Partyflock

H A A T :S

 
Ik zie in veel topics meningen over bepaalde dingen...

Die meningen heb ik en de rest te respecteren....

Het enige wat mij opvalt is dat er zoveeeeel HAAT inzit...

Weten we wel wat dit betekent?? Waar is het voor nodig?? Kan me er zoooooo aan ergeren...

Met dat woord vergaat de wereld nog eens... Haten is het begin van het einde...

Tolerantie... ga maar eens kijken wat dat betekent...
Ik haat moordenaars.
er lopen helaas veel mensen rond die geen verschil zien tussen een individu en een groep..
je heb gelijk Pas...met haat begin je niks, dus bereik je niks. We moeten is wat meer van elkaar accepteren...
Ik vind het eigenlijk niet zo gek dat er haat ontstaan is. In het begin heb je er een hekel aan. Het suddert rustig door en er wordt nix aan gedaan. Op een gegeven moment kan de hekel omslaan in haat. De enige manier om het te voorkomen of weg te halen is door er iets aan te doen.
Haat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mensen dit is zooooo slecht iemand haten omdat ie ziek in zijn hoofd is?????? er is altijd een reden voor dit soort rare acties, mensen die moorden, verkrachten,stelen noem maar op, vaak heeft het te maken met het verleden nare gebeurtenissen trauma's noem maar op, TUURLIJK VALT HET NIET GOED TE PRATEN, maar door verder te gaan met haten kom je in een cirkel terecht die nooit stopt, mensen hoe erg je dit ook vind en wat voor'n nare dingen je hebt meegemaakt ga nooit iemand HATEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! neem nooit het recht in eigen hand en los dingen nooit op met geweld!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik heb nu al 20x geprobeerd hier wat neer te zette, en iedere keer weer uitgewist. ik weet gewoon nix te zegge, iig nix verstandigs/zinnigs!
ben er ook zo 1 die meteen begint te schelden en te roepen tegen alles en iedereen... vind het eigenlijk wel erg achterlijk van mezelf nu achter af, maar ja ben ook maar een mensje...
Daarom heet je toch ook Impulzzie ;-)

Maar idd ik denk dat een hoop mensen beter binnen kunnen blijven, zodat niet de eerste de beste passant een pak rammel krijgt.
Beter alles ff laten bezinken....
pff.. bizarre dag.
Love
Respect
Passion
Freedom