Partyflock

Gefilmd worden op feesten

 
Het lijkt mij op zich wel leuk om mezelf later op tv terug te kunnen zien, net als dat ik het leuk vind om achteraf partypics te bekijken. Het gefilmd worden zelf, als ik sta te dansen, vind ik kut. Ik weet me dan niet zo goed meer een houding te geven. Maar dat heb ik ook als er een paar mensen uitgebreid kritisch naar me staan te kijken als ik sta te dansen.

Op feesten als Trance Energy wil ik niet eens op de video. Daar staat altijd zon horde mensen voor die camera gaaf te doen en te dringen om een plek, dat ik het ronduit genant vind. Daar wil ik niet bij horen.

Vinden jullie het leuk om gefilmd te worden op feesten?
Ik ontwijk het liefst altijd alles. Maar binnenkort moet ik er maar eens aan geloven om hier een keer een normale foto op te knallen.
ach, geflimt, cool toch, kun je ff laten zien hoe gek je bent :0
heb jij daar een camera voor nodig??
ik vinnut altijd leuk om gefilmd en gefotografeerd te worden... Alleen ik ga niet speciaal ervoor lopen springen.... maar als t zo uitkomt vind ik t niet erg!!
Foto's op PF vind ik wel cool, maar mijn gare kop uitgebreid op TMF zou ik niks vinden.

Ik weet nog dat ik op TE een beetje vaag rond liep en dat ik ineens tegen een enorm felle lamp opliep, zowat mijn hoofd stootte en dacht WTF.....Fuck dat is een camera :-P. Is gelukkig niks van uitgezonden, hoewel ik wel erg benieuwd ben naar de extreem verbaasde blik in mijn ogen :-D
Op de foto vind ik wel grappig, maak zelf ook meestal foto's.
Maar op de film vind ik maar niks...
En ga er al zeker niet expres voor staan huppelen.
vorig jaar gefilmd op shockers. Vond ik dus ech niks!!! Ik heb weken lang van allerlei vreemden aan moeten horen dat ze me op tv hadden gezien...
ik sta op de dvd van IC, hoewel ik hem zelf nog steeds niet heb gezien :-D maar ja daar ben ik zoooo onherkenbaar dat alleen mensen die weten wat ik toen aanhad me zullen herkennen :-)
Ik hoop altijd dat ik lekker waus op de film kom en dat me moeder me dan ziet op TV.
Ken ze zien hoe lief der zoontje is!!
WHEHEHEHEHE!!!
met mijn werk wordt ik weleens gefilmd bij evenementen (kunnen ook feesten zijn) en dan vind ik het niet erg.
vroeger ben ik bij de opening van MW op tv gekomen met mijn kop, toen vond ik dat nog leuk. nu ontwijk ik de camera het liefst, doe maar foto's :vaag:
foto vinnik ik nie erg, maar dat licht van die camera in je porem moet ik nie hebbe :S
2 mixie: je staat ook op de dvd van de laatste TE met fluffie samen.

Ik vind het wel grappig om mezelf terug te zien op tv. Ben pas nog op tmf geweest aflevering van Trance Energy 16 feb '02.
De camera stond plots voor mn neus en ik was al aan het dansen dus dan duik ik niet weg.
Groetjes
Op de foto vind ik wel leuk, die zijn meestal wel grappig om terug te zien. Maar ik hoef echt niet met mn gare kop op tv. Als ik een camera tegenkom op een feest dan loop ik dus echt wel ff ergens anders heen.
Ik ben een poosje geleden naar TMF The DJ's geweest in de <<O>> in Arnhem! Daar liepen 4 lui met camera rond! Dat was echt vreselijk! Ik klap dan altijd helemaal dicht, wordt rood en ga stil staan! Foto's vind ik niet zo heel erg, maar gewone aandacht vin ik het lekkerst! ;)
Ik was op dance-valley 20 min lang gefilmd en op innercity ook maar idd vind het beter als je gewone aandacht krijgt!
(K)
Was altijd heel erug op de eerste Impulz feesten...Kreeg je weer vol een felle lamp op je smoel...zeker niet relaxed!!
kwas laatst een oude video aan het kijken van tmf hakkuh zie ik mezelf ineens voor bij hupsen, dat was toch wel weer van een jaar of 6 geleden!!!

das wel lollig vond ik toch wel,
dat vind ik zou by the way zo irritant van mensen. die staan de hele avond sjaggie voor hun uit te kijken, en dan komt er zo'n camera, en dan zie je ze springen en gekke bekken trekken zoals ze nog nooit tevoren hebben gedaan! :frusty:
ik ga er niet speciaal voor lopen springen. als die camera toevallig komt, naja jammer dan. ben al een paar keer op tv geweest en als je jezelf dan terug ziet, denk je....aaaaaaiiii, why me!!
hmmm moet ik toch maar is een dvdspeler aan gaan schaffen %-)
Op Qontact kwam er ook zo'n camera langs, maar voor mij hoeft dat niet zo nodig! Mochten ze me filmen okay prima, maar ga er niet speciaal heen ofzo %-)
mja nooit problemen meegehad
dacht alleen de laatste keer dat het bekende filmmakers waren

(not) resultaat te vaak op de universiteitstv geweest (jawel door heel nederland :( )

hehehehe :P
Ik ben echt zo iemand die camera- en fotogeil is. Als er mensen met een videocamera of digitale camera rondlopen spring ik er altijd minstens een keertje voor :)
mij nie gezien en mij zul je ook nie zien