Partyflock

Je beste Daad ooit?

 
Wat is je beste daad ooit?

De mijne is dat ik een x in Spanje een aanranding en mogelijke verkrachting heb gestopt.

Nog meer Heroes?
Het is aanranding lieverd :P

Ik heb een omaatje voor een bus weggetrokken, dus haar leven gered.
Ik heb bij mijn vorige werk een aantal mensen gered die in een brandende auto vast zaten ...
En een paar mensen gereanimeerd en die weer het leven in geblazen :)
Heb der zelfs een oorkonde voor gehad :) Trotse ikke :)
aanranding staat er hoor! Goed lezen Nut!:P
hmm kan me 1 ding herinneren, en dat is dat ik in kos een outgegane meid bijgebracht had, was 40 graden of zo, ze had de hele dag bijna niets gedronken en niet gegeten, hoe dom kan je zijn:S
Hee, ik baalde er al van dat ik niks heldhaftigs van mezelf kon bedenken. Ik heb ook een keer een vriend naar achteren getrokken die met zijn dronken hoofd anders onder een tram was gelopen.

Het was alleen wel een hele kleine moeite.
Volgens mij heb ik nog nooit iets egt heldhaftigs gedaan.... Wel een keer een helemaal freakend meisje die ergens in een hoek lag te stuipen naar de EHBO gebracht... Toen zei de broeder dat het heel goed was dat ik haar had opgeraapt omdat ze anders niet wisten wat er met haar gebeurd zou zijn...

Em Boef... Goed man... thumbs up 4 u!!! :kusje::bloem:
Emilio 3 mei 2002 10:49
aanranding staat er hoor! Goed lezen Nut!
---------

Grrrr Emile, jammer dat er niet zoals bij s2d bericht aangepast staat.
2 Fairy

Thx Toppertje (F) :kusje2:
'k was een keer als tweedes bij een ongeluk waar een gozer met een brommer op een paaltje belandde en er erg aan toe was... deken overheen gelegd en op ambulance gewacht enzow.. maar dat vind ik nie heldhaftig.. is gewoon normaal dat je iemand in nood helpt als dat in je vermogen ligt.. toch??

Gozer heeft het toen overleeft maar jaar later issie als nog overleden .. toch nog aan gevolgen van dat ongeluk.. :S
Idd Nut dat zou beter zijn! Ik ben wel zo FAIR om toe te geven dat ik foute spelling had!
beste daad ooit? hmmmm...ik weet niet, zoveel denk ik. Gewoon mensen een goed advies geven of zo. Of lid worden van het Wereld Natuur Fonds.

Ik heb ook een keer 112 gebeld toen er een politieauto vreselijk hard werd aangereden door de metro...was voor m'n deur, maar toen ik aankwam was het al afgezet door andere agenten, dat ging echt vreselijk snel!
jongen op Hellraisor naar de Ehbo gebracht en de hele nacht bij hem gezeten, van alles geprobeerd, volgende dag was ie in het zieken huis overleden...

In de vechtsebanen zagen mijn vriend en ik dat er een jongen totaal in elkaar werd getrapt door 2 hele grote kerels!!!! de jongen lag bewusteloos op de grond en ze bleven maar op zijn hoofd trappen, mijn vriend wilde ertussen springen maar hij is ook maar een kleintje vergeleken bij die achtenlijke boomstammen, dus heb ik hem tegen gehouden en ik heb meteen securetie laten halen door iemand, ik heb staan schreeuwen tegen die gasten , maar kenbaar vonden ze het leuk om iemand dood te trappen, gelukkig kwam er snel hulp en werden ze lekker gepakt, de jongen is er geukkig levend vanaf gekomen...

toen ik nog op school zat heb ik het een keer opgenomen voor een heel zielig jongentje (zo'n klein mannetje met beugel en brilletje) hij werd gepest door een groep turken en daar was iedereen bang voor toen heb ik mijn schreeuwbek open getrokken en gezegt dat het mietjes waren en dat ze iemand van hun eigen lengte moesten zoeken, toen werd ik de volgende dag bedreigt met een mes, 1 jongen in die groep heeft mij toen geholpen en die achtelijke praatjes makers gesust, dus daar was ik ook weer vanaf

ik kan er niet tegen als ik zoiets zie, ik kan nooit mijn mond houden, maar ja ik zou ook een keertje de verkeerde tegen kunnen komen en dan ben ik niet blij!!!!
houspauzinnetje:

was dat toevallig op de eerste hardcore resurrection in de vechtsebanen???
Ai, iets heldhaftigs ofzow. Ik heb mn ex geholpen toen ze werd lastig gevallen door marrokanen in de kroeg. Maar dat was geen moeite ofzo.
ik ben samen met Schizophrenic een /\
toen we 15 waren gingen we zwemmen in t kanaal en springen van een kippebruggetje, duiken kom ook wel maar aan 1 kant van de brug , een jongen dook heel stoer van de andere kant af en kwam niet meer boven. Eerst dachten we aan een grapje maar toen t wat lang duurde sprong ik erin en vond hem op de bodem, naar boven gehaald en omdat ik hem niet goed vast kon houden pakte ik m maar bij zijn haar. Bij de kant aangekomen legden we hem neer en begon hij te hoesten. Hij gaf mij een klap voor me bek omdat ik hem aan zijn haar getrokken had , wat hij niet meer wist is dat hij opde bodem gelegen had. Toen we dat vertelde schrok hij wel ff en verontschuldigde zich.
Het incidentje heeft ons trouwens niet weerhouden om vaker daar te zwemmen :D
ik ben samen met Dj Panoz een /\

Daar heb je heel veel moed voor nodig ;)

van de rest is het ook moedig hoor :D
ik ben woensdag aan het werk gegaan
ik heb mijn neefje gered toen ie bij me achter in de tuin in het zwembad was gevallen!!!!
Ik heb gister zelf mijn boterham gesmeerd..! :Dtrots:D Met pindakaas!
wauw dat is wel een hele heldendaad!
ik redt altijd dieren die doodgemaakt worden in de dierenwinkel...bv hamstertjes met ontstoken oogies ofsow....en die naar de slangen gaan


kheb nu dus een hele dierentuin thuis
ik help regelmatig ouwe dametjes oversteken, ik woon op de rozengracht in amsterdam en das een zeer drukke straat, ik help die oudjes dan wel.
ook een keer een gast onderuit getrapt wie langs me rende, die had een vrouw achter zich aan, die had ie dus gerold van haar portomonee.
die gast heb ik nog een schop na verkocht ook.