Partyflock

Ik heb eindelijk de knoop doorgehakt ... :)

 
Oke, je kent het wel. Je studeert af. Je krijgt een leuke baan. Verdiend ontzettend goed. En alles gaat lekker. Je maakt op een gegeven moment promotie en dan ben je waar ik nu ben; Supervising Junior Manager bij een mooi groot ICT bedrijf. En ja, eigen kantoor, leiding geven over mensen die gemiddeld ouder zijn dan dat jezelf bent, Leuke auto ( gelukkig niet van de zaak, maar wel volledig onkosten vergoed ) en ga zo maar door.

Maar nu komt het...ik zit al een jaar niet meer lekker in mijn vel daar op mijn werk. En de rede is dat ik die heeele klote ICT wereld uitkots!!! Dan zit ik nog in het leuke gedeelte van digital consultanty, maar nee, dit is echt niet meer wat ik wou. Ik wou ergens anders naartoe en vorige week heb ik dan ook de knoop doorgehakt!!!

Ik ga wel bijna de helft minder verdienen ( maar goed, ik ben met een ander i-project gestart, wat dat compenseerd ) maar ik ga werken bij Martin Air als Pursor!!!!!! Het is wel heel wat anders, maar dan heb ik het tenminste wel naar mijn zin. En het is even heel wat anders. Ik ben vier toelatingsronden doorgekomen. En maandag 27 mei start ik met de opleiding.

Dus mensen, gaan we nog vliegen met Martin Air deze zomer, dan heb je kans mij als Pursor tegen te komen!!!

Maar zeg nou zelf. Je kan toch beter wat minder verdienen en met plezier naar je werk gaan. En veel verdienen en niet met plezier naar je werk gaan!!! Toch???!!!! :)
damnn dat is wel heel wat anders zeg! maar je moet doen waar je je goed bij voelt he :D
Successsss
geweldig vind ik dat: mensen die doen waar ze zin in hebben!! je leeft maar 1 x, dus fok geld, en fok status als je geen lol meer hebt :D

klasse beslissing!
Goed zo, lieverd!!
Ik zei het je toch... gewoon doen!
Daarom krijg je een hele dikke kuzzzzzzzzzzzzz van me!
(K)
Egt wel goed van je!!! :)
wens je heeel veel plezier en suc6!!

Xxx :bloem:
Stoer man, dan je daar de ballen voor hebt gehad. Werken doe je een te groot deel van je leven om het er niet naar je zin te hebben. Het lijkt me een ramp om op een gegeven moment een bedrijfsfeestje te krijgen voor 25 jaar trouwe dienst, en je dan te bedenken dat je het al die jaren helemaal niet naar je zin hebt gehad.

Nu maar hopen dat je nieuwe baan beter bevalt, maar dat zal vast wel.

Wat doet een pursor eigenlijk?
Goed joh, gewoon doen waar je zin in hebt!

Ik geef je groot gelijk, je kan altijd nog weer terug als je het niet meer ziet zitten!

Succes en veel plezier met je nieuwe baan
Hee peeps!!! TNX!!! Wel cool om allemaal te horen. Dat geeft je een verzekerder gevoel!!!

2 Koenie -> Pursor heeft in het vliegtuig leiding over het algehele cabinepersoneel, m.u.v. de piloot/gezagsvoerder. Dus ik ga ervoor zorgen dat alles goed verloopt in het vliegtuig.
Cool!!!
Goed dat je hebt gedaan wat je hart je ingeeft... Dat zijn namelijk meestal de beste beslissingen... die je neemt met je buik om t maar zo te zegge...!!
Veel plezier!!
Ben je nog uitvoerig gescreend, of waren er strenge eisen ivm 11 september? (ik ben zomaar nieuwsgierig)
Ik geef je groot gelijk kerel, beter wat minder centen maar met een smile op je hoofd naar je werk, dan iedere dag met lood in je schoenen naar je werk gaan. Zo blijkt maar weer, geld is wel handig, maar 't maakt niet gelukkig!
Respect Aaaaaight!

Goeie zaak man, maar kunnen we nou met jou voordelig drugs smokkelen?? Oe, en ik moet nog 3 juli naar Spanje heen, kun je me korting geven?
2 koenie ->

Ronde 1: Is het gesprek met PZ van Martin Air en word je ff tot je veters af ondervraagd.

Ronde 2: Gesprek met een Pursor en Supervisor Cabinepersoneel Martin Air waarin je gestest word in verschillende situaties.

Ronde 3: Gesprek met iemand van de Kon.Mar. en een psycho-test van een uur.

Ronde 4: Laatste gesprek met PZ, uitslag test en screening van de Binnenlandse Veiligheids Dienst.

En als je al deze ronde heb doorlopen met positief resultaat mag je eindelijk je contract tekenen en zo. Maar de eisen en screenings zijn sinds 11 september heel erg hoog geworden ja.


2 G-A-U-Z-Y ->

Hehehehehehehehehe!!!!!

LOL

:bounce:
dat is natuurlijk de beste keuze die je maar hebt kunnen maken...echt cool dat je die stap gezet hebt joh!!!

je moet nog zoooveel jaaartjes van je leven gaan werken, duzz zorg ervoor dat je er plezier in hebt, anders ga je je echt niet happy voelen....

En wat is nou fijner dan gelukkig te zijn in alles wat je doet :)

Succes!!!
Holyfuck, dat is inderdaad niet mis, met al die rondes
Mag ik je oude baan hebben!!?? :-P
2 ILoveTechno -> Weet je zeker dat je mijn oude baan wilt hebben???!!! Sollicitaties beginnen volgende week :D . En ik zit zelf in de commissie. hehehehe!!! :p

2 Koenie -> Dat klopt ;)
Dat probleem heb ik ook, ik zit overweeg ook om de helft te gaan verdienen maar wel een baan te nemen waar je op je gemak zit en achter je werk staat. idd ik werk ook in ICT . Ik kots ff met je mee , have fun met je nieuwe job.
2 acces -> Het is idd een moeilijke keuze. Maar ik stond elke morgen op, met weer de gedachte, nou daar gaan we weer!!! Maar mijn salaris is er bijna. Nee! Dat wou ik echt niet meer. Maareh, waar gaat jouw keuze tussen?! Ondertussen kotsen we ff fijn verder...
Good for you!!! je moet echt doen wat je leuk vindt, zeker op het gebied van werk, anders word je echt doodongelukkig! G'luck met je nieuwe job :-)

hihi... nu zit je voor je beroep de hele dag met je kop in de wolken :-)
Ik heb dmv me te bewijzen qua inzet en veel kennis op te doen, een hele goeie baan aangeboden gekregen bij de ABNAMRO op t hoofdkantoor, ( ruim 3 jr geleden ) met een voor mij gigantisch salaris, ten opzichte van me vrienden kon/kan ik alles doen wat ik wil, en een toen nog interessante baan. Nu doe ik dat werk dus een aantal jaar en heb alles al mee gemaakt , ik heb de functies bekeken die hierna volgen maar die trekken mij absoluut niet aan. NU heb ik zoiets ,net als jij , ik ga maar en over een week vang ik were een bak geld. Ik weet heus wel dat haast niemand fluitend naar zijn werk gaat maar de lol is eraf, en erin doorgroeien wil ik niet. Ik heb na gedacht over wat ik dan verder moet en ben begonnen aan een management opleiding dieik zelf betaal zodat ik niet afhankelijk ben van iemand. Met die management straks op zak wil ik een klein bedrijf waar ik goeie contacten mee heb uitbreiden met een totaal andere richting erbij , niet uitbreiden maar verbreden.De eerste gesprekken heb ik al gehad en ze zijn dol enthousiast erover . Zolang als het nog duurt hier, pak ik me salaris . Maar ga liever gister eruit , zeg maar. *kots :D*
Heej, beter man! Dat getuigd van big balls. Ikzelf zit ook in de IT. Ietsje lager niveau dan jij, ben 23 jaar en de enige netwerk-, systeembeheerder binnen dit bedrijf. Af en toe twijfel ik eraan of ik wel de goede stap heb gemaakt vanaf school. Een beetje hetzelfde schuitje als jij dus. Ik heb het nog wel redelijk naar mijn zin, maar soms loopt het niet helemaal lekker, wat mede komt door de IT-sfeer. Maar goed, mijn verhaal loopt nog aardig door :)

Maar klasse, zoals gezegd: Balls of steel! Ik hoop dat het vliegen je wel gode bevalt!
Moedige keuze!

2acces: Als je over 3-5 jaar nog een student economie nodig hebt, moet je mij ff contacten :D
Maarre.. wat houdt Dealing Room Support in?
Werk je met aandelen ofzo?
gewoon doen wat je hart je ingeeft he!
je leeft idd maar 1x

ik heb der zelf op vooruit gegaan
van keuken ass naar Koks ass

veel plezier met je nieuwe baan (K)
dealingroom support = Het leveren van de nodige support , ondersteuning van de aandeelhandelaren en de schreeuwlelijken van de AEX. Het oplossen van de problemen die de handelaren veroorzaken, je weet niet half hoe stom sommige zijn :D.
*Drukt hopeloos op rood knoppie*

Meneer. Hebt gij nog van die pillekes waardoor ik nie luchtziek wordt?.:bounce:
Meneer. Ik wil Champagne in de economy class.
Meneer. degene naast me zit gekke bekken te trekken.
Meneel. Ik wil nasi als mijn gelecht en veel bombai-duck!!! :)
Meneel. Ik wil in de zwarte doos zitten.

Success!!!!!! :D :D
ennuh ik wil graag in de cockpit op dat rode knoppie drukken aaaaaaaaaaaah toe (heeel lief kijkend :P :D)
2acces: Hehe, k kan begrijpen waarom je iemand anders zn troep niet meer wilt opruimen :)
Ik heb al moeite met mijn eigen troep opruimen :D
troep opruimen ?? daahaag ? ik ben geen schoonmaker !!
Als er troep is stuur ik wel een schoonmaker heen :D.
2 Acces -> Succes met je opleiding. Maar ik denk dat het toch wel gaat goedkomen. Alleen je hebt gelijk. Je verdiend nu goed. Dus nu gewoon ff je werk doen, geld ontvangen en zelf verder jezelf ontwikkelen. Verstandige keuze :D .

2 Partysista -> Transavia mag ook hoor!!! Geen enkel probleem!!

2 Heatwave and Fallen -> Hehehehehe!!!!!