Partyflock

Ik kom nu net uit de binnenstad(DenHaag)

 
Woooow...... wat een gekkuhuis! Politie rent weg voor (agressieve) demonstranten, en daar weer M.E. achteraan! en ik stond ertussen, relaxed een dampie te draaien, totdat er 100 man opeens het spui komt opgerent! :O

Ik ben nog nooit zo snel geweest. Wat een sukkels allemaal, alsof je hier iemand mee eert.
Geen woorden voor deze stupiditeit.
idd, die lijers zn echt fout bezig, heeft gewoon nix meer te maken met wat er vandaag gebeurt is.­ Zulke acties maken t alleen maar erger..­
aandachtzoekers die skins
ergens begrijp ik het wel
je had de drukte hier in h`sum moeten zien.­

ik wist het vrijwel meteen
later gingen we met de auto stukje rijden....­ was alles afgesloten enzo

dacht dat heel h`sums politie korps er stond man.­
Tering, die smerissen zijn echt mietjes.­ Ze moeten eens in de leer gaan bij spaans/griekse collega´s.­ Die gaan gelijk slaan bij dit soort toestanden ( de enige manier naar mijn idee, want praten helpt dan allang niet meer).­ Maar dat ze wegrennen???????????????????????? en maar wel flitsboetes uit blijven schrijven GRRRRRR!!!
Ik heb het op tv gezien en volgens mij kwam het gezamelijke iq van deze mensen niet uit boven de leeftijd van een gemiddelde kleuter.­ Ze zagen er heel dom uit.­

Zo wil Pim echt herrinnert worden door rellende niet al te intelligente figuren
Dit slaat toch echt alles??
Dat die lijers die als aanleiding gebruiken om te rellen laat wel weer zien dat die mongolen het IQ van een grindtegel hebben!
Stelletje wankers...­

Maar anywayz, Pim rest in Peace.­
Was een puinhoop bij het mediapark echt niet normaal ben er ook langs geweest toen ik van mij werk af kwam
Er stonden zelfs een paar gasten met een fc den haag shirtje aan. mIk heb nog nooit zo'n medelijden met mensen gehad. :(
Wat heeft een FC den Haar shirtje in godsnaam te maken met Pim???

Maar nederlanders zijn raar...­ ze willen altijd dingen stuk maken, of mensen...­ Of ze nou blij zijn (Ajax kampioen) of verdrietig (Pim) ze maken altijd alles stuk....­ onbegrijpelijk

en superchinees...­ heb jij skins gezien dan?? ik zag van alles, maar niet alleen maar skins..­ ben je niet weer aan t generaliseren?? makkelijk of nie?
Het is inderdaad wel begrijpelijk dat er emoties loskomen na wat er gebeurd is, maar het belangrijkste is inderdaad rustig blijven, want niemand is gebaat bij rellen en zeker PIM niet.­

Pim rest in peace
Mag dan wel allemaal zo zijn maar zij stonden wel klaar voor pim, en als eerste op het binnenhof om te laten zien dat links schuldig is.­
Dat rellen zelf hoeft er misschien niet bij maar ze laten wel zien dat dit echt niet kan en dat het nog niet afgelopen is.­
En die 35 jarige man uit Harderwijk die mogen ze van mij weer een publieke lynchparty geven, ophangen dus of anders net als vroeger doodgooien met stenen ofzo.­
Iedereen die ik tot nu toe heb gesproken vind dat dit niet kan, daar hoef je geen PF-aanhanger voor te zijn. Dat zij laten zien dat zij achter Pim staan vind ik prima.

Dat zij laten zien dat links schuldig is, is schandalig. Niemand weet op dit moment wie er achter de moord zit(ten) en wat de motieven zijn. Links of anderen de schuld geven is dus ondoordacht en onrechtvaardig. Daarnaast denk ik dat alleen de moordenaar en eventuele handlangers schuldig zijn en niemand anders!

Wat bedoel je met nog niet afgelopen is? Dat er een rechtszaak komt om de dader te bestraffen of iets danders?
lijkt me niet...­ dan is hij er zo vanaf en dan verlagen we ons tot zijn niveau...­
we moeten gewoon kalm blijven en logisch nadenken, hoe moeilijk dat ook is nu....­
Wat een dag.­ eerst bij een overal op een tankstation geweest(irakeze dader =­ gepakt)stak iemand neer, daarna pimmie dood.­
Loop je door een groothandel, staat er een buitenlander,(pim was toch racist zegt ie dan).­ Dan knapt er iets en spijtig voor die man die dat roept.­ gelukkig zijn we weggehaald, anders was het mischien niet goed afgelopen.­ Mischien zijn de buitenlanders wel erg racistisch en tolereren wij dat teveel.­ Ikzelf ben trouwens geen racist, maar maak toch steeds meer dingen mee waardoor je daartoe eerder neigt.­
Wat is dit nou voor bullshit dat links schuldig is???
Er zijn bodyguards aangeboden aan Pim, en die wou hij zelf niet aannemen.­
Doordat een zieke geest Pim vermoord heeft, gaat iedereen op links lopen schelden?? Dat hadden ze dan eerder moeten doen, en niet als Pim dood is.­
Als je verandering wil, is geweld niet de oplossing!
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Fortuyn, die eerder die dag nog was bedreigd, werd door minimaal drie kogels geraakt in het hoofd, hals en hart. Ondanks verwoede reanimatiepogingen van het toegesnelde ambulancepersoneel overleed hij kort na de moordaanslag.

Het kabinet kwam gisteravond in spoedzitting bijeen. Besloten is dat vandaag in nauwe samenspraak met de leiding van Lijst Pim Fortuyn (LPF) wordt gekeken of de Tweede Kamerverkiezingen doorgaan op 15 mei. "Iedereen zal begrijpen dat we juist met zijn partij rekening willen houden, alvorens verdere stappen te ondernemen," aldus een aangeslagen premier Kok rond middernacht.

De vermoedelijke moordenaar van Fortuyn is vijf minuten na de aanslag opgepakt. Het gaat om een 33-jarige blanke Nederlandse man die afkomstig is uit Harderwijk. De man is bekend bij de inlichtingendiensten die hem bestempelen als extreem links.

De man, bij wie inmiddels huiszoeking is verricht, verzocht direct na zijn aanhouding om bijstand van advocaat mr. Bakker-Schut.

Volgens minister Korthals (Justitie) ziet het er naar uit dat hij alleen heeft gehandeld. Zeker is dat echter niet. De exacte motieven van de dader zijn nog onbekend.

De verdachte, van wie twee getuigen inmiddels hebben verklaard dat ze hem hebben zien schieten, wil geen verklaring afleggen voor de moordaanslag.

Ook is onduidelijk hoe de man op het sinds 11 september streng beveiligde Mediapark heeft weten door te dringen.

Een vijftien man sterk rechercheteam is inmiddels een onderzoek begonnen. Volgens de politie waren er vooraf geen bedreigingen binnen gekomen.

Wel zijn alle lijsttrekkers direct na de aanslag onder strenge politiebewaking gesteld.

Verkiezingen
Politiek Den Haag heeft geschokt gereageerd. Kamervoorzitter Van Nieuwenhoven maakte gisteravond bekend dat de verkiezingscampagne tot 15 mei wordt afgeblazen.

Onduidelijk is of de verkiezingen, waarbij Fortuyn leek te gaan zorgen voor een ware aardverschuiving in de Nederlandse politiek, nog zullen doorgaan.

Minister Jorritsma voelt er weinig voor: "Gevoelsmatig zeg ik dat dat bizar zou zijn."

Vlak voor het spoedberaad sprak minister Pronk van de "eerste politieke moord in de geschiedenis van de Nederlandse democratie".


Fortuyns grootste politieke tegenstander Melkert sprak van een "weerzinwekkende daad en een dieptepunt in de democratie in Nederland". Net als alle andere partijen heeft de PvdA de verkiezingscampagne tot nader order opgeschort. "Alles is anders hierdoor. We moeten nadenken over het doorgaan van de verkiezingen."

Ook in het buitenland is vol afschuw en verbijstering gereageerd op de moord van Fortuyn. De Britse premier Blair zei dat Engeland meeleeft. "Wat voor gevoelens politici ook mogen oproepen, de enige plaats om die te uiten is in het stemhokje."

De advocaat van Fortuyn, Oscar Hammerstein, sprak direct na de aanslag van zijn cliënt zijn woede uit over het feit dat de politie de bedreigingen aan Fortuyns adres nooit serieus heeft genomen. Volgens zijn raadsman werd Fortuyn de laatste maanden steeds vaker bedreigd. "We weten niet uit welke hoek die bedreigingen kwamen. Dat zeiden die lafbekken er natuurlijk niet bij," aldus Hammerstein.

Henk Westbroek, oprichter van Leefbaar Nederland waarvan Pim Fortuyn tot enkele maanden terug deel uitmaakte als lijsttrekker, vindt dat een deel van de politiek een sfeer heeft gecreëerd waarbij gekken dit doen. Hij wees daarbij met de beschuldigende vinger richting PvdA-leider Melkert en GroenLinks-voorman Rosenmöller.

Diezelfde mening is ook de Lijst Pim Fortuyn toegedaan. Een zegsman stelt dat de moord op Pim Fortuyn is veroorzaakt door stemmingmakerij van linkse partijen.
ik moet zo autorijden en dan ga ik er ook langs......­ga bloemetjuh neerleggen.....­geen sensatie zoeker.......­zal me rustig gedragen......­

maar wil gewoon even een laatste eer bewijzen aan een man....­die ik als een held heb gezien.......­

die nederland een goed welvarend land zou kunnen maken waar iedereen beter van zou worden.......­