Partyflock

Voel jij je weleens een lustobject?

 
Voel jij je weleens een lustobject?

Zo ja: Vind je het dan leuk?
Zo nee: Zou je dat graag willen?
A-CLIPSE Volgens mij werd jij laatst flink opgehemeld hier op de site met je foto??? ;)

Lustobject vind ik een beetje een vaag woord, ik heb wel eens dat mensen (M/V) zeggen dat ik er goed/leuk uitzie, t enige wat ik dan kan doen is een beetje schaapachtig terug lachen. Voel me altijd een beetje ongemakkelijk als mensen zoiets zeggen, tis natuurlijk erg vleiend, maar als je zelf niet echt daarmee bezig bent is het steeds weer verassend.

Wat me opvalt is dat juist mensen die heel erg bezig zijn met lekker gevonden te worden vaak de plank mis slaan, je kunt het nl. niet forceren :)
Gewoon met beide benen op de grond blijven, dat is het belangrijkste!
zie profielpic....do i have to say more?
Heb heel soms datze me als een lustobject zien ..maar dat zijn dan onbekenden..en ja asdie dan een beetje irri gaan lopen doen kunnen ze wel een grote bek of een klap van me verwachten..
Maar bekenden weten allemaal wel hoe ik ben..ik ben heeeeell moeilijk te versieren en dat straal ik blijkbaar ook uit..dus ja..hepper nie zo heel veel last van :)
Meestal denken ze dat ik een arrogante bitch ben dus lopen ze met een boog om me heen of durven nix tegen me te zeggen..
Niet dat ik zo ben..maar laat hun dat maar lekker denken hebbik geen last van ze :)
ik denk dat iedereen op zijn eigen manier wel van aandacht houdt!
maar je hebt aandacht en aandacht natuurlijk!
kijk als je complimentjes krijgt over je uiterlijk is dat leuk.
maar als jongens aan je gaan zitten en funzige opmerkingen gaan maken, gaat dat veelste ver!
ik een lustobject whahahahahahahahahahahahahaha laat me niet lachen!!!!!!!!!!!111
ik vind fairytale in d'r catsuit wel een lustobject :p
Bloos...
Lief...
Vind jou ook wel een lustobject, alleen jammer van die dame naast je ;D
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik voel me verre van een lust-object maar ik zou het graag willen zijn. lijkt me wel cool.
Heb wel altijd overal op straat aandacht van dames :) Bij Ajax huldiging ook door veel dames aangesproken die de standaard openingszin gebruiken: Heb je misschien een vuurtje? Origineel? :|
Mjah, tis wel leuk om een beetje terug te flirten, maar doe der verder niks mee, tenzij ik single ben :P Het geeft me wel zelfvertrouwen moet ik zeggen ;)
Ja, maar ik hou wel van die aand8 :p, ik flirt zelf ook namelijk heel erg graag ;)

(K)(K)(K) J
Nou het lijkt mij aan de ene kant een keer erg leuk. Heerlijk dat gestaar. Goed voor je zelfvertrouwen. Op Impulz ging ik ergens ff relaxed zitten en toen zat er een groep meiden de hele te staren en te giechelen, dan heb ik zoiets van kom dan gewoon even met me praten.
Anoniemiteit is opzich wel relaxed hoor.
Anoniemiteit is opzich wel relaxed hoor.

Inderdaad.
Nou ik voel me wel soms een lustobject, ik heb er een hekel aan, als je als een stuk vlees wordt behandeld (lekker ding BV), hallo ben geen stuk vlees die door de keuring moet. Tuurlijk een beetje aandacht is leuk, maar wees gewoon lekker jezelf.
lustobject.. klinkt gelijk weer zo vies!
Ik voel me een lustobject als er een paar van die vieze jongens vieze dingen naar me roepen op straat.. en nee dat is geen fijn gevoel!
Laat me met rust :s
maar beetje aandacht is wel leuk natuurlijk :)
Goed voor je zelfvertrouwen! En zolang mensen je maar met respect behandelen en het niet gaan overdrijven.. Niet dat het er vet dik bovenop ligt dat ze iets van je willen ofzo.
want als ze na 1 minuut al zeggen dat je de allerliefste bent ofzo.. ja vast, hoe dom zie ik eruit? 1 welgemikt compliment komt dan beter aan dan 10 van die loze uitspraken.
dwaal ik af?
uhm..
NEXT!
laatste tijd niet
ik wil weer lustobject wese!
iedreen die wat met je wil voor langere tijd ensow
liefug mah wa moeje daar nouw mee?
jazeker

meot je maar eens als gezonde hollandse jongen maar eens een boerse tent(je weet wel, geen leeftijdscontrole, geen metaaldetector, geen fouillering en voetbalshirt etc toegestaan) in lopen. Zeker weten dat meer dan de helft dan weet hoe het is om een lustobject te zijn
het ligt er ook een beetje aan naar wat voor'n tent je gaat, op een feest heb ik er weinig last van(tenzij ik een heel diep decollete aan heb,) maar ik ben nu een paar keer naar de Dino's geweest en daar is het echt een ramp, ze blijven gewoon bij je hangen ook al zeg je dat je een vriend hebt
Anoniemiteit is opzich wel relaxed hoor.

Inderdaad.
---------
whehe, dat geld neit voor mij. iederen kent me en weet wie ik ben. ik schijn zegmaar heel opvallend te zijn. krank dus, dus annimiteit geld niet voor mij.
Ik (P) wil graag "de lust opwekken" haha, heb er totaal geen problemen mee. Leuk spelletje juist! Hoe geil kan ik je krijgen???!!!
Hmmm, volgens Alonzo (A-Clipse) heb ik alleen uitstraling ,dus een lustobject zal ik wel noooooit worden, Ach, als mijn vriendinnetje me maar een sex.... uuuhh Lustobject blijft vinden :D
dubbel nee. Ik ben egt "pathetic"
ik ben liever wat afstandelijk... van al die commotie hou ik niet van!!

ik hou ook zeker niet van meisjes die zichzelf heel wat vinden!!
ik haat dat soort types!!
to jane: precies je heet toch geen "lekker ding"
t is wel leuk zolang t maar normaal gebracht word kijk als iemand me op straat allemaal dingen naroept dan vind ik dat alleen maar iritant maar ben absoluut geen lustobject vind ik zelf.
Ook na de huldiging van Ajax liepen me vriendin, ik en een andere vriendin terug langs de HMH en de bioscoop en daar stond een groep gasten. Gingen ze beetje oordelen over me vriendin en die andere vriendin van me :| Ik wou wel happen, maar ze waren met ze 10en ofzo :P
Stukje verderop liepen 2 gasten achter ons en zeiden: Eeyz, deze gap heb wel een lekkere vriendin. Mjah, ik voelde me trots en ook zo van, lok je het uit ofzo. Echt irri die gasten :S Hou gewoon je mond ofzo, of zeg iets nuttigs...
lustobject zijn is leuk!!!!....iedereen die aan je zit en je wilt kennen, is echt goed voor de ego, plus dat je de heele avond met een big smile rondloopt :D
Beetje patserig erbij lopen idd, zo van: Look at me, I'm a lustobject :P
Mmm, ik had zoiets toen ik mijn vriendinnetje ophaalde bij de Rai (voor Shockers) ik moest daarheen lopen vanaf een vriend van me en stond er zo'n groepje mafkezen naar haar te kijken ofdat ze een stuk vlees was :( Kon er weinig aan doen behalve en beetje stoer terug kijken... Maarjah ik lag de volgende ochtend weer naast mijn meissie :D:D en zij niet (waarschijnlijk om 10 uur 's avonds hun bed ingekropen en zich afgetrokken bij erotic Dreams ofzo)
Geen grap over Erotic Dreams jah!
Ik kijk er ook nog wel regelmatig naar :P:D
jah? Ikke ook hoor :D maarre we gaan NIET samen kijken (voordat je dat voorstelt)
En toch stiekem vragen he :D
ik een lustobjekt nee nooit
en of ik dat wil euhhhhh
weet ik nie
volgens mij wor je daar gek
van tenzij je nimfomaan bent natuurlijk
de meeste lust oblecten weten niet hoe ze er mee om moeten gaan en worden super arrogant :(
ik voel me dagelijks een lustobject, ach ja,,, je leert er mee leven, ik ervaar het als iets leuks, totdat de wekker weer gaat
Waarom denken jullie dat ik geen profielpic heb.
I'm but-ugly.
Ik bereid de mensen via mijn profielpic vast voor op een monster. :)
?????????
Huh???????
waar is t antwoord van Partyhardy?????
k sta nou opeens bovenaan??????

sluit me bij partyhardy aan.

maar soms kan ik ook wel n beetje bitchy zijn
afgelopen weekend stond r jong ventje op me te geilen, ik loop naar m toe en vraag, hoe oud ben je?
wat denk je zegt ie????? ikke: jaar of 17.
Neehee, 18 roept ie stoer.
ow zeg ik, dan ben je maar 5 jaar ouder als mn oudste zoon
kon t niet laten om m ff n antiqlimax te bezorgen

ennuhhhhhhhhhh

Heatweve, veel monsters hebben n hoog aaibaarheidsgehalte, als je er maar mee om weet te gaan :-)
2 buzz

haha die gast stond daar zeker met zijn bek vol tanden!
ik voel t niet alleen ik ben t ook. een vrouw wil ook wat toch. soms vind ik het leuk soms helemaal niet. ik heb t wel over me vriendin (en een paar andere) niet over als ik op straat loop ofzo
Je vindt 't vast ontzettend vervelend om als lustobject gezien te worden! :-)
Kimmetje toch! ik ben toch jou persoonlijk lustobject en ... ;)
lust project... ;-)