Partyflock

Wie gaan er naar lloret de zomer?

 
Hey People,
Wie gaan ernaar lloret de mar deze zomer.
Ik ben daar 2 maanden aan het werk(Juli en Augustus)als propper(propaganda people) net zoals vorig jaar. Ik en Tha God(maarten) werken voor moef ga ga. We zijn daar met 8 man daaro. Wie gaat er heen misschien kan je ons opzoeken en valt er wat te regelen voor jullie.
We willen daar overigens feesten(Echte Hollande Hard Style) organiseren voor Moef gaga....Wie intresse?
Ja, zo is het maar net tha master. Dat worden zwaar vette feesten daaro. Nog beter dan Colossos! Over Colossos gesproken... Wie heeft vorig jaar Gigi d'Agostino horen draaien daar? Die was echt supervet en vet stampuh!
Hey Gast, wij gaan daar rulen en party's bouwen!
Moef gaga..whahaha wasda voor naam :D
Moef gaga is een dicotheek in de hoofdstraat bij st. Trop. Het is 1 van de best lopende tenten in Lloret, wordt altijd keihard gedraaid zou zeggen kom ff kijken of spreek 1 van ons aan op straat als wij dat al niet bij jou gedaan hebben.
Jah, Moef Gaga, was wel relaxed vorig jaar (zelf zat ik in Blanes en oom effe de HEE HOO tenten te ontlopen gingen we naar Lloret, waar er nog meer waren BtW) vooral die bar boven op het dak is relaxed als je helemaal warm en uitgeput ergens wilt chillen.
dacht dattut een naam van een persoon was haha..maaruuh..ik ga nie naar lloret toe ;)
Moeg ga ga betekent iets met dronken mans blabla een gezegde in Spanje geloof ik maar degene die het precies weet is Tha God.....
hmmmzz..ik ben spaans..maar heb nog nooit van moe gaga gehoord hoor :D
Moef en gaga zijn twee woorden. Moef is van 'move': dus bewegen voor de oplettende lezers onder ons en Gaga betekent in het Duits dat je helemaal gek in je hoofd bent. Dus zo ontstaat de naam moefgaga
Yo nou lezertjes weten jullie dit ook weer nu weer tot het onderwerp trug wie gaan er naar lloret??????
Okeee :) heb weer iets geleerd hehe :p
Ik kom dan zeker wel effe langs! :D

Ennuh, met gratis drank valt wel iets te regelen he? ;)
ik wil ook op vakantie!!!!!!!!!!!!!:bounce:
ik kom ook zeker langs!
ben er de 2de week van julie samen met een vriendin :D

(K)(K)(K)
Ik ga ook, maar niet in Juli of Augustus :s