Partyflock

Meeste van de site leer je nooit kennen!!

 
Ten eerste sorry Damien ,maar deze moet echt ff in het algemeen

Ik zit nu een tijdje op pf,harstikke gezellig, maar nou ben ik het volgende van mening.

Mensen op PF: die niet naar meetings gaan, grote bek hebben, elke dag weer nieuwe bij, mensen die 3 keer gebruik maken van pf en dan.. of alleen kijken naar een foto en bij hun naam zetten en dan nooit meer reageren.

Als je dus aansluit bij pf. Ben ik van mening moet je ook een beetje mensen in het echt leren kennen. Via de computer kunnen mensen namelijk heel anders overkomen dan in het echt zijn. Daarom vind ik het fijn mensen in het echt te leren kennen.

Nu de laatste tijd van die meetings van 250 man....leuk hoor als je ze allemaal kent.en ik ga dus echt niet vragen aan iedereen die daar staat ......hallo van pf.........:vaag:

Ik heb nu ook veel mensen ontmoet via internet en zeg dat er 7 op 10 anders in het echt zijn.........
Ik hou van mensen met een mening en het kunnen uitleggen........over alerlij standpunten

Maar het gaat er nu eigenlijk om ......dat ik vind dat pf groot wordt en daarom minder sfeer vol .........

als het aan mij ligt wil ik het ook horen. maar ik denk er zo over
Weet er niemand anders een goede locatie voor een underground party? Vergunningprobleem opgelost toch?
zoek en gij zult vinden
internet het nepste dat klopt ja ! maar die mensen wil ik in het echt niet kennen dus kan je het net weer gebruiken om te filteren toch ik denk (maar ik ben pas net new here) dat ik misschien 10% wel leuk zal vinden en dat zou erg veel zijn.......een als je slim genoeg bent dan merk je snel genoeg hoe nep of echt iemand is toch ? ik vind het dus een goeie zaaaaak,

maarja ik ben ook nep mij krijg je niet te zien heheheh
ik ben hier ook net nieuw, maar als jullie alles afschermen krijgen nieuwe mensen nooit de kans om zich te bewijzen, plus ze zouden een script moeten maken ofzo dat controleert welke mensen weinig tot nooit inloggen en deze na een maand ofzo automatisch uit de database deleten ofzo.. tis maar een idee :)
respect your party minded friends...
maar ik mot je ook wel gelijk geven een beetje
want het zijn toch wel altijd de zelfde op pf ...
die hebben gewoon niks beters te doen dan ms.......................
Maar wat als je nou ineens niet meer de beschikking hebt over een pc?? ja kan tog?? wor je er zo uit geflikkerd... ik denk niet dattut mogelijk is hoor... naja, boeiuh ook!!

Ennuh... Hubert, ik ken je wel, als ik je tegenkom denk ik heeeeeeeeeeeeeeeej die kennik.... En geloof me, da's al heel wat hihihi
t was ook maar een idee.. een oplossing tegen inactive members, kheb er geen last van
Fairytale 6 mei 2002 14:43
Maar wat als je nou ineens niet meer de beschikking hebt over een pc?? ja kan tog?? wor je er zo uit geflikkerd... ik denk niet dattut mogelijk is hoor... naja, boeiuh ook!!

Ennuh... Hubert, ik ken je wel, als ik je tegenkom denk ik heeeeeeeeeeeeeeeej die kennik.... En geloof me, da's al heel wat hihihi
------------------------------------------
Woohoo :bounce: heb al me moeite toch vruchten afgeworpen :P

maare idd ik denk dat t beste gewoon is dat men een filter zet op 6 maanden ofzo. dat lijkt me wel lang genoeg om te kijken of een account active is of nie.
Hihihihi...

Vraag t eens aan tommy... we kunnen het er wel over hebbuh... maar as hij t niks vind, of teveel werruk... zijn we nergens en onze energie aan t verspilluh..... ja tog?
Ik stoor me er nie aan...
man volgens mij wil je de meeste niet eens kennen:)
zal thom t r es ff over aanspreken :)
Ja zou jij 2000 + mensen willen kennen??

Ik had op shockers mn eerste meeting en heb gewoon met de paar mensen gesproken die ik via chatten ken of die je vaak in topics ziet reageren. Vond het ook idd niet alles om aan mensen te moeten vragen PF?? terwijl je ze gewoon herkend van foto's, Je stelt als het ware een beetje een schijnheilige retorische vraag!
Ik ga nooit naar de meetings van PF, waarom niet?
Omdat het gewoon TE druk is, je geeft iemand een hand en daarna nog iemand en zo volgen er nog 40 handen, maar je weet niet eens meer hoe diegene heet. Neej ik ga lekker naar de kleinere meetings van Q-dance bv, lekker 40 man, al vindt ik dat al best veel, maar waarvan 10 man harde kern is en iedereen goed met elkaar ken opschieten. Veel gezelliger en veel sfeer voller. Maar dat neemt niet weg dat dit geen leuke party-site is vindt ik. Greetz
Joei wat ben je allemaal weer voor wazigs aan het vertellen %) want ik heb nergens last van ik geef je wel gelijk over dat vanne meetings met 250 man alsof ik ieder1 zou willen kennen ik ga dan meestal op zoek naar de mensen die ik heb gesproken op PF of gewoon beter zou willen kennen

nn over dat filter ja ik stem voor want zo wordt het echt te vol en weet ik veel wat of de site gaat trager worden ja ik weet het niet tiz wel hadig want je ken je eigen ook niet verwijderen uit het archief nah ik heb thuis ook g1 pc maar ik zorg er altijd wel voor dat ik minimaal 2x per week ff op PF zit
:P ahhahahahhahaha ;)
kwou op shockers ook wel naar de meeting zeg zo tegen me maten heej die meeting is nu gaak kijken me me wause kop ziek de gewoon helemaal nix van ben toen maar weer verder gaan stampen tot de volgende x dan maar............
ligt het dus aan mij
HOOOUUUUUSSSSSSEEEE PEEEEEAAAANUUUTT WAAASUUUPPP :P

maare idd meetings kunnen nog zo groot zijn. maar er zijn toch altijd maar een paar mensen die ik aanpsreek. iedergeval altijd ILT ff en een paar andere bekende :)
maar idd iedereen aflopen of ze van pf zijn doe ik nie
tiz natuurlijk maar net waar je je druk over kunt maken....
ALs jullie dit echt willen organiseren, moet er eerst een paar mensen zijn die zeggen: "wij regelen het", natuurlijk met hulp van anderen.
Op s2d is dit ook vaak genoeg geprobeerd en iedereen had grootse verhalen over complete draaitafels die meegingen, maar uiteindelijk ontbrak het iedereen aan initiatief.
Vergis je niet in zon feest. Kost veel tijd iig.
Als jij dit wilt regelen Indian prima. Ik wil je best helpen, maar geen organisator zijn.
Ga eerst is na bij iedereen of ze naar zon feest willen gaan en hoe ze het willen hebben. :D
Succes.
Ik sluit me aan bij Nutero! En organisator dat zal Indian vast zelf willen zijn!

Dat feessie moet er gewoon komen! :)
Noah
Artiest Cj Noah
Ik ben t wel met m eens,
kijk,ik kom hier ook net 5 minuten binnen,maar ben toch van plan lang te blijven,

ik kom nl van een ander forum af enzo,maarja als je idd emetings hebt met 250 man schiet t niet echt op nee :D

Ik zal me hoofdje heus wel vertonen op een feest,lijkt me zeker wel gezellig!

Ne PF-ers,van mij zijn jullie nog lange niet af ;)
ik heb van de zomer pas tijd..........

dan kan ik pas kijken of het allemaal kan .......dan zal het in augustus moeten plaats vinden..........
en als ik handje nodig heb dan roep ik wel :-D
Mooi, dan hoor ik het wel!
Vergeet ff niet dat er ook al de busreisjes zijn die saiwin organiseert. En er is op 15 juni het feest van tommie's flat op de campus te enschede :)
hahahahahahahahahahahahha


Nu lijkt het net alsof ik atlidj de zeikerd ben hiero :) Ik wil alleen beetje orde houden.


Maar je heb gelijk
Ik heb toen ik begon met s2d ook heleboel mensen ontmoet. En van die mensen zijn der nu heel veel goeie vrienden/vriendinnen. Maar inderdaad, je kan niet iedereen leren kennen.

Vooral op een meeting, 250 man is gewoon teveel. Niet eens leuk, naar zo'n meeting ga ik meestal ook niet, want dan word je helemaal gek. Je zegt hoi tegen iedereen en voor de rest doe je niks.

Ik moet zeggen, de meetings tijdens QT zijn de beste die ik heb meegemaakt. Waren super gezellig.

En dat je zegt 7 van de 10 anders in real life. Heb je ook gelijk in. Meeste durven via internet meer een character te spelen die ze in real life niet durfen te zijn. Daarom is het vaak ook zo gezellig hier.
Mjah heb damien gelijk in..hier kom ik als een bitch over,maar in het echt bennik een heeeelll erg verlegen meisje :bloos: Durf nooit met iemand te praten enzo..want dan poep ik in mijn broek :vaag:
En ik kan niet dansen en me moeder kleed me raar aan :D whehehehhehe
oe oe

Hier onthul je heel wat

Maar iedereen is op internet opener dan in real life. Is gewoon zo.
Daarom draag ik dan ook luiers..anders gaattut zo stinken :s en kijken ze me helemaal raar aan :'( :D
Mja, kan me hier bij aansluiten.
q-sebas 6 mei 2002 17:16
Mja, kan me hier bij aansluiten.

dat zegt genoeg lijkt mij :P
Ik zit al megalang op het internet. En het is gewoon feitelijk zo dat men via internet veel vrijer is. Niemand kan namelijk aan de andere kant zien wie wie nou eigenlijk is. Je kan alles doen en laten, de anderen weten toch niet wie wie in werkelijkheid is. Klinkt dit een beetje logisch??
Het komt er gewoon op neer dat je kunt doen en laten wat je wilt en dat niemand er ooit achter zal komen wat het werkelijke is. Internet is gewoon vrij onpersoonlijk. En hoe diegene in real life is, kom je bij de een wat sneller achter dan de ander.
Ik heb er zelf weinig problemen mee dat ik me vrij geef op internet. Maar sommigen gaan der echt mee spelen en dat vin ik echt zinloos.
Goed dit was mn mening.
ja je hebt gelijk maar ik begrijp niet dat jij echt mensen wil leren kennen, ik sta altijd open voor nieuwe mensen maar wil dat eigenlijk niet via internet doen, beter is om in het werkelijke leven als iedereen nuchter is mensen te ontmoeten weet je gelijk wat je aan ze hebt...
Op feesten ga ik gewoon naar de pf meeting lul met een paar mensen maarja dan ken je ze in principe nog niet denk ik
Ken er ook nog niet zo veel IRL (5 misschien). IK ben ook nog nooit naar een meeting geweest, maar dat komt omdat ik de laatste tijd niet naar zoveel feesten ga (k*t geld:-D)
Als we dit allemaal toch echt wille!
Houd niemand ons toch tegen.
Iedereen 10 euro ,vette geluidsinstall,wat stroom.
En dan nog een bos opzoeken beetje centraal.
Helemaal geen vergunning nodig.
En als de politie er eindelijk achterkomt laten ze het wel doorgaan. Is al vaker gebeurt !!
vind je het echt nodig dan om iedereen te leren kennen?
ik hoef niet zo nodig naar een PF meeting ik vind het alleen gezellig hier en om jullie meningen te horen over dingen.. op feesten kom ik zowiezo wel genoeg mensen tegen dus geen behoefte aan een meeting.. dat komt "ooit" nog wel een x :)
Ik kende 1 pfer en die heeft me de site laten zien en nu heb ik er een paar gezien op Q base afg zaterdag maar mij boeit het niet zoveel mensen de meetings hoef ik toch niet echt heen want ik kom veel makkelijker in contact met mensen via vrienden die ik hier al langer ken dan dat ik op meetings met wildvreemde party ppl sta te lullen(kan ook leuk zijn maar meestal niet op feesten, dan wil ik gewoon stampen als een gek en uit me dak gaan)
Mwaaa

De mensen die ik met s2d heb ontmoet zijn wel de mensen die erin zijn gebleven.
Ook wel een paar van Partyflock... maar laatste tijd vind ik meetings ook nie zo veel meer aan omdat het idd 'hoi' en 'doei' is.
Verder vind ik het wel leuk sommige te ontmoeten.
Zo van : ohhh dus jij hoort bij die naam.
Vinnik altijd wel grappig.
Toch heb ik aan die sites veel vrienden over gehouden.
Das toch wel leuk :)

xxx
Het gaat erom dat wel lol hebben!
Feeeeeeest zal ooit komen.of het en algemeen feest voor pfers is weet ik niet of dat het een besloten voor genodigde pfers wordt

en iedereen zijn eigen mening ..................

dat hebben we toch wel geleerd van gisteren
ik vinnut op zich wel leuk om al die mensen te meeten, n enkeling springt eruit en dat kan n eventuele vriend/in worden.
maar wat mij opvalt is dat je "ons kent ons " krijgt tussen de mensen die veel naar feesten/meetings gaan.
en niet iedereen kan/wil zoveel naar feesten, en dus lijkt t of je er niet bij hoort, om t zo maar ff te zeggen.
klinkt dom dat "erbij horen", maar weet t ff niet anders te formuleren.
ik begrijp wat je bedoelt buzzzzzzz en ik vindt dat ook.
Joey, kan je die ruimte onder jullie huis nie gewoon gebruiken?? of wordt dat gebruikt tegenwoordig??

& anders gewoon ergens in de duinen ofzo :)
In de duinen is wel vetjes lijkt me!
nee dat is van het strand ,,,,,,,,,,,maar wie ben jij dat je mij kent????