Partyflock

Belasting teruggave

 
Woehoe ik heb mijn belasting teruggave gehad netjes en wel op mijn rekening, hoef niks te betalen, krijg alleen maar :D , heeft iedereen dat ofniet???
Door die fucker van een oude baas van mij moet ik nog een tijdje wachten... denk wel dat dat een keer in augustus komt :@

Heb namelijk nog steeds geen jaaropgaaf gehad en dit kan ik pas melden bij de belastingdienst vanaf juni... Ook mijn laatste loonstroken heb ik niet gehad... klote dus... maar ja wat in het vat zit verzuurt niet :D
pff ik heb het ook nog niet gekregen..­ wle blij als ik het heb..­ koop ik gelijk een nieuwe CAM
ik ook nog niks gezien! waarschijnlijk voor 15 mei! en 21 mei moet ik mijn vakantie volledig betalen dus precies op tijd!
ik heb nog nix.....:@
Ik heb ook nog niks terug.­ Goede vriendin van mij wel.­ Dis het komt er aan.­ Ik krijg 619 Euro terug!!! Leuker kunnen ze het niet maken!!!
moet nog invullen
ik heb 6 weken terug alles ingeleverd! nog niks gehoord! maar krijg wel 1053 terug! wordt een goeie zomervakantie!
Yess vandaag binnen gehad ja..­


Alleen iets minder dan ik had verwacht maar ja toch zomaar weer 375 eurootjes dr bij
Ben ik nou de enige die moet bijbetalen?
Ben ik nou de enige die moet bijbetalen?
--------------------------------------

als je meer dan ik geloof 20000 gld hebt verdiend moet je inkomstenbelasting betalen dus... het wordt verrekend met de loonheffing die je terug zou krijgen.

Ik heb btw alles 3 weken geleden al gekregen, had t gelijk ingevuld en verstuurd per modem toen het kon. Ben 331 eurootjes rijker:)