Partyflock

Casual stelt zich voor

 
Goedenmorgen mensen aangezien ik nu toch niet kan slapen zal ik me maar eens voorstellen.

Ik ben Wesley, woon in Lelystad en ik ben 18 jaar oud. Ik zit op de OSG Rietlanden in L'town en doe over 2 weken mavo examens. Ik ben 2 jaar geleden naar L'town verhuisd vanuit Griekenland en ik wil binnekort het leger in. Ik heb geen vriendin(meer).

Ik hou het meest van electro en techno maar drum n bass, hardcore, hardhouse en trance vind ik ook lekker. Ik ben actief op LiveSets.Com en zoafentoe op s2d maar dat vindt ik te onoverzichtelijk. Ik kom nu ong 2 jaar op feesten en ik vindt het hoe langer hoe beter. t'Laatste feest waar ik heen ben gegaan was Shockers 02, t volgende is 4 Elementz geloof ik.

Ik kwam op PF door Hardfloor(die me trouwens ook aan de techno heeft geholpen in grote mate) en ik hoop hier veel leuke party people te ontmoeten.

mn email is casualwes@hotmail.com dus als je zin hebt om te chatte add me maar.

mzzls
hey en welcome ;P ik zit zelf ook pas 3 dagen op livesets.com, en kan maar geen server space vinden om me livesets te uppen (ik heb er nu rond de 170 ofzo) maar kan ze dus nergens plaatsen :< heb jij enig idee ? :P
wheehehehe, groovebasement al geprobeerd? btw ik ben Sadist op ls.com. En anders grijp je gewoon een pubbie en vul je hem. In de faq staat alles :D
Haaaaallo!!!

Veel succes met je tentamens. En nu ophouden met Internetten, want je moet weer aan de studie:)
Nog een wesley :P
Thnx mensen. Hoe meer wesley's hoe beter toch?
Hellowww :D have some fun...
welkom @ partyflock
Welkom! en Have fun.