Partyflock

voel me zo.......

 
alleen,is saai hoor zonder vrienden,pffff en dan woon je nog in een kut stad waar geen zak te doen is!Ben je nog ontslagen ook.pfffffff ik wil hier gewoon weg!!!!!!!maar waarheennnnnnnn????????
wist ik het maar!!wilde het gewoon ff kwijt sorry
%):bah::s

(K)
ach joh daar zijn we voor hoor :)
pf of msn maakt allemaal nie uit :)

waar woon je ergens dan?
gorinchem,wat een klote stad is dit zeg,geen eens een normale discotheek of zo iets:bah:
heb helemaal gehad hier,en dan kom je ook nog eens je ex tegen waar je 6,5 jaar mee heb gehad(is wel 2 jaar uit maar toch)ik moet me gewoon inhouden zal hem zo'n klap in z;n bek willen geven
kom maar gezellie naar ome pulzy in Utreg :p :p :p
Hey, da's niet zo leuk voor je.... heb je echt geen idee waar je zou willen wonen? of werken? wat heb je eerst gedaan??
Hey Wijffie... Da's nie zo mooi... Tis wel doffe elende allemaal bij de PFers...!!! Maar we slepen je er wel doorheen!!!
Waar zit je nu dan?? Misschien zijn er wel PFers in de buurt... Anders kom je straks om 19.00 naar de Andersom in utreg een blowtje mee roken!!!
Kusje!!
ik werkte in een magazijn,maar ze hebben me gewoon ontslagen en ik zit nog wle in de ziektewet????en ze hebben geen eens ene reden gegeven die weet ik wle zijden ze na lekker makelijk.tssss maar ik krijg ze nog wel!!!!!zit heus nie voor mn lol thuis hoor.en ik kan nog geen ander werk zoekne omdat ik oficeel nog in dienst ben,wat ene gezeik allemaal,wil gewoon over nieuw beginnen,nieuwe plaats,nieuwe vrienden,nieuw werk en het verleden afsluiten!!
je mag bij mij wonen in amstelveen lekker dicht bij de stad en altijd gezellig!!!
(k)
mmm, volgens mij mogen ze je niet ontslaan als je in de ziektewet zit.. kun je niet naar een rechtswinkel gaan voor legal-advice??
dan kom je bij mij hiero wonen :)
Klinkt beroerd zeg. Ontslag als je in de ziektewet zit kan volgens mij ook niet. Werk van maken! Geef die klap op zijn smoel en verhuis!
Party on!
ja presies mag dus nie ontslagen worden als je in de ziekte wet zit,mare ikke ben lid van de fnv bond dus ik heb het bij hun neergelegd dus ff afwachten,maar ja weet je er is nog ene probleem ik heb een "realtie" met mn chef gehad dus nou denken ze dat ik daarom thuis blijf??????na mooi nie dus dat is in juli uit gegaan omdat ie ging trouwen oke is nei leuk maar denk je nou echt dat ik om die eikel thusi blijf??????na mooi nei dus.

maar ik word hier flink deprie van en wil alleen nog maar FEESTEN!!!!!!!!

(K)
dan moet je dat ook proberen voor elkaar zien te krijgen :-)
whooaa gorichem is saai jah
alleen de bioscoop is we relaxed
lekkere grote stoelen achteraan :)

mja en ik weet hoe het voelt om alleen te zijn
heb het zelfde probleem hier hoor :(
SoOoOoOoO heb je er weer een vriendinnetjuh bij! :)

Kus
na vind je de bioscoop is ook niks aan saaaaaaiii
Als je denkt dat Gorinchem saai is ken je Almelo nog niet!!
lol
GORINCHEM?? :S
ik werk er vlakbij en toen ik er voor 't eerst kwam dacht ik echt van AAAAAARGH WAAR BEN IK NOU WEER TERECHT GEKOMUH :S :S :S

je zit daar geloof ik gewoon echt VAST in dat gat he....'s avonds geen treinen meer die kant op enzo......
Gewooon naar Rotterdam verhuizen joh, altijd wat te beleven :)

Ben bijna 2 jaar geleden verhuisd van Maastricht (nouja, is een iets groter gat als Gorinchem natuurlijk :D) naar Rotterdam, om de redenen die jij noemt: er was gewoon geen zak te doen, voelde me er kut en er was nix te beleven en was het heeeeelemaal zat daar!! Verhuizen naar r'dam was 't beste wat ik oooit heb kunnen doen ;)
Als ik in 't weekend om 00.30 uur ineens denk van AAARGH IK WIL WEG, dan spring ik in de metro en een kwartier later sta ik ergens te stampuh :bounce: :)
Soms, heb je dat gevoel wel eens ja. Klote is dat.
en dan dat pasjes systeem in gorichem whaha
pak je koffers en trek bij me in :P

kunnen we samen alleen zijn %)

en hier is het iig veeeel gezelliger dan gorichem
ja idd dat pasjes systeem is helemaal waardeloos.ja weet je ik heb gewoon het lef nie om naar ene andere stad te verhuize.echt ik wil zo mn koffers pakken en weg,maar waarheen.bv ga ik naar nijmegen of rotterdam maar ja grote vraag is en blijft krijg ik het er naar me zin?maar ja aan de ne kant dat is een risico die je moet nemen.