Partyflock

wat je al niet kan doen op een gewone donderdag avond

 
Nou, hier ff iets wat ik ff kwijt moet.

Ik was bij Pred@tor(jeroen) en wickeddavie(david) was der ook. we besloten om ff een stukje te gaan lopen en daar een flat in te gaan (gewoon met bankpasje zo'n leuke deur open maken) en dan daar helemaal op de bovenste verdieping een joint te roken

Daar aangekomen met de lift lopen we richting het balkonnetje. David schrikt zich opeens de tering, want der zit daar gewoon een duif te slapen, dus wij lopen der voorzichtig omheen en gaan ergens zitten om een joint te roken.

Toen de joint op was, zegt david opeens, hey, de duif. Dus wij allemaal lachen omdat die duif der nog steeds zat. En opeens komt geloof ik jeroen met het idee om de duif te vangen. Dus wij lachen en toen opeens kregen we het idee om de duif te vangen bij iemand op de deurmat neer te zetten en dan aan te bellen (net alsof je een weeskindje voor ze deur zet)

Nou, en toen kwam jeroen opeens met het idee, "dan leggen we der een briefje bij, groeten uit finland" Hoe die der op komt, mag joost weten, maar ja, we hadden geen pen, dus dan alleen maar die duif voor de deur zetten :)

naja, lift gehaald, duif gevangen, op de deur mat gezet en met de lift naar beneden :)

Dat was zo ongeveer het verhaal :)
kwam er een olifant met een lange snuit, en die blies het verhaaltje UIT :)
Ja, zoiets ja :)

Maar ja, laten we zo zeggen, je had der bij moeten zijn :)
Dat soort dingen zijn altijd echt MEESTERLIJK. Ik ken dat wel, ik heb een keer met een groep vrienden van me toen we van de kaart waren een hele nacht door een of ander dorp gelopen en van die stomme geintjes uitgehaald :P.
Nou, hoe het afliep, we zetten de duif voor de deur, we belde aan, we rende naar de lift die klaar stont, snel naar beneden, beneden aangekomen iets tussen de lift gedaan zodat die persoon niet met de lift achter ons aan kan gaan (is namelijk een nogal pissig persoon)

Wij lopen beneden weg, en die man stond te gillen en schreeuwen vanaf ze verdieping en toen gingen we maar ff snel naar huis

en hoe het met de duif is afgelopen, wee tik eigenlijk ook niet

maar volgens mij sta je wel raar te kijken als der om 11:30 's avonds opeens een duif voor je deur staat te wachten
Kijk... hier heb ik wat aan!
Leuk verhaaltje, maar snap wel wat je bedoelt.
Vaak is het heel grappig maar daar moet je gewoon bij zijn geweest want als jet het later verteld is het niet grappig voor diegene die er niet bij was.
Maar was grappig!
hahaha, mafkeessie!!!!!
als hij de duif maar niet van zo hoog naar beneden heeft gegooid!!!
Neej, dat denk ik niet

Wij hadden ook al allemaal dingen bedacht die we met die duif konden doen.

- laten schrikken en kijken of ie op tijd wakker word voor dat ie beneden is
- een tie-rip om hem heen binden en head first naar beneden laten vallen
- gewoon laten slapen
- los laten in de lift

Maar ja, deze oplossing leek ons toch het leukste

en vooral omdat ik een dierenvriend ben, is het lullig om hem head first naar beneden laten vallen
Hahaha, was dat diezelfde flat waar wij toen gezeten hebben??? Waar je dingen naar beneden gooit, die dan een half uur alter ontploffen als je het alweer vergeten bent :D.
:S oh...nou uhh...de duif sliep hoor!
inderdaad stefanH

Das precies dezelfde flat

Alleen hoorde we nu niet kikker geluiden bij mensen

Dus de conclusie is, jij maakte het rare geluid :)
hahaha aprachtig hadden jullie bij mij moeten doem...ha dik nu dus een duif als huisdier gehad............lief beestie...whehehe :D
hehe, naja, ik wil ook wel een duif bij jou voor de deur zetten en daarna bij jou op de koffie komen

kuzzie voor jou
Vanavond gaan we terug naar die meneer, en dan gaan we zeggen dat het ons spijt........kan je toch niet maken man; een duif voor de deur zetten ;)
Neej, ik was het zoiezo niet, volgens mij was jij het, tenminste, in het begin was jij het, en daarna was het jeroen

En ehh, david, je heb gelijk, we moeten onze excuses aanbieden
ja man, kan je toch niet maken man? en dan al die bijkomende kosten van de dierenambulance, het onderzoek van de recherche naar de daders, uitvoerig buurtonderzoek..........tel maar op, kom je zo op 2 euro 50
===>ja man, kan je toch niet maken man? en dan al die bijkomende kosten van de dierenambulance, het onderzoek van de recherche naar de daders, uitvoerig buurtonderzoek..........tel maar op, kom je zo op 2 euro 50<=== en natuurlijk het traumateam!!!
trauma team, voor ons, voor de duif, of voor die vent