Partyflock

alleen thuis vanavond :(

 
ik ben helemaal alleen thuis, zielige ik, hou me bezig of iemand wat te doen??
ik ben ook een beetje alleen vanavond :C
zullen we samen alleen zijn dan :D
oh haha check dat forum bij liefde , dat wat Loezzy heeft gepost (wil je stappen met....) , echt errug voor mij :(
MAAAAR word net opgebeld door een vriendinnetje die ook eenzaam is :D

ik ga zo dus maar lekker een stickie roken..

zal aan je denken hardhousefreak!!!

(K)
oh wat liefff,maareh anders haal me effe op, dan rook ik mee :P
heheheeh is goed
waar woon je ?
kom dr nu aan op mn fiets :D

en j ziet dr niet uit als een nerd hoor!!

(K)
in oss :), enneh is goed.
maareh ook effe iets erbij zettuh dan pleazee :D
oh ik heb juh effe toegevoegt aan mijn vriendelijssie (lijkt t net alsof ik vrienden heb ;) )
hahaahhaha

ik zal je ff toevoegen want dan lijkt het net of ik ook veel vrienden heb :D

zal dr snel wat bijzetten maar moet nu echt gaan want mn vriendinnetje is ongeduldig en het duurt 5 minuten voordat ik dit ding heb afgesloten, tripding is het namelijk... :C

Veel plezier vanavond! komt vast wel goed, en anders ga je naar War CHild kijken met marco tomato ;)
(K)
Joepie, ik ben ook alleen thuis!!! Ole ole!! Feest! gelukkig heb ik hier nog geneog weed liggen om de hele 3e wereldbevolking te voorzien:).
nouhou!!!!!!!!! ik wil oowkkkkkkkkkk

maar alleen blowen is saaaaaaaaaai :(
Hehe, kom maar langs zou ik zeggen:D. En als je geneog blowt, zie je vanzelf allerlei dingen!!! Bijv. kabouters. Maar dat is weer een ander verhaal;).
ja ehm moek helemaal naar zuid-holland voor een jointje, naja maybe next time dan :)
geen mensen dichterbij met jointjes?? , whehehe
Ok, dan zal ik maar het kabouterverhaal vertellen voor de thuisbljivers van deze avond:).

Het gaat over kabouters, en is echt gebeurd!

Het was dus hetzelfde weekend als waarin ik die la met warm water had gehaald samen met Summy.... [Maar dat is weer een ander verhaal, en komt straxx misschien nog wel:)] Het was een uurtje of 1800 Damien en Summy waren beide al weg, en ik ging ook maar eens.

Kom ik op het station aan rijdt mijn trein net weg, dus ik naar het andere spoor, rijdt die trein ook weg... Dus ik moest 45 minuten wachten... Dus dan maar van mijn laatste weed een joint gebouwd. Ik had er ook wel 2 van kunnen bouwen, maar ik hou van sterke jointjes . Dus ik lekker en tegen een uur of 1900 de trein.

Zit ik lekker in de trein, beetje uitgeteld van afgelopen 3 dagen. Zit ik daar dus, is er opeens een kabouter die tegen me begint te praten. Ik had zoiets van neej dat kan ni, dus ik negeerde het maar....

Maar hij bleef dus maar door praten en praten en praten. Dus ik ging toch maar naar hem luisteren. Bleek dat ie een wetenschapper was die bezig was met een belangrijk experiment. Hij moest een mens en een kabouter gaan klonen om een nieuw ras te krijgen. En daar had hij uitgerekend mij DNA voor nodig.

Maar goed... Mijn DNA krijg je niet zomaar! Dus die kabouter bleef maar praten en praten en praten. Op een gegeven moment pakte ij er zelfs een vel papier bij, en begon hij te tekenen. Eerst helemaal links tekende hij mij. Vervolgens tekende hij een kabouter, en toen die kruising.

Whehehehehe, dat zag er echt ni uit . Heel vaag, ik kan nie goed uitleggen hoe "het" eruit zag, maar was gemiddelde lengte van een mens en een kabouter, had veel haar en was donker en zag er heel erg vaag uit geloof ik.

Ja en toen... Toen was die kabouter netzosnel weg als ie er was. En zat ik daar mnaar in die trien van He? He? He? maar toen begon iedereen me een btje aantekijkenv an wat zit jij nou te praten??? :D:D:D.
whahaha, waziggggg
Damn wat is dat nou weer voor een verhaal StefanH????
%) %) %)
hoe komt ie er op he
haahahahahaha
heej carlo?? zag ik jou toevallig nie op shockers ofzo, ik liep bijna teguh jou op bij die meeting ofzo omdat ik iemand aant zoeken was.....
:vaag:
was trouwens bij dat id&t geval
Wat een verhaal he! En het is geeneens verzonnen:D. Volgens mij moet ik me hersens echt eens laten nakijken:D:D:D.
Hey Stefan!!!

Wat ben je weer op en top VAAG!!!

Ik zit ook thuis me te vervelen!!!
Ik ben dus ook heel zielig :):):)
Hehe, altijd he Maiky:P.

Is je zusje ni thuis, dan kom ik ff langs ;).
Kunnen we met zun 3en samen heel erg zielug gaan doen:P.
ja, die is toevallig thuis ja, Kom je dan ff langs. We hebben alleen geen cake in huis!!! Die moet jij dan maar ff mee nemen :P:P:P
Hahaha, ja ik pak de fiets en kom wel ff langs:D. Als ik zou weten hoe ik moest fietsen:P.
2 H@rdhousefreak> Ik was op Shockers en het zou best kunnen dat we ff handjes hebben geschud. Maar kan me het ff niet meer herinneren, de meeting was ook zo fucking druk %)
naja jou kon ik nog wel herkennen haha, voor de rest week er nie zoveel meer, ja een paar dan , maja het was idd erg druk. dit was ook me 1e meeting dus ik weet niet hoe t er normaal aan toe gaat, dat zien we dus nog wel :D
StefanH 4 mei 2002 21:59
Wat een verhaal he! En het is geeneens verzonnen. Volgens mij moet ik me hersens echt eens laten nakijken
-----------------------------------

Met jouw hersens is nix mis hoor stefan, die kabouter spoorde gewoon voor geen meter (een kabouter en een mens klonen voor 'n nieuw ras?? %-) )
nog 1 uur en 10 min. en dan SJOKKURSSSS op id&t radio :D
naja als t gelukt is met opnemen, ken je me ook een keer lief aankijken, stiekem 100 euro in me hand drukken en dan wil ik ze wel sturen hoor :D
hey princes ik kom ff langsblowen woon in je stadje :P
oh das nog beter stefan, rekening nummer 69533..
:D
steun het robfonds...
eneh je ben wat laat cenobite, princezz is al een anderhalf uur geleden weggegaan
hey, ik was ook alleen :S en dan ben je net lekker bezig achter de pc.... loopt ie vast :'( word je ook niet vrolijk van zeg.
en vandaag ben ik de hele dag alleen. ik hoop dat de zon gaat schijnen of zo. kan ik buiten gaan lamballen.

(K)
mijn avondje was nog best wel gezellig :D

heb gewoon 11 uur geslapen vannacht hehehe

:D
(K)
tot 500 achter PF gezeten
Heej, ik leef ook weer:D. Lag er geloof ik rond 0100 in. Best wel vroeg voor mij:D. Normaal heb ik dan nog een uurtje of 22 te gaan :).
snikkkkkkkkkkkk :-( :-( :-( ben ook helemaal home alone en ik voel me al zo alleen.....
wat een cool verhaal steef. die kabouters zijn gewoon evil, ze willen de wereld overnemen. kijk maar naar dr evil uit austin powers. ze ZEGGEN wel dat het een film is, maar volgens mij is dat gewoon de generale repetitie!

:P

overigens kan ik hier ook wel een vaag verhaal neerzetten. nu we toch bezig zijn.

ging blowen met een maat, ik zou eigenlijk ptje doen (en hij blowen) kon ie ook eens zien hoe het was, was helaas mn ptje kwijt (grrrrr) dus toch maar blowen

biertje uit de avondwinkel erbij, en blowen maar. was een lekkere joint, goed op gang, en supersterk (doe die gast altijd). na een halve joint de man was ik dus superstoned, zware trip enzo, echt cool. ik keek in het bierflesje, zag ik de reflectie van een overkomend vliegtuig (we zaten buiten). dat veranderde in een soort ruimteschip (3-hoekig), vette 3-d effecten, en dat allemaal in dat flesje. later ging ik nog zo een primitief tekenfilmpje in het glas bekijken (met paddos heb je x-box kwaliteit:D:D) en later nog een computerspelletje ZEER actief gespeeld.

en die maat van mij zat me toch vaag aan te kijken hehe:D

zo klaar:)
Zo ik ben er ook weer!!! Ik net uit m'n nest. :bloos: Het enige wat ik vandaag gedaan heb is motorsport gekeken en slapen. Eigenlijk wel zonde van m'n dag maar het is ook zo'n klote weer. Wat ik vanavond ga doen??? Waarschijnlijk weer tot een uurtje of 1 of 2 internetten tot dat ik weer moe ben. Maar het is hier toch altijd wel gezellig ben je ook niet meer zo in je remie :D
ik ben elk weekend alleen!! hoe is dat :D

me ouders staan op een camping vandaar!