niet gezien dat de 2e man op LPF ene Varela is dus een zwarte.. of heb ik me naw dingen zitten in beelden.. NIets aan deze zaak is logisch of te verantwoorden.. Ik bedoel een Nederlandse Blanke dader... motief: welzijn van de dieren??? Waar slaat alles op... Het zal hoe dan ook nooit meer hetzelfdde zijn.. de politiek niet, niets niet!
PIM blijft tot de verkiezingen waarschijnlijk gewoon lijsttrekker en na de verkiezingen gaan ze kijken wie de nieuwe wordt! dit zeiden ze net op het nieuws!
Je kunt nog steeds op Fortuyn stemmen! Hij staat nog gewoon op de lijst.
ja...ik denk ook wel dat ik het doe..
maar als lijst fortuyn de grootste partij wordt mogen hun de premier kiezen....tja en dat moet wel een goeie zijn en ik heb behalve van pim nog nix van die andere leden gezien..en als premier kun je niet iemand hebben die geen f*ck van de politiek ect... snapt !! dus das wel een moeilijke zaak maar ja..
je moet iedereen een kans geven dus ik denk wel dat ik ga stemmmen op PIM zijn lijstjuh