Partyflock

Hoe hebben jullie koninginnedag overleefd???

 
Hoe hebben jullie koninginnedag overleefd??? Ik kwam gisteravond thuis, nadat ik zaterdag weggegaan ben. Ik ben overal en nergens geweest. Zo sta je op Q-base, zit je bij iemand thuis, lig je ergens met zun 2en in een achterbak, ben je aan het winkelen, zit je weer bij iemand anders thuis, sta je op Multigroove, zit je ergens in een kraakpand, sta je in Adam, zit je weer bij iemand thuis. In iets andere volgorde alleen:).

Alles is echt vet anders gelopen dan verwacht:D. Hehe, maar eindelijk thuis is best wel weer eens lekker aan de ene kant. Toch is het vet vaag hier:vaag:. Klopt nog niet veel van. En ben best nog wel moe! En heb al best wel veel vage acties gehad sinds ik weer thuis ben:D:D:D. Morgen maar weer eens proberen door te gaan met mun normale leven :D:D:D.

Enne... tja... pfff... verder weet ik het ook ff ni meer:D.
Ben naar Arnhem geweest...was wel kikke daar...GEZELLIGHEID zeg maar...

En NU weet ik wat ik wil...Ik wil bij zo'n groep trommelaars die de hele dag met zijn 20-en een beetje ritmes maken...Maar dan wil ik de BASS, want dit tempo schoot nie op verder errug gaaf...:bounce:

En STeFan...doe nou's normaal joh...;)
Weinig boeiends gedaan op koninginnedag...
we hebben het einde van koninginnenacht en het begin van koninginnedag om 10 uur 's morgens ingeluid op Schiphol met een Whopper en daarna was ik ineens zo verrot dat ik de rest van de dag in bed heb doorgebracht tot een uurtje of 17 :S
Ik zou maar een beetje oppassen met jezelf..

Niet lullig bedoeld hoor:-P Ik zou het niet trekken
nou mijn weekend was ook een beetje te lang maar ik leef nog en zit achter me pc tje te netten heheheheheheheheh
JaaaaH inderdaad StefaN!!!
Was echt vaag om in ene weer thuis te zijn.
ik snapte er vanochtend helemaal niks meer van, k was helemaal in de war :S
zit je in ene weer alleen thuis en alles is weer normaal :S moest ik ook ff aan wennen :S:S:S

maar was wel lache afgelopen dagen! ;D
Waneer gaan we weer onder een krant slapen??
18 mei damien??? Na hc vs tr the final??? Maar dan mag Spoilybe niet weer mijn huis jatten:(.

En je weet toch dat ik ni normaal ben B&B. EN ILT gelukkig trek ik het wel:D:D:D.
Something bout those little pills :P
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
zaterdag naar hardcore vs. terror. ik ben NIET naar multi-grove geweest, dat zuigt namelijk vin dik. dinsdag overdag de stad in en ff bij de item geweest. 's avonds naar raveworld in heerlen. ik ben niet waus geweest want ik vind niet dat je pillen nodig hebt om koniningendag te vieren. ik heb me heel erg vermaakt. verder wil ik zeggen: BEA, je kut stinkt!
Ik ben helemaal op...

Zaterdag naar Shockers geweest, 's morgens om half 10 in mu nest, 's middags om 13.00 weer present zijn in het stadion (psv moes voetballen) daarna weer ff me nest in geweest. Zondag avond flink stappen... Maandag beetje relaxen, en 's avonds naar Qontact Eindhoven... En dinsdag rond half 9 thuis en om 14.00 de bus pakken naar Eindhoven om daar naar Laidy Aida & Acid Junkies te gaan... Daar overdag een soort ephedra gehad... Maarja... Niet echt iets van gevoeld... tot 's nachts 4.00 wakker gelegen in mu nest en toen vanaf 6.00 weer...

Maarja: HET WAS GAAF!!!
ik ben lekker saai naar de kermus gwees in dhaag
mah heb wel lekker een hele mooie witte tijger gekrege van de schiettent dus ben helemaal blij
gesellug gehad met een lieve jongen
ech sown vakantiegevoel owk
lekker zonnebril op owk al regende t steeds bijna whehe